Καναδάς-Ουρουγουάη (14/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Καναδάς – Ουρουγουάη στο «μικρό τελικό» του Copa America 2024 με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Bank of America Stadium» στη Σάρλοτ της πολιτείας Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, ο Καναδάς αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη στο «μικρό τελικό» του Copa America 2024. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχασαν το τρένο για το μεγάλο τελικό, αλλά θέλουν να τερματίσουν στην 3η θέση που θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για εκείνες. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, το ματς κρίνεται στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες της διοργάνωσης είναι εντυπωσιακό και θα βρείτε κορυφαίες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Παράλληλα, το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson.

Για το Καναδάς – Ουρουγουάη οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Καναδά προσφέρεται στο 6,00** και το διπλό της Ουρουγουάης βρίσκεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Καναδάς – Ουρουγουάη τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Τα στατιστικά, το στάτους και η παράδοση είναι με το μέρος των Ουρουγουανών, αλλά τα πάντα, φυσικά, θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο σ’ ένα ματς που φέρνει αντιμέτωπους δύο προπονητές που ενώνονται μ’ έναν περίεργο τρόπο διότι ο Τζέσε Μαρς διαδέχθηκε τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς το 2022 και η πορεία του εκεί τερματίστηκε άδοξα καθώς οι οπαδοί δεν τον ήθελαν, σε αντίθεση με τον Αργεντινό που λατρεύεται ακόμη και σήμερα στο «Elland Road».

Το να τερματίσει 3ος ο Καναδάς δίνεται στο 3,75**, ενώ το να πάρει την 3η θέση η Ουρουγουάη ανταμείβει με 1,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Καναδά και την Ουρουγουάη;

  • Καμία νίκη ο Καναδάς
  • Καμία ισοπαλία
  • 2 νίκες η Ουρουγουάη
  • 5-1 γκολ υπέρ της Ουρουγουάης

Ο Καναδάς μπορεί να έχει λίγο καιρό υπό τις οδηγίες του Τζέσε Μαρς, αλλά στη διάρκεια του τουρνουά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Στον όμιλο Α έχασε με 2-0 από την Αργεντινή, αλλά νίκησε με 1-0 το Περού κι έφερε 0-0 με την Χιλή και πήρε τη δεύτερη θέση. Στους «8» ξεπέρασε με 4-3 στα πέναλτι τη Βενεζουέλα (1-1 κ.α.) σε ματς όπου έκανε αξιόλογη εμφάνιση. Στα ημιτελικά, βρήκε και πάλι μπροστά της την Αργεντινή κι έχασε εκ νέου με 2-0, δίχως να έχει αποτελεσματική φόρμουλα για να την αντιμετωπίσει. Αν πάρει την 3η θέση θα είναι η καλύτερη επίδοσή της στο Copa America.

Η Ουρουγουάη ήταν η πιο η εντυπωσιακή ομάδα της φάσης των ομίλων. Στο Group C νίκησε με 3-1 τον Παναμά, 5-0 τη Βολιβία και 1-0 τις ΗΠΑ. Στην προημιτελική φάση απέκλεισε το δεύτερο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, τη Βραζιλία, στα πέναλτι με 4-2 (0-0 κ.α.). Στα ημιτελικά, πάντως, «λύγισε» με 1-0 από την Κολομβία που έπαιξε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο μέρος. Αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς δεν κεφαλαιοποίησε τις ευκαιρίες της. Τώρα, καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιχειρήσει να πάρει την 3η θέση.

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 είναι συγκλονιστικές και με δύο παιχνίδια να απομένουν στο κουπόνι, το στοίχημα φτάνει στο peak του καθώς παίζονται ο τίτλος και η 3η θέση. Ο Καναδάς και η Ουρουγουάη είναι δυναμικές ομάδες που παίζουν με μεγάλη ένταση και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό και σ’ αυτή την αναμέτρηση. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Καναδάς – Ουρουγουάη το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι και ψυχολογικό. Ο Καναδάς θέλει απεγνωσμένα τη νίκη προκειμένου να αυξήσει το μομέντουμ που έχει με το βλέμμα στραμμένο στο Μουντιάλ 2026 που θα διεξαχθεί και στη χώρα του. Η Ουρουγουάη αφού απέκλεισε τη Βραζιλία ένιωθε ικανή να πάρει το τρόπαιο και τώρα θα πρέπει να βρει το κουράγιο να παλέψει για την 3η θέση. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Καναδάς δεν έχει τον μεσοεπιθετικό Μπιουκάναν, ενώ η Ουρουγουάη δεν υπολογίζει στον σέντερ μπακ Αραούχο και στον μέσο Μπεντανκούρ, ενώ επιστρέφει ο χαφ Νάντες.

Αποτελέσματα Copa America 2024

«Μικρός τελικός»

  • Καναδάς – Ουρουγουάη 3-4 πέν. (2-2 κ.α.)

Τελικός

  • Αργεντινή – Κολομβία 1-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ