Ολλανδία-Γερμανία (10/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ντέρμπι Ολλανδία – Γερμανία για το UEFA Nations League με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές.

Στη «Johan Cruyff Arena» του Άμστερνταμ, η Ολλανδία φιλοξενεί τη Γερμανία (10/09/2024, 21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League A του UEFA Nations League. Οι δύο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο και το ματς χαρακτηρίζεται κομβικό. Στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται η Ουγγαρία και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι δύο πρώτες της βαθμολογίας προκρίνονται στα προημιτελικά, η 3η παίζει μπαράζ παραμονής και η 4η υποβιβάζεται.

Για το ντέρμπι Ολλανδία – Γερμανία οι αποδόσεις δεν έχουν μεγάλες διαφορές κι αυτό είναι ένα δείγμα του πόσο ανοικτή αναμέτρηση αναμένεται. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Ολλανδίας βρίσκεται στο 2,57** με το διπλό της Γερμανίας να εμφανίζεται στο 2,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει του Ολλανδία – Γερμανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί, έστω και ισχνό, με τα στατιστικά και την παράδοση των οράνιε εντός έδρας να έχουν τη δική τους βαρύτητα. Από την άλλη, όμως, η φιλοδοξία των Γερμανών είναι να δείξουν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες και να επικρατήσουν.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Ολλανδία – Γερμανία;

  • Τον περασμένο Μάρτιο οι δύο ομάδες έπαιξαν φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro 2024 και η Γερμανία επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας.
  • Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους καταγράφηκαν goal/goal αποτελέσματα.
  • Στο UEFA Nations League έχουν παίξει 2 φορές και η Ολλανδία είναι αήττητη (1-1-0, 5-2 γκολ).

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Ολλανδία και Γερμανία είναι μεγάλες δυνάμεις και το ματς πέραν της βαθμολογικής σημασίας έχει και το γόητρο στο παιχνίδι, αλλά και η νικήτρια θα αποκτήσει ώθηση για τη συνέχεια. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 1,88**.

Η Ολλανδία στο Euro 2024 έφτασε ως τα ημιτελικά. Εκεί ηττήθηκε με 2-1 από την Αγγλία κι αποκλείστηκε. Η πορεία της, όμως, χαρακτηρίστηκε πετυχημένη μιας και δεν ήταν αναμενόμενη αφού πήγε στο τουρνουά με πολλές και σημαντικές απουσίες. Έτσι, έχει πάρει τα πάνω της αναφορικά με την παρουσία της στο UEFA Nations League κι ελπίζει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να περάσει στα προημιτελικά του θεσμού. Στον πάγκο της συνεχίζει ο Ρόναλντ Κούμαν κι ο κορμός παραμένει ουσιαστικά ο ίδιος. Έκανε πρεμιέρα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (νίκη με 5-2).

Η Γερμανία, από τη μεριά της, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ίδια έφτασε ως τα προημιτελικά. Αποκλείστηκε από την Ισπανία με 2-1 στην παράταση. Σε γενικές γραμμές έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά φάνηκε ότι ήταν και μια ομάδα που ακόμη χτίζεται. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρέμεινε στο πόστο του και συνεχίζει το πρότζεκτ. Βέβαια, αυτό θα χρειαστεί να βρει και πάλι την ισορροπία του μιας κι αποτελούν παρελθόν οι Μάνουελ Νόιερ, Τόνι Κρόοζ, Ιλκάι Γκιντογάν και Τόμας Μίλερ. Έκανε πρεμιέρα με την Ουγγαρία (νίκη με 5-0).

Το στοίχημα στο UEFA Nations League είναι συναρπαστικό και αυτή τη σεζόν με σπουδαίες αναμετρήσεις. Ολλανδία και Γερμανία, δύο ομάδες γεμάτες παράδοση, θέλουν να παλέψουν για το τρόπαιο. Πρώτα, όμως, θέλουν την πρωτιά στο γκρουπ. Η Ολλανδία προσφέρεται στο 2,60** και η Γερμανία τοποθετείται χαμηλότερα σε τιμή φαβορί στο 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Ολλανδία – Γερμανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να διαβάσουν γρήγορα τις ανάγκες της αναμέτρησης και να προσαρμοστούν σε αυτές. Χωρίς τους κλασικούς οργανωτές τους, το παιχνίδι τους αλλάζει και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια κατεύθυνση θα πάρει με δεδομένο πως είναι πολύ καλές στο τρανζίσιον.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στο κεφάλαιο συνθέσεις αυτές που θα δούμε στο Ολλανδία εναντίον Γερμανία, θα είναι προϊόν των αναγκών του ματς, αλλά και της κούρασης αφού μόλις πριν από μερικές μέρες έπαιξαν οι δύο ομάδες. Οι Ολλανδοί δεν έχουν παίκτες όπως οι πολύτιμοι χαφ ντε Γιόνγκ, Κοπμάινερς, ντε Ρον, Φέιρμαν, τους επιθετικούς Ντεπάι, Μπέργκβαϊν και τους αμυντικούς ντε Φράι, φαν ντε Φεν. Οι Γερμανοί δεν έχουν τον επιθετικό Σανέ και τον αμυντικό Ρούντιγκερ.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας (4-3-3): Φερμπρούχεν – Ντούμφρις, ντε Λιχτ, φαν Ντάικ, Ακέ – Σίμονς, Σχάουτεν, Ρέιντερς – Μπρόμπεϊ, Μάλεν, Γκάκπο.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κίμιχ, Τα, Σλότερμπεκ, Μίτελσταντ – Άντριχ, Πάβλοβιτς, Γκρος – Μουσιάλα, Χάβερτς, Βιρτς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ