Ισπανία U19-Νορβηγία U19, ρυθμιστικό ρόλο οι Ισπανοί

Reading time2 λ

Σημαντικό βαθμολογικά και με σπουδαίες επιλογές για στοιχημα το παιχνίδι Ισπανία U19-Νορβηγία U19.

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO U19 διεξάγεται απόψε και βρίσκει βαθμολογικά αδιάφορη την Ελλάδα U19, καθώς έχει αποκλειστεί μετά από δύο ήττες. Όμως, η αντίπαλός της Ισλανδία U19 διεκδικεί την πρόκριση, έστω κι αν θέλει νίκη και παράλληλα να χάσει η Νορβηγία στο Ισπανία U19-Νορβηγία U19 (10/7). Οι Ισπανοί τερματίζουν πρώτοι, εκτός κι αν τους νικήσουν οι Νορβηγοί. Τα ματς διεξάγονται την ίδια ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον για λαιβ στοιχημα κατά την εξέλιξη των αγώνων.

ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ Ή ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αήττητοι συνεχίζουν οι Ισπανοί μέσα στο 2023 με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά στον όμιλο, καθώς αυτή έρχεται ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στη Νορβηγία. Με τον όμιλο που διασταυρώνεται να έχει ολοκληρωθεί οι Ισπανοί ξέρουν ότι αν τερματίσουν πρώτοι παίζουν με την Ιταλία η οποία προκρίθηκε με τέσσερις βαθμούς, ενώ αν χάσουν και βρεθούν δεύτεροι θα παίξουν με τους Πορτογάλους που προκρίθηκαν με τρεις νίκες. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι άμεσα ορατή στις Αποδόσεις του αγώνα Ισπανία U19-Νορβηγία U19, με τον άσο της Ισπανίας U19 να προσφέρεται στο 1,36** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΥΡΑΓΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Κανείς δεν περίμενε πως ένα παιχνίδι Γκέτεμποργκ-Βάρμπεργκς θα ήταν ντέρμπι ουραγών, έπειτα από 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Όμως, η Γκέτεμποργκ είναι προτελευταία, με μόλις μία νίκη στη σεζόν, ενώ η Βάρμπεργκς είναι ουραγός, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Πάντως η Γκέτεμποργκ αν κερδίσει σήμερα μπορεί να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στη θέση που οδηγεί στα play off παραμονής, και στοίχημα ότι θα τονώσει το ηθικό της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τη ίδια ώρα διεξάγεται το Νόρκεπινγκ-Χάλμσταντ που αναμένεται συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες έχουν έναν βαθμό διαφορά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και το στοιχημα είναι ποια θα ξεκολλήσει προς τα επάνω.

20:00     Γκέτεμποργκ-Βάρμπεργκς            Allsvenskan

20:00     Νόρκεπινγκ-Χάλμσταντ Allsvenskan

22:00     Ελλάδα U19-Ισλανδία U19           Euro 2023 U19

22:00     Ισπανία U19-Νορβηγία U19        Euro 2023 U19

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |