Ουρουγουάη-Χιλή (9/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ανοίγει ο δρόμος προς το Μουντιάλ για Ουρουγουάη και Χιλή με ματς που προσφέρει σπουδαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Centenario» ανοίγει η αυλαία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής για την Ουρουγουάη και τη Χιλή. Μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ δύο φιλόδοξων ομάδων με παρόμοιο στιλ παιχνιδιού που προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για αθλητικό στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson σε αμέτρητες αγορές και με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το Ουρουγουάη – Χιλή αρχίζει με την ανάλυση των αποδόσεων κι εκεί η Ουρουγουάη είναι το φαβορί. Ο άσος προσφέρεται στο 1,68**, ενώ το διπλό δίνεται στο 5,38**. Βέβαια, στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν και καταπληκτικές Ενισχυμένες Αποδόσεις. Το να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ η Ουρουγουάη βρίσκεται στο 2,35** (από 2,15). Επιπλέον, η νίκη της Ουρουγουάης σε συνδυασμό με goal/goal πληρώνει στο 4,95**.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΧΙΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ

Στο Ουρουγουάη – Χιλή τα προγνωστικά σαφώς και λαμβάνουν υπόψη τους… προπονητές. Η Ουρουγουάη εδώ και λίγο καιρό έχει στον πάγκο της τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ενώ η Χιλή προσπαθεί να βρει το δρόμο της υπό τις οδηγίες ενός… μαθητή του, του Τότο Μπερίτσο. Αυτό σημαίνει πως οι δύο ομάδες παίζουν φουλ επίθεση. Πλούσιες επιλογές προσφέρονται και στο live στοιχημα ποδόσφαιρο, καθώς η Ουρουγουάη και η Χιλή θα τα δώσουν όλα για να κάνουν μια καινούρια αρχή με το βλέμμα στραμμένο στο Μουντιάλ 2026 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.

Η Ουρουγουάη έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του κορμού που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, αν και η αλήθεια είναι πως βρίσκεται και σε μια νέα διαδικασία αφού αποχώρησαν σημαντικοί έμπειροι παίκτες της προηγούμενης γενιάς όπως ο κίπερ Φερνάντο Μουσλέρα κι ο σέντερ μπακ Ντιέγκο Γκοδίν. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι επιθετικοί Λουίς Σουάρες, Έντινσον Καβάνι, καθώς κι ο τραυματίας κορυφαίος σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο. Οπότε υπάρχουν αμφιβολίες για το πως θα παρουσιαστεί η Ουρουγουάη κόντρα στη Χιλή.

Τον περασμένο Ιούνιο, πάντως, η Ουρουγουάη έπαιξε πολύ καλά στις φιλικές νίκες με 4-1 επί της Νικαράγουας και με 2-0 επί της Κούβας. Φυσικά το επίπεδο τους δεν ήταν υψηλό, αλλά είναι μια βάση πληροφοριών για την προσέγγισή του αγώνα με τη Χιλή.

Η Χιλή, πάλι, βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τον Μπερίτσο να προσπαθεί να δώσει χώρο και χρόνο συμμετοχής σε μια νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών υπό την καθοδήγηση της χρυσής γενιάς της εθνικής ομάδας της Χιλής.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΧΙΛΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Οπότε τόσο η Ουρουγουάη όσο και η Χιλή μπαίνουν στην προκριματική διαδικασία αποφασισμένες να κερδίσουν το στοίχημα της πρεμιέρας ώστε τα πρότζεκτ τους να αποκτήσουν σταθερότητα και κυρίως για να αποφευχθεί η… γκρίνια και το αρνητικό κλίμα από την αρχή της προσπάθειάς τους για να περάσουν στο Μουντιάλ 2026. Να σημειώσουμε πως καθώς το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί με 48 ομάδες από 32, η ζώνη της Νότιας Αμερικής θα έχει έξι απευθείας εισιτήρια κι άλλο ένα που οδηγεί σε διηπειρωτικό μπαράζ. Στην προκριματική διαδικασία συμμετέχουν δέκα ομάδες…

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |