Prime Time: Μεξικό-ΗΠΑ, κρίσιμο ντέρμπι

Reading time2 λ

Ματς που κόβουν την ανάσα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το NBA περιέχει το κουπόνι

Το κουπόνι είναι… μεταμεσονύχτιο. Μετά από μια έντονη βραδιά με τα ευρωπαϊκά πλέι οφ, η δράση συνεχίζεται με εξίσου συναρπαστικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα, σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στη ζώνη της CONMEBOL (Νότια Αμερική) και σ’ εκείνη της CONCACAF (Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική) η προκριματική διαδικασία για το Μουντιάλ του 2022 πλησιάζει στο τέλος της και κάθε ματς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ας αρχίσουμε από την CONMEBOL. Στο Βραζιλία-Χιλή, η Βραζιλία έχει περάσει αλλά για λόγους γοήτρου θέλει να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του ομίλου. Η Χιλή, από τη μεριά της, είναι 6η, δύο βαθμούς μακριά από τα μπαράζ, οπότε «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα. Στο Κολομβία-Βολιβία, η Κολομβία κινδυνεύει να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει να ελπίζει. Στο Παραγουάη-Ισημερινός, ο Ισημερινός είναι εκείνος που θέλει τη νίκη για ν’ αγκαλιάσει την πρόκριση. Στο Ουρουγουάη-Περού, αμφότερες έχουν ελπίδες, η νίκη τους είναι απαραίτητη οπότε αναμένεται… μάχη.

Στην CONCACAF, το Τζαμάικα-Ελ Σαλβαδόρ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει και το πρεστίζ στο… παιχνίδι. Στο Παναμάς-Ονδούρα, ο Παναμάς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και τη διαφορά ποιότητας για να πλησιάσει τις θέσεις της απευθείας πρόκρισης, αλλά και για να εδραιωθεί σ’ αυτή που οδηγεί στο μπαράζ. Στο Κόστα Ρίκα-Καναδάς, ο πρωτοπόρος Καναδάς, που βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση, έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα σε μια ομάδα που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Το πρόγραμμα, όμως, έχει και το μεγάλο ντέρμπι Μεξικό-ΗΠΑ. Παλεύουν για την πρόκριση, αλλά και για να πλησιάσουν τον Καναδά. Επίσης υπάρχει το γόητρο…

Κλείνουμε με NBA, όπου μέσα σ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς Μιλγουόκι Μπακς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήραν τα πάνω τους μετά τη νίκη τους με 126-98 επί των Σικάγο Μπουλς και θέλουν να δώσουν συνέχεια.

00:00 Κορίνθιανς-Γκουαρανί Campeonato Paulista

01:05 Τζαμάικα-Ελ Σαλβαδόρ Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30 Βραζιλία-Χιλή Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30 Κολομβία-Βολιβία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30 Παραγουάη-Ισημερινός Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30 Ουρουγουάη-Περού Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30 Τορόντο Ράπτορς-Κλίβελαντ Καβαλίερς NBA

02:00 Μέμφις Γκρίζλις-Ιντιάνα Πέισερς NBA

02:00 Μιλγουόκι Μπακς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA

02:00 Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Σικάγο Μπουλς NBA

03:00 Ντένβερ Νάγκετς-Φοίνιξ Σανς NBA

03:05 Παναμάς-Ονδούρα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

04:00 Μεξικό-ΗΠΑ Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

04:05 Κόστα Ρίκα-Καναδάς Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου