Ιρλανδία-Γαλλία, με ελληνικό ενδιαφέρον

Reading time2 λ

Ο σημαντικός αγώνας Ιρλανδία-Γαλλία προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Σήμερα στις 21:45 διεξάγεται η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Ιρλανδία-Γαλλία, στην οποία υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Γαλλία ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, αφού επικράτησε με εμφατικό τρόπο της Ολλανδίας, την οποία διέλυσε με 4-0. Για την Ιρλανδία αυτό είναι το παρθενικό παιχνίδι στον 2ο όμιλο, καθώς είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική, όπως συμβαίνει σε αυτή με τη δική μας εθνική. Από τη στιγμή που πρόκειται για αγώνα του δικού μας ομίλου, υπάρχει ξεκάθαρο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα και από ελληνικής πλευράς. Βέβαια το πόσο δυνατό φαβορί είναι η Γαλλία φαίνεται από το γεγονός πώς η νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 1,45* στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Ολλανδία-Γιβραλτάρ η Ολλανδία αναμένεται να γιατρέψει τις πληγές της μεγάλης ήττας από την Γαλλία, πετυχαίνοντας και την πρώτη νίκη στη νέα εποχή Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Το Μαυροβούνιο-Σερβία για τον 7ο όμιλο είναι ένα βαλκανικό ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού το Μαυροβούνιο και η Σερβία δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις σε πολιτικό επίπεδο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Σερβία δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς βρίσκεται σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση από το Μαυροβούνιο.

Στο Πολωνία-Αλβανία του 5ου ομίλου ο Φερνάντο Σάντος θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη νίκη του στον πάγκο της Πολωνίας, μετά την ήττα από την Τσεχία με 3-1 στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης. Πάντως, αν κρίνουμε από το γεγονός πώς η Πολωνία σε αυτό το παιχνίδι δέχθηκε δύο γκολ στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα, ο Σάντος έχει πολλή δουλειά ώστε για να περάσει τα δικά του «πιστεύω» στους Πολωνούς ποδοσφαιριστές.

Παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί, όπως φαίνεται και από τα σετ αποδόσεων, είναι οι αναμετρήσεις Μολδαβία-Τσεχία, Σουηδία-Αζερμπαϊτζάν, Αυστρία-Εσθονία και Ουγγαρία-Βουλγαρία.

21:45     Ολλανδία-Γιβραλτάρ    Προκριματικά EURO 2024

21:45     Ιρλανδία-Γαλλία              Προκριματικά EURO 2024

21:45     Πολωνία-Αλβανία          Προκριματικά EURO 2024

21:45     Μολδαβία-Τσεχία          Προκριματικά EURO 2024

21:45     Σουηδία-Αζερμπαϊτζάν Προκριματικά EURO 2024

21:45     Αυστρία-Εσθονία            Προκριματικά EURO 2024

21:45     Ουγγαρία-Βουλγαρία   Προκριματικά EURO 2024

21:45     Μαυροβούνιο-Σερβία  Προκριματικά EURO 2024

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές