Βενεζουέλα-Μεξικό (27/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Βενεζουέλα – Μεξικό σε δυνατό ματς για το Copa America με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο «SoFi Stadium» του Λος Άντζελες στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει το Μεξικό (27/06/2024, 04:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Group B στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa America 2024. Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και ψάχνουν μια ακόμη νίκη που θα τις φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές και υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών.

Συγκεκριμένα στο Βενεζουέλα – Μεξικό οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Βενεζουέλας προφέρεται στο 3,50**, ενώ το διπλό του Μεξικού βρίσκεται χαμηλότερα στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΜΕΞΙΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Βενεζουέλα – Μεξικό τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Το Μεξικό μπορεί να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και το στατιστικά του να μην είναι αυτά που ήταν, αλλά το στάτους του παραμένει ψηλά, ενώ η παράδοση κόντρα στη Βενεζουέλα είναι συντριπτικά υπέρ του κι αυτό του δίνει άλλον αέρα.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Βενεζουέλα και το Μεξικό;

  • 1 νίκη η Βενεζουέλα
  • 3 ισοπαλίες (1 για το Copa America)
  • 10 νίκες το Μεξικό (2 για το Copa America)
  • 30-13 γκολ υπέρ του Μεξικού

Η Βενεζουέλα άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση καθώς επικράτησε με 2-1 του Εκουαδόρ. Από το 22′ έπαιξε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής παίκτη της αντιπάλου. Αν και βρέθηκε να χάνει στο 40′, αντέδρασε στο β’ μέρος και με δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά έφερε τούμπα το ματς και πήρε το τρίποντο. Τώρα, βρίσκεται μια επιτυχία μακριά από το να αγκαλιάσει την πρόκριση και να σκεφτεί το μέλλον της στη διοργάνωση.

Το Μεξικό, τώρα, μπήκε κι αυτό με νίκη στο Copa America 2024. Ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Τζαμάικας αν και δυσκολεύτηκε αρκετά. Με τους τρεις βαθμούς στον λογαριασμό της και ξέροντας πως θα έχει την ισχυρή υποστήριξη της μεξικάνικης κοινότητας που βρίσκεται στην Καλιφόρνια, πηγαίνει στο δεύτερο ματς με ενθουσιασμό για να πάρει τη δεύτερη νίκη και να δει στον ορίζοντά της τους «8» του θεσμού.

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων συναρπάζουν με το επίπεδο του ανταγωνισμού, αλλά και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσφέρουν. Βενεζουέλα και Μεξικό είναι ομάδες με επιθετικές αρετές και θα επιχειρήσουν να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Το goal/goal δίνεται στο 1,94** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ματς Βενεζουέλα – Μεξικό το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με τη σωστή προσέγγιση του ματς. Αμφότερες νιώθουν καλύτερα όταν έχουν χώρους για να τρέξουν, οπότε εκείνη που θα διαχειριστεί καλύτερα αυτές τις φάσεις του αγώνα, αλλά κι εκείνες όπου θα έχει την μπάλα τα πόδια της θα κάνει μεγάλο βήμα προς την εξασφάλιση των τριών πολύτιμων βαθμών. Όσο για τις συνθέσεις, η Βενεζουέλα δεν έχει σημαντικά προβλήματα, ενώ το Μεξικό έχει χτυπημένο το βασικό μέσο και αρχηγό Έντσον Άλβαρες.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος Β:

1η αγωνιστική

  • Εκουαδόρ – Βενεζουέλα 1-2
  • Μεξικό – Τζαμάικα 1-0

2η αγωνιστική

  • Εκουαδόρ – Τζαμάικα 3-1
  • Βενεζουέλα – Μεξικό 1-0

3η αγωνιστική

  • Τζαμάικα – Βενεζουέλα 0-3
  • Μεξικό – Εκουαδόρ 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ