Πορτογαλία-Κροατία (05/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Πορτογαλία – Κροατία σε δυνατό ματς για το UEFA Nations League με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Estadio Da Luz» της Λισαβόνας η Πορτογαλία υποδέχεται την Κροατία (05/09/2024, 21:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της League A του UEFA Nations League. Μετά την πορεία τους στο Euro 2024, οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους σε αυτή τη διοργάνωση όπου και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται και η Πολωνία με τη Σκωτία.

Για το Πορτογαλία – Κροατία οι αποδόσεις φέρνουν σε πρώτο πλάνο τους γηπεδούχους για να πάρουν τη νίκη. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 1,54** και το διπλό της Κροατίας φτάνει στο 5,91** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Πορτογαλία – Κροατία τα προγνωστικά έχουν ισχυρό φαβορί. Τα στατιστικά εντός έδρας της Πορτογαλίας, αλλά και η παράδοσή της είναι παράγοντες που σαφώς παίζουν ρόλο, αλλά από την άλλη με αυτό το ματς ανοίγει κι ένας νέος κύκλος για τις δύο ομάδες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κατεύθυνση που θα πάρουν.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Κροατία;

  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο σε φιλική αναμέτρηση και η Κροατία νίκησε με 2-1 την Πορτογαλία στην Λισαβόνα.
  • Πριν από εκείνη τη νίκη των Κροατών, οι Πορτογάλοι μέτρησαν επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα με 6 νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά.
  • Στα 4 τελευταία παιχνίδια τους σημειώθηκαν goal/goal αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για online στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Πορτογαλία και Κροατία θέλουν να μπουν δυνατά στον θεσμό και να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Να σημειώσουμε ότι το Over 2,5 γκολ πληρώνει 1,85** και το Under 1,96**.

Η Πορτογαλία στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση όπου και αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Γαλλία. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και πολλές φορές δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των παικτών της. Τώρα, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία υπό τον κόουτς Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και περισσότερα δεδομένα στη διάθεσή της θα επιχειρήσει να λύσει αυτά τα προβλήματα και να δείξει πως μπορεί να γίνει διεκδικήτρια των μεγάλων τίτλων. Αν μη τι άλλο, έχει ρόστερ με πλούσιο ταλέντο.

Η Κροατία ήταν από τις μεγάλες απογοητεύσεις του Euro 2024. Πήγε τα γήπεδα της Γερμανίας με όνειρα για μια μακρά πορεία, αλλά δεν κατάφερε καν να περάσει από την φάση των ομίλων. Το αρνητικό αποτέλεσμα, πάντως, δεν επέφερε αλλαγές. Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς παραμένει στην θέση του, ενώ δεν προωθεί και ανανέωση του δυναμικού. Ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει ως ο αρχηγός του συγκροτήματος και ο στόχος είναι μέσω της δουλειάς και της προσήλωσης να γίνει και πάλι η ανταγωνιστική ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ 2022.

Το στοίχημα στο UEFA Nations League είναι συναρπαστικό. Η διοργάνωση έχει δώσει άλλη διάσταση στους αγώνες των εθνικών ομάδων αυτή την περίοδο και το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό. Το να κατακτήσει το τρόπαιο η Πορτογαλία δίνεται στο 8,00** με την Κροατία να στέκεται στο 20,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Πορτογαλία – Κροατία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εμφανιστούν βελτιωμένες και με αποτελεσματικό πλάνο, σε σύγκριση με τα τελευταία ματς που τις είδαμε στο Euro 2024. Άλλωστε, αν θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια λάθους και δοκιμών.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Σχετικά με τις ενδεκάδες που θα δούμε στο Πορτογαλία – Κροατία, αυτές θα απαρτίζονται ουσιαστικά από τους καλύτερους των δύο ομάδων.

Πιθανή ενδεκάδα Πορτογαλίας (4-3-3): Κόστα – Νταλότ, Ντίας, Ινάσιο, Μέντες – Βιτίνια, Παλίνια, Φερνάντες – Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεάο.

Πιθανή ενδεκάδα Κροατίας (3-5-2): Λιβάκοβιτς – Σούταλο, Τσαλέτα-Καρ, Γκβάρντιολ – Μάγερ, Πάσαλιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς – Μπούντιμιρ, Κράμαριτς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ