Prime Time: Ιταλία-Αγγλία, σούπερ τελικός

Reading time4 λ

Εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα στο μεγάλο ματς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου

Πέρασε ένας μήνας για να φτάσει αυτή η στιγμή: είναι η ώρα του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ιταλία-Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» με τις δύο ομάδες να υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις, σε ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα τόσο πριν την έναρξή του στις 22:00 όσο και στο live.

Η Ιταλία και η Αγγλία από πολύ νωρίς έδειξαν πως είναι διεκδικήτριες του τίτλου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων με το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε και τις επιθετικές της αρετές, ενώ αμυντικά ήταν σταθερή. Έπειτα, στα νοκ άουτ, έδειξε και την άλλη πλευρά της: την προσωπικότητά της και την θέλησή της ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Παράλληλα, απέδειξε πως έχει πληθώρα λύσεων στον πάγκο, παίκτες που μπορούν να της δώσουν διαφορετικά πράγματα. Έτσι ξεπέρασε την Αυστρία και το Βέλγιο, ενώ με την Ισπανία στάθηκε και λίγο τυχερή στο μόνο ματς που πραγματικά υπέφερε. Απόψε, «κυνηγά» το δεύτερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της ιστορίας της.

Όσον αφορά στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πέρασε άνετα από τον όμιλο βασιζόμενη στην άμυνά της και στα γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ. Στα νοκ άουτ, ενώ παρέμεινε αποτελεσματική αμυντικά «ξύπνησε» κι ο σέντερ φορ Χάρι Κέιν. Έχει βάλει τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του τουρνουά με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στην επίθεση ανοίγοντας χώρους και ασκώντας πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς με την ταχύτητα και την τεχνική του. Αυτό που λείπει από την Αγγλία είναι το πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ενίοτε ο προπονητής της δειλιάζει να εμπιστευθεί το τεράστιο ταλέντο που έχει στη διάθεσή του ιδίως σε παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν μεσοεπιθετικά και επιθετικά. Απόψε, ψάχνει το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της ιστορίας της.

Το κουπόνι του ποδοσφαίρου, ωστόσο, περιέχει κι άλλες αναμετρήσεις με ευκαιρίες για στοίχημα, όπως είναι τα ματς της Serie A της Βραζιλίας, αλλά και εκείνα για τη φάση των ομίλων του Gold Cup με ξεκάθαρα φαβορί.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, σαφώς και ξεχωρίζει ο τελικός Μιλγουόκι Μπακς-Φίνιξ Σανς. Είναι η 3η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το δαχτυλίδι με τους Φίνιξ Σανς να προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Στο πρώτο ματς επικράτησαν άνετα, ενώ στο δεύτερο η ηρωική προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετή καθώς δεν είχε βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Τώρα, οι Μιλγουόκι Μπακς καλούνται ν’ αντιδράσουν στην έδρα τους αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουν το πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, η δράση στο WNBA συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

22:00   Ιταλία-Αγγλία                                                 Ευρωπαϊκό Κύπελλο

00:00   Ατλάντα Ντριμ-Ιντιάνα Φίβερ                       WNBA

00:15   Κουϊαμπά-Σεαρά                                             Serie A Brasil

00:15   Φλαμένγκο-Σαπεκοένσε                                 Serie A Brasil

01:00   Σιάτλ Στορμ-Φίνιξ Μέρκιουρι                        WNBA

01:30   Καναδάς-Μαρτινίκα                                        Gold Cup

02:30   Φορταλέζα-Κορίνθιανς                                   Serie A Brasil

03:00   Μιλγουόκι Μπακς-Φίνιξ Σανς                        NBA

03:30   H.Π.Α.-Αϊτή                                                    Gold Cup

04:00   Λος Αντζελες Σπαρκς-Μινεσότα Λινξ            WNBA