Βραζιλία-Εκουαδόρ (07/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Βραζιλία – Εκουαδόρ σε δυνατό ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 με εκατοντάδες αγορές για στοίχημα.

Στο «Estadio Major Antonio Couto Pereira» της Κουριτίμπα, η Βραζιλία φιλοξενεί το Εκουαδόρ (07/09/2024, 04:00) στο πλαίσιο 7ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026 για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Η Βραζιλία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να δώσει νέα ώθηση στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση, ενώ το Εκουαδόρ κάνει μια καινούρια προσπάθεια με νέο τεχνικό στον πάγκο του.

Για το Βραζιλία – Εκουαδόρ οι αποδόσεις παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Ο άσος της Βραζιλίας δίνεται στο 1,39** με το διπλό του Εκουαδόρ να ανεβαίνει το 8,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που ανοίγει δρόμο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Βραζιλία – Εκουαδόρ τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Βέβαια, οι δύο ομάδες έχουν πολλά θέματα που καλούνται να λύσουν, αφού τα στατιστικά τους δεν είναι όσο καλά θα ήθελαν. Η Βραζιλία έπειτα από έξι αγωνιστικές έχει ρεκόρ 2-1-3 με 8-7 γκολ και το Εκουαδόρ 3-2-1 με 5-3 γκολ. Υπενθυμίζουμε πως από τη ζώνη της CONMEBOL προκρίνονται απευθείας οι έξι πρώτες της κατάταξης και η 7η πηγαίνει σε διηπειρωτικό μπαράζ.

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Βραζιλία – Εκουαδόρ;

  • Η Βραζιλία μετράει 12 σερί ματς αήττητη απέναντι στο Εκουαδόρ μεταξύ επίσημων και φιλικών αγώνων. Από αυτά νίκησε στα 8.
  • Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους με γηπεδούχο τη Βραζιλία τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν ήταν όλα Under 2,5 γκολ.
  • Το Εκουαδόρ νίκησε για τελευταία φορά τη Βραζιλία πριν από 20 χρόνια.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορά αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Η Βραζιλία και ο Ισημερινός βρίσκονται στην 6η και την 5η θέση, αντίστοιχα, μπαίνοντας στην 7η αγωνιστική και αναζητούν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα. Το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει 2,25**, ενώ το no goal τιμάται στο 1,63**.

Η Βραζιλία στο πρόσφατο Copa America 2024 αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ουρουγουάη στη διαδικασία των πέναλτι. Μια μεγάλη αποτυχία για τη σελεσάο, που πήγε στις ΗΠΑ με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο. Παρά το αποτέλεσμα, ο προπονητής Ντορίβαλ Ζούνιορ παρέμεινε στον πάγκο και συνεχίζεται το πρότζεκτ του και η προσπάθεια να αναπτύξει μια ποδοσφαιρική ταυτότητα για τη Βραζιλία. Βέβαια, δέχεται σκληρή κριτική και δεν υπάρχει υπομονή. Το περιβάλλον ζητάει άμεσα αποτελέσματα.

Το Εκουαδόρ πήγε στο Copa America 2024 με πολλά όνειρα, αλλά βγήκε νοκ άουτ από την Αργεντινή στην προημιτελική φάση στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και ο προπονητής Φέλιξ Σάντσεθ αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους παρόλο που ο Καταλανός τεχνικός έκανε καλή δουλειά το προηγούμενο διάστημα. Καινούριος προπονητής είναι ο Αργεντινός Σεμπαστιάν Μπεκατσέσε, ο οποίος ακολουθεί παρόμοιο στιλ επιθετικού παιχνιδιού με τον προκάτοχό του.

Το στοίχημα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 είναι συγκλονιστικό. Στη ζώνη της Νότιας Αμερικής οι μάχες δίνουν και παίρνουν και στο Βραζιλία – Εκουαδόρ έχουμε δύο ποιοτικές ομάδες που ψάχνουν το δρόμο τους και καίγονται για μια νίκη που θα τις βοηθήσει να πάρουν τα πάνω τους. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα φτάνει στο 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του σπουδαίου ματς Βραζιλία – Εκουαδόρ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι το ίδιο. Τόσο η Βραζιλία όσο και το Εκουαδόρ έχουν ανάγκη από ένα καλό ματς κι ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Όσο για τις συνθέσεις στο Βραζιλία εναντίον Εκουαδόρ, να υπογραμμίσουμε πως η Βραζιλία συνεχίζει να μην έχει τον ηγέτη της Νεϊμάρ (επιθετικός), ενώ εκτός αποστολής έμειναν κι άλλοι αξιόλογοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο επιθετικός Ραφίνια. Το Εκουαδόρ έχει καλέσει το βασικό κορμό του, ενώ λείπει ο χαφ Σιφουέντες του Άρη.

Πιθανή ενδεκάδα Βραζιλίας (4-3-3): Άλισον – Ντανίλο, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Αράνα – Γκόμες, Γκιμαράες, Πακετά – Ροδρίγο, Έντρικ, Βινίσιους Ζούνιορ.

Πιθανή ενδεκάδα Εκουαδόρ (4-2-3-1): Γκαλίντες – Πρεσιάδο, Ινκαπιέ, Τόρες, Εστουπινιάν – Γκρουέσο, Καϊσέδο – Σαρμιέντο, Πάες, Φράνκο – Βαλένσια.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ