Ιταλία-Γερμανία, σε διαφορετικό μονοπάτι

Reading time4 λ

Η κλασική μονομαχία της Ιταλίας με τη Γερμανία στο πλαίσιο της Λίγκας των Εθνών κυριαρχεί στο κουπόνι.

Στο πεδίο των εθνικών ομάδων εξακολουθεί να εντοπίζεται το μεγάλο ενδιαφέρον και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι Ιταλία-Γερμανία για τον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της Λίγκας των Εθνών, που είναι προγραμματισμένο για τις 21:45, επισκιάζει τα πάντα, έστω κι αν οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό μονοπάτι.

Ένα ζευγάρι που μας έχει προσφέρει επικές μονομαχίες σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, αναμένεται για μια ακόμα φορά να μας καθηλώσει. Για την Ιταλία, βέβαια, η στιγμή της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πριν 11 μήνες, φαντάζει μακρινή. Αφενός, ο αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφετέρου η βαριά ήττα από την Αργεντινή στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου εθνικών ομάδων την περασμένη Τετάρτη έχουν… εξαερώσει την ψυχολογία της Σκουάντρα Ατζούρα, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ξεκινά από αυτό το ματς την ανανέωση. Αντίθετα, η Γερμανία είναι αήττητη από τότε που κάθισε στον πάγκο της ο Χάνσι Φλικ, πνέει άνεμος ενθουσιασμού στις τάξεις της, ενώ έχει μια δεκαετία να χάσει από την Ιταλία.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Νωρίτερα, για το ίδιο γκρουπ, θα τεθούν αντιμέτωπες Ουγγαρία-Αγγλία. Ένα ματς που θεωρητικά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας των Ούγγρων, όμως, το «παρών» θα δώσουν τουλάχιστον 30.000 παιδιά, κάτι που επιτρέπεται από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ. Οι μαχητικοί Μαγυάροι μετέχουν για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία της Λίγκας των Εθνών και θα επιχειρήσουν να δυσκολέψουν τους Άγγλους. Τα Λιοντάρια, πάντως, δεν έχουν χάσει σε 90λεπτο από τον Νοέμβριο του 2020, ενώ διατηρούν μια εντυπωσιακή παράδοση, αφού έχουν 60 ολόκληρα χρόνια να χάσουν από την Ουγγαρία.

Αξιόλογες αναμετρήσεις υπάρχουν και στη δεύτερη κατηγορία. Για τον πρώτο όμιλο διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αρμενία-Ιρλανδία. Πρεμιέρα για τους Αρμένιους στο δεύτερο επίπεδο της διοργάνωσης, τη στιγμή που η Ιρλανδία είναι αήττητη εδώ και εννέα μήνες. Στο τρίτο γκρουπ κοντράρονται Φινλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη, που έχουν… παραγνωριστεί, αφού συναντήθηκαν τόσο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όσο και του Μουντιάλ, με τους Φινλανδούς να είναι αήττητοι στην έδρα τους. Παίζουν ακόμη Μαυροβούνιο-Ρουμανία στο μίνι βαλκανικό ντέρμπι. Οι Ρουμάνοι αναζητούν την πρώτη νίκη τους στην εποχή Έντι Ιορντανέσκου. Απόψε ανοίγει η αυλαία και του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας με τα ματς Λιθουανία-Λουξεμβούργο και Τουρκία-Νησιά Φερόε.

Σήμερα έχουμε και το δεύτερο μέρος της πρεμιέρας της Liga Profesional της Αργεντινής. Δεσπόζει η μάχη Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέντε. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις, με τη Σαν Λορέντζο να προσβλέπει σε καινούριο ξεκίνημα με νέο προπονητή τον Ρουμπέν Ινσούα, ενώ η Ιντεπεντιέντε καλείται να αφήσει πίσω της τις εσωτερικές έριδες με στόχο ένα καλό πλασάρισμα. Προηγείται το παιχνίδι Ατλέτικο Τουκουμάν-Κολόν Σάντα Φε. Η οικοδέσποινα ξεκινά με την πλάτη στον τοίχο, αφού βρίσκεται πολύ χαμηλά στην ειδική βαθμολογία και κινδυνεύει με υποβιβασμό, τη στιγμή που η Κολόν Σάντα Φε κουβαλά τις δάφνες της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του Copa Libertadores.

16:00   Αρμενία-Ιρλανδία                                          Λίγκα των Εθνών

18:00   Ατλέτικο Τουκουμάν-Κολόν Σάντα Φε         Liga Profesional Αργεντινής

19:00   Λιθουανία-Λουξεμβούργο                             Λίγκα των Εθνών

19:00   Ουγγαρία-Αγγλία                                           Λίγκα των Εθνών

19:00   Φινλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη                      Λίγκα των Εθνών

20:00   Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέντε                          Liga Profesional Αργεντινής

21:45   Ιταλία-Γερμανία                                             Λίγκα των Εθνών

21:45   Μαυροβούνιο-Ρουμανία                                Λίγκα των Εθνών

21:45   Τουρκία-Νησιά Φερόε                                   Λίγκα των Εθνών