Εκουαδόρ-Βενεζουέλα (23/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Εκουαδόρ – Βενεζουέλα σε δυνατό ματς για το Copa America 2024 με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Levi’s Stadium» της Σάντα Κλάρα στην πολιτεία Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το Εκουαδόρ αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα (23/06/2024, 01:00) για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου Β στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Copa America 2024. Το Εκουαδόρ θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους «8», ενώ η Βενεζουέλα στοχεύει στο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα συνδυάζονται τέλεια και παρουσιάζουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ενόψει του Εκουαδόρ – Βενεζουέλα οι αποδόσεις εντυπωσιάζουν. Πιο αναλυτικά, ο άσος του Εκουαδόρ προσφέρεται στο 2,02** και το διπλό της Βενεζουέλας φτάνει το 4,15** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι ενεργοποιημένο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Εκουαδόρ – Βενεζουέλα τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί με τις δύο ομάδες να ζουν μια διαφορετική πραγματικότητα. Τα στατιστικά του Εκουαδόρ τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλά, ενώ παράλληλα έχει και την παράδοση κόντρα στους Βενεζουελάνους με το μέρος του.

Ποια είναι η προϊστορία στο Εκουαδόρ – Βενεζουέλα;

  • 15 νίκες το Εκουαδόρ
  • 6 ισοπαλίες
  • 11 νίκες η Βενεζουέλα
  • 56-34 γκολ υπέρ του Εκουαδόρ

Το Εκουαδόρ έχει πάει στο Copa America 2024 με φιλοδοξίες να πραγματοποιήσει ένα καλό τουρνουά και να φτάσει μακριά. Άλλωστε και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Υπό την καθοδήγηση του Φέλιξ Σάντσεθ, πρώην κόουτς του Κατάρ, ο οποίος έχει γαλουχηθεί στην φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα, το Εκουαδόρ έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά μετά το Μουντιάλ 2022 και διαθέτει μια πολλά υποσχόμενη γενιά παικτών προεξάρχοντος των Καϊσέδο της Τσέλσι, Ινκαπιέ της Λεβερκούζεν, αλλά και του πιτσιρικά Κέντρι Πάες που έχει ήδη κλείσει η Τσέλσι. Στα φιλικά προετοιμασίας έχασε με 1-0 από την Αργεντινή, αλλά νίκησε με 3-1 τη Βολιβία και με 2-1 την Ονδούρα.

Η Βενεζουέλα υπό την καθοδήγηση του Αργεντινού τεχνικού Φερνάντο Μπατίστα τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και θέλει να δείξει το επίπεδό της και στο Copa America. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στο εσωτερικό της και ως συνήθως τα πάντα μοιάζουν να κρέμονται από μια κλωστή. Πάντως, έχει μια αξιόλογη ομάδα με πολλούς παίκτες να αγωνίζονται σε δυνατά πρωταθλήματα όπως η La Liga, Ligue 1, η Primeira Liga και η Serie A της Βραζιλίας.

Οι αποδόσεις στο Copa America είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Το τουρνουά προσφέρει απίθανες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις κι έχει πραγματικά δυνατές ομάδες και τα ματς είναι άκρως ανταγωνιστικά. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν τόσο το Εκουαδόρ όσο και η Βενεζουέλα βρίσκεται στο 2,13** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Εκουαδόρ – Βενεζουέλα το στοίχημα στο αγωνιστικό κομμάτι διαφέρει για τις δύο ομάδες. Το Εκουαδόρ από ένα σύνολο που ήταν μαθημένο να παίζει με αντεπιθέσεις, τώρα προσπαθεί να γίνει πιο κυριαρχικό. Από την άλλη, η Βενεζουέλα περιμένει τους αντιπάλους και είναι ταχύτατη στις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Αμφότερες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τις ιδανικές ενδεκάδες τους.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος Β:

1η αγωνιστική

  • Εκουαδόρ – Βενεζουέλα 1-2
  • Μεξικό – Τζαμάικα 1-0

2η αγωνιστική

  • Εκουαδόρ – Τζαμάικα 3-1
  • Βενεζουέλα – Μεξικό 1-0

3η αγωνιστική

  • Τζαμάικα – Βενεζουέλα 0-3
  • Μεξικό – Εκουαδόρ 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ