Ουρουγουάη-Βραζιλία (7/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Πρόωρος τελικός Ουρουγουάη – Βραζιλία στους «8» του Copa America 2024 με συγκλονιστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας στην πολιτεία Νεβάδα των ΗΠΑ, η Ουρουγουάη κοντράρεται με τη Βραζιλία (06/07/2024, 04:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa America 2024. Οι δύο ομάδες είναι από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Όποια περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του Κολομβία – Παναμάς στα ημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες της διοργάνωσης είναι συγκλονιστικό με θαυμάσιες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Επίσης, για το Copa America προσφέρεται Live Stream στην Betsson.

Για το Ουρουγουάη – Βραζιλία οι αποδόσεις που συναντάμε είναι κοντά μεταξύ τους. Ο άσος της Ουρουγουάης προσφέρεται στο 2,95** και το διπλό της Βραζιλίας βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά στο 2,60** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι ενεργοποιημένο για το μεγάλο παιχνίδι και το Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ουρουγουάη – Βραζιλία τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για μεγάλη μάχη και μια σπουδαία αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες έχουν τα δικά τους επιχειρήματα για να νιώθουν πως έχουν το πάνω χέρι. Από τα στατιστικά, το βεληνεκές, την εμπειρία και την παράδοση μέχρι τη φόρμα τους. Το να πάρει την πρόκριση η Ουρουγουάη πληρώνει στο 2,00** και το να περάσει η Βραζιλία ανταμείβει με 1,82** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Βραζιλία;

  • 21 νίκες η Ουρουγουάη
  • 20 ισοπαλίες
  • 38 νίκες η Βραζιλία
  • 142-100 γκολ υπέρ της Βραζιλίας
  • Στο Copa America: 9-8-9

Η Ουρουγουάη είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ως τώρα στο Copa America 2024. Πέρασε «αέρα» ως πρώτη από το Group C κάνοντας τρεις νίκες σε τρία ματς. Νίκησε με 3-1 τον Παναμά, διέλυσε με 5-0 τη Βολιβία και στο φινάλε ξεπέρασε με 1-0 τις ΗΠΑ. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει δημιουργήσει ένα άκρως επιθετικό, δυνατό συγκρότημα που ζει στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Μάλιστα, αυτό το κάνει απέναντι οποιασδήποτε ομάδας και τον περασμένο Οκτώβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 έκανε τη Βραζιλία να υποφέρει καθώς τη νίκησε με 2-0.

Η Βραζιλία, πάλι, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Γιατί δεν της φτάνει που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με καινούριο προπονητή τον Ντορίβαλ Ζούνιορ, ο οποίος προσπαθεί να φέρει την ομάδα στα μέτρα του, αλλά σε όλη αυτή τη διαδικασία και φυσικά στο Copa America 2024 δεν υπολογίζει στον Νεϊμάρ. Έτσι, στην πρεμιέρα της στο Group D έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα, στη συνέχεια ξέσπασε στην Παραγουάη (4-1), αλλά απέναντι στην Κολομβία ζορίστηκε κι έμεινε στο 1-1. Μάλιστα, ο κόουτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν παίζει όπως εκείνος θα ήθελε.

Οι αποδόσεις στο Copa America είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Ουρουγουάη πήγε στις ΗΠΑ για να διεκδικήσει τον 16ο τίτλο της ιστορίας της στο θεσμό και η Βραζιλία τον 10ο. Το να κατακτήσει το τρόπαιο η Ουρουγουάη δίνεται στο 6,50** με τη Βραζιλία να προσφέρεται σε απόδοση 4,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣτοΟυρουγουάη – Βραζιλία το στοίχημα έχει να κάνει και με τα στιλ των δύο ομάδων. Η Ουρουγουάη θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια, να κυριαρχεί. Η Βραζιλία, πάλι, ψάχνει να βρει χώρους να τρέξει. Οπότε ο τρόπος παιχνιδιού της μιας ματσάρει καλά με αυτόν της άλλης και κάπως έτσι το κλειδί θα είναι, λογικά, η αποτελεσματικότητα. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Ουρουγουάη και η Βραζιλία δεν αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Αργεντινή – Εκουαδόρ 4-2 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Βενεζουέλα – Καναδάς 3-4 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Κολομβία – Παναμάς 5-0
  • Ουρουγουάη – Βραζιλία 4-2 πέν. (0-0 κ.α.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ