Παραγουάη-Βραζιλία (29/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παραγουάη – Βραζιλία σε κρίσιμο ματς για το Copa America 2024 με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας στην πολιτεία Νεβάντα των ΗΠΑ, η Παραγουάη αναμετριέται με τη Βραζιλία (29/06/2024, 04:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa America 2024. Οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και την έχουν μεγάλη ανάγκη προκειμένου να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα συνδυάζονται τέλεια με εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Παραγουάη – Βραζιλία οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Ο άσος της Παραγουάης προσφέρεται στο 9,50** και το διπλό της Βραζιλίας το βρίσκουμε χαμηλότερα στο 1,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Εκεί, θα βρείτε και το Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Παραγουάη – Βραζιλία τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και έχουν καινούριους προπονητές που προσπαθούν να αναπτύξουν την ποδοσφαιρική ταυτότητα των ομάδων τους. Ωστόσο, η διαφορά ποιότητας και η παράδοση είναι ισχυρά χαρτιά.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Παραγουάη και τη Βραζιλία;

  • 11 νίκες η Παραγουάη
  • 22 ισοπαλίες
  • 49 νίκες η Βραζιλία
  • 179-66 γκολ υπέρ της Παραγουάης

Στην πρεμιέρα της η Παραγουάη ηττήθηκε με 2-1 από την Κολομβία. Σε γενικές γραμμές δεν έπαιξε άσχημα, αλλά στο 32′ – 42′ του ματς δεν μπόρεσε να περιορίσει την αντίπαλό της και δέχθηκε δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος αντέδρασε και μείωσε στο 69′, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα ώστε να πάρει την ισοπαλία. Τώρα, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κι έχει ανάγκη τη νίκη προκειμένου να πάει στην τελευταία αγωνιστική με καλές πιθανότητες για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Βραζιλία, πάλι, έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα. Κυριάρχησε στο ματς, είχε 19 τελικές προσπάθειες, αλλά μόλις τρεις προς την αντίπαλη εστία και γενικά δυσκολεύτηκε να βρει χώρους απέναντι σε μια ομάδα καλά κλεισμένη. Αν μη τι άλλο, φάνηκε η απουσία του Νεϊμάρ. Πλέον, περιμένει περισσότερα από τους αστέρες της όπως είναι οι επιθετικοί Βινίσιους Ζούνιορ και Ροδρίγο, καθώς και τον μέσο Πακετά. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για μη βρεθεί σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο 4ος όμιλος είναι από τους πλέον συναρπαστικούς με τη Βραζιλία να επιδιώκει να βγάλει αντίδραση έπειτα από μια απογοητευτική πρεμιέρα. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παραγουάη – Βραζιλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες όσον αφορά στην ουσία είναι το ίδιο. Αν θέλουν να έχουν καλές πιθανότητες για να περάσουν χρειάζονται τη νίκη. Το πως σκοπεύουν να φτάσουν σ’ αυτή διαφέρει. Η Παραγουάη θα επιχειρήσει να παίξει όπως η Κόστα Ρίκα, με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα κι επιθετικά θα ποντάρει στο τρανζίσιον και τις στατικές φάσεις. Η Βραζιλία καλείται να δείξει πως το έμαθε το μάθημά της και μπορεί να ανοίξει κλειστές άμυνες. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Παραγουάη δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ στη Βραζιλία δεν αποκλείεται ο Ντορίβαλ Ζούνιορ να κάνει ορισμένες αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος D:

1η αγωνιστική

  • Κολομβία – Παραγουάη 2-1
  • Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 0-0

2η αγωνιστική

  • Κολομβία – Κόστα Ρίκα 3-0
  • Παραγουάη – Βραζιλία 1-4

3η αγωνιστική

  • Κόστα Ρίκα – Παραγουάη 2-1
  • Βραζιλία – Κολομβία 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ