Prime Time: Αργεντινή-Βενεζουέλα, έχει λόγο

Reading time2 λ

Πλούσιο είναι το αποψινό κουπόνι με επιλογές για ποντάρισμα που συναρπάζουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Υψηλό είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και απόψε με συγκλονιστικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο επίκεντρο βρίσκεται το Αργεντινή-Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Η Αργεντινή έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του 2022, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορη ενόψει του ματς με την αδύναμη Βενεζουέλα. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι αφενός θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί της που επί του παρόντος βρίσκεται στα 29 ματς, ενώ παράλληλα θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πέραν αυτού, όμως, υπάρχει κι άλλος λόγος. Το τεχνικό τιμ ήδη σκέφτεται το Παγκόσμιο Κύπελλο και σκοπεύει να κάνει δοκιμές οπότε έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο ματς. Η Βενεζουέλα, πάλι, θα παραταχθεί με στόχο να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων αξιόλογες προτάσεις για στοίχημα υπάρχουν και στη φιλική αναμέτρηση Γαλλία-Ακτή Ελεφαντοστού. Κατά τα λοιπά, υπάρχει έντονη δράση στην Eerste Divisie το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας με τα βλέμματα στραμμένα στο Ντόρντρεχτ-Ντεν Χάαγκ. «Δυνατό» αναμένεται και το Σαραγόσα-Αμορεμπιέτα για τη Segunda Division της Ισπανίας.

Το κουπόνι του μπάσκετ κινείται σε… διπλό ταμπλό. Για τη Euroleague, Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να θέλει τη νίκη για να «αγκαλιάσει» την πρωτιά. Στο NBA, αμείωτο είναι το ενδιαφέρον καθώς ολοκληρώνεται η κανονική σεζόν και υπάρχει πληθώρα επιλογών σε συναρπαστικές αναμετρήσεις όπως το Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντάλας Μάβερικς.

22:00 Ντόρντρεχτ-Ντεν Χάαγκ Eerste Divisie

22:00 FC Αϊντχόφεν-Ντε Γκράαφστσαπ Eerste Divisie

22:00 Σαραγόσα-Αμορεμπιέτα Segunda Division

22:00 Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε Euroleague

22:15 Γαλλία-Ακτή Ελεφαντοστού Φιλικός Αγώνας

23:00 Τζούνιορ-Ντεπορτίβο Πάστο Primera A Colombia

01:00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA

01:00 Σάρλοτ Χόρνετς-Γιούτα Τζαζ NBA

01:30 Αργεντινή-Βενεζουέλα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30 Ατλάντα Χοκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς NBA

02:00 Μαϊάμι Χιτ-Νιού Γιορκ Νικς NBA

02:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντάλας Μάβερικς NBA

04:00 Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Χιούστον Ρόκετς NBA

04:30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Φιλαδέλφεια 76ερς NBA