Βενεζουέλα-Καναδάς (6/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Βενεζουέλα – Καναδάς με φόντο τα ημιτελικά του Copa America 2024 σε αγώνα με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «ΑΤ&Τ Stadium» στο Άρλινγκτον της πολιτείας Τέξας των ΗΠΑ, η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει τον Καναδά (06/07/2024, 04:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa America 2024. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει με όποια περάσει από το Αργεντινή – Εκουαδόρ. Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι συγκλονιστικό με πλούσιες επιλογές σε πληθώρα αγορών και ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson.

Για το Βενεζουέλα – Καναδάς οι αποδόσεις μας προϊδεάζουν για ένα ανοικτό ματς. Ο άσος της Βενεζουέλας προσφέρεται στο 2,48** και το διπλό του Καναδά βρίσκεται στο 3,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Βενεζουέλα – Καναδάς τα προγνωστικά έχουν μεν φαβορί, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Βέβαια, υπάρχουν διαφορές στα στατιστικά των δύο ομάδων, αλλά από την άλλη πρόκειται για καινούρια πρότζεκτ κι επιπλέον η παράδοση μεταξύ τους είναι ισορροπημένη. Το σίγουρο, όμως, είναι πως διψούν για επιτυχία. Η πρόκριση της Βενεζουέλας δίνεται στο 1,75** και το να περάσει ο Καναδάς φτάνει στο 2,09** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Βενεζουέλα και τον Καναδά;

  • Καμία νίκη η Βενεζουέλα
  • 2 ισοπαλίες
  • Καμία νίκη ο Καναδάς
  • 3-3 γκολ

Η Βενεζουέλα πήρε την πρώτη θέση του ομίλου Β του Copa America 2024. Έγραψε τρεις νίκες απέναντι στον Ισημερινό (2-1), το Μεξικό (1-0) και την Τζαμάικα (3-0). Έχει αναπτύξει μομέντουμ και νιώθει πως μπορεί να μπει στην τετράδα. Αν τα καταφέρει θα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία που υπήρχε στο εσωτερικό της πριν από την έναρξη του τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κι όπως δείχνουν τα αποτελέσματά της, η αμυντική σταθερότητά της και η ποικιλία που έχει στην επίθεση, έχει τις δυνατότητες να περάσει στον επόμενο γύρο.

Ο Καναδάς, από τη μεριά του, κατά κάποιο τρόπο αψήφησε τις προβλέψεις. Προσέλαβε τον προπονητή Τζέσι Μαρς μόλις τον περασμένο Μάιο κι έπρεπε πολύ γρήγορα να βρει την ισορροπία του ώστε να φανεί ανταγωνιστικός. Και στον πρώτο όμιλο μαζί με την Αργεντινή, την Χιλή και το Περού, τερμάτισε δεύτερος. Έχασε με 2-0 από την Αργεντινή, νίκησε με 1-0 το Περού κι έμεινε στο 0-0 με την Χιλή. Διαθέτει μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες και πάνω από όλους ξεχωρίζουν οι Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ) και Τέιτζον Μπιουκάναν (Ίντερ).

Οι αποδόσεις στο Copa America κόβουν την ανάσα με το τουρνουά να χαρίζει πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές αναμετρήσεις με μοναδικές συγκινήσεις. Βενεζουέλα και Καναδάς είναι ομάδες που έχουν επιθετικό ταλέντο και θα επιχειρήσουν να το εκμεταλλευτούν για να περάσουν στην επόμενη φάση και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Βενεζουέλα – Καναδάς το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την επιβολή του ρυθμού στο ματς, αλλά κυρίως με ποιον τρόπο θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν χώρους για να τρέξουν στις μεταβάσεις, αφού αυτό είναι το δυνατό τους στοιχείο. Όσον αφορά στις ενδεκάδες τόσο η Βενεζουέλα όσο κι ο Καναδάς δεν αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Αργεντινή – Εκουαδόρ 4-2 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Βενεζουέλα – Καναδάς 3-4 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Κολομβία – Παναμάς 5-0
  • Ουρουγουάη – Βραζιλία 4-2 πέν. (0-0 κ.α.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ