Μεξικό-Εκουαδόρ (1/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μεξικό – Εκουαδόρ σε κρίσιμο παιχνίδι για το Copa America με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ στην πολιτεία της Αριζόνα των ΗΠΑ, το Μεξικό αναμετριέται με το Εκουαδόρ (01/07/2024, 03:00) για την 3η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa America 2024. Κρίσιμο ματς για τις δύο ομάδες καθώς μάχονται για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για τα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στους αγώνες της διοργάνωσης σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Μεξικό – Εκουαδόρ οι αποδόσεις είναι συναρπαστικές. Ο άσος του Μεξικού προσφέρεται το 2,88** και το διπλό του Εκουαδόρ βρίσκεται στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, διατίθεται το Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Live Stream.

ΜΕΞΙΚΟ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μεξικό – Εκουαδόρ τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για μια δυνατή μάχη κι ένα ματς ανοικτό σε όλα. Έπειτα από δύο αγωνιστικές στον όμιλο Β, οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και με τη Βενεζουέλα να έχει περάσει και την Τζαμάικα να έχει αποκλειστεί, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Το Μεξικό θέλει μόνο νίκη, ενώ το Εκουαδόρ βολεύεται και με την ισοπαλία μιας κι έχει το πάνω χέρι στη διαφορά τερμάτων (+1 και 0, αντίστοιχα) που είναι το πρώτο κριτήριο σε ισοβαθμία.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στο Μεξικό και το Εκουαδόρ;

  • 17 νίκες το Μεξικό
  • 6 ισοπαλίες
  • 4 νίκες το Εκουαδόρ
  • 47-28 γκολ υπέρ του Μεξικού

Το Μεξικό πήγε στο Copa America 2024 γνωρίζοντας πως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά ελπίζοντας βρει γρήγορα τα πατήματά του για να κάνει τη διαφορά. Νίκησε με 1-0 την Τζαμάικα στην πρεμιέρα του, αλλά έχασε με 1-0 από τη Βενεζουέλα σε ματς όπου ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ αστόχησε σε πέναλτι το 87′ που θα μπορούσε να χαρίσει στην ομάδα του την ισοπαλία. Τώρα,  το ματς με το Εκουαδόρ είναι μονόδρομος και καλείται να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.

Το Εκουαδόρ έπαθε κι έμαθε πόσο σκληρό είναι το Copa America 2024 με το συγκεκριμένο φορμάτ διεξαγωγής. Τα λάθη είναι ασυγχώρητα. Στην πρώτη αγωνιστική έχασε με 2-1 από τη Βενεζουέλα παίζοντας με δέκα από το 22′. Στη δεύτερη αγωνιστική ανασυντάχθηκε και νίκησε με 3-1 την Τζαμάικα. Πλέον κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αλλά θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρό και να αδράξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το Copa America που συγκλονίζουν. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 προσφέρεται στο 3,30** (από 2,76), ενώ η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 2/2 ανεβαίνει στο 5,45** (από 4,55) με τη Σούπερ Ενίσχυση. To απλό Over 2,5 τέρματα, πάλι, δίνεται στο 2,65** (από 2,40).

ΜΕΞΙΚΟ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα, το Μεξικό – Εκουαδόρ έχει ένα μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες. Το Μεξικό καλείται να παίξει σύμφωνα με το ταλέντο του, αλλά και να παρουσιαστεί καλύτερο επιθετικά, ενώ το Εκουαδόρ ψάχνει μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι του. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, το Μεξικό δεν έχει στο μάξιμουμ τον βασικό αμυντικό Μόντες και τον βασικό μέσο και αρχηγό Άλβαρες. Το Εκουαδόρ υπολογίζει ξανά στον φορ Ένερ Βαλένσια.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος Β:

1η αγωνιστική

  • Εκουαδόρ – Βενεζουέλα 1-2
  • Μεξικό – Τζαμάικα 1-0

2η αγωνιστική

  • Εκουαδόρ – Τζαμάικα 3-1
  • Βενεζουέλα – Μεξικό 1-0

3η αγωνιστική

  • Τζαμάικα – Βενεζουέλα 0-3
  • Μεξικό – Εκουαδόρ 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ