Βραζιλία-Κολομβία (3/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Βραζιλία – Κολομβία σε συναρπαστικό ματς για το Copa America 2024 με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Levi’s Stadium» της Σάντα Κλάρα στην πολιτεία Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η Βραζιλία κοντράρεται με την Κολομβία (03/07/2024, 04:00) για την 3η αγωνιστική του Group D στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa America 2024. Πρόκειται για μάχη κορυφής, με τη «σελεσάο» να ψάχνει την πρόκριση και την Κολομβία την πρωτιά του ομίλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Επίσης το Copa America παίζει στην Betsson με Live Stream.

Στο Βραζιλία – Κολομβία οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Βραζιλίας προσφέρεται στο 1,85** και το διπλό της Κολομβίας δίνεται στο 4,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η οψιόν του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Βραζιλία – Κολομβία τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη θέση, παρά τα στατιστικά των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα, αλλά και το ότι η Κολομβία τον περασμένο Νοέμβριο νίκησε τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 με 2-1 εντός έδρας. Βέβαια, η παράδοση είναι ευνοϊκή προς τους Βραζιλιάνους.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κολομβία;

  • 24 νίκες η Βραζιλία
  • 11 ισοπαλίες
  • 4 νίκες η Κολομβία
  • 76-22 γκολ υπέρ της Βραζιλίας

Η Βραζιλία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο έχοντας προπονητή τον Ντορίβαλ Ζούνιορ εδώ και μερικούς μήνες και προσπαθεί να ανακαλύψει την ποδοσφαιρική της ταυτότητα. Στο Copa America 2024 άρχισε με ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική έβγαλε αντίδραση και διέλυσε με 4-1 την Παραγουάη. Τώρα, με τέσσερις βαθμούς θέλει νίκη κόντρα στην Κολομβία για να πάρει την πρόκριση και την πρώτη θέση του γκρουπ και στο εσωτερικό της εμφανίζονται έτοιμοι για την πρόκληση καθώς θέλουν να στείλουν κι ένα μήνυμα στις υπόλοιπες ανταγωνίστριες για τον τίτλο. Με ισοπαλία περνάει ως δεύτερη, ενώ με ήττα θα επιθυμούσε να μη νικήσει η Κόστα Ρίκα ή τουλάχιστον αν το κάνει να μην καλυφθεί η διαφορά τερμάτων που έχουν ανάμεσά τους (+3 και -3, αντίστοιχα).

Η Κολομβία, από την πλευρά της, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Θέλει  ένα βαθμό για να κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλο. Ως τώρα είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες του θεσμού. Νίκησε με 2-1 την Παραγουάη στην πρεμιέρα της και στη συνέχεια ξεπέρασε με 3-0 την Κόστα Ρίκα. Η εικόνα της στο δεύτερο ματς ήταν πολύ καλύτερη από το πρώτο και ο προπονητής Νέστορ Λορένσο υπογράμμισε πως οι παίκτες του έχουν αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Κολομβία μετράει δέκα νίκες στη σειρά.

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων και μπαίνουμε στις νοκ άουτ αναμετρήσεις με το τρόπαιο να εμφανίζεται στον ορίζοντα. Το να σηκώσει την κούπα η Βραζιλία δίνεται στο 3,50**, ενώ το να στεφθεί πρωταθλήτρια Αμερικής η Κολομβία προσφέρεται στο 7,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Βραζιλία – Κολομβία το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Βραζιλία καλείται να δείξει απέναντι σε μια φορμαρισμένη και καλοδουλεμένη ομάδα πως μπορεί να επιβάλλει το παιχνίδι της και μέσω αυτού να λάμψει το ταλέντο της. Η Κολομβία θέλει να δείξει  πως μπορεί να νικήσει τις κορυφαίες ομάδες σταθερά. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Βραζιλία έχει τέσσερις παίκτες στο όριο καρτών οπότε δεν αποκλείεται να κάνει ορισμένες αλλαγές, ενώ η Κολομβία δεν έχει στο μάξιμουμ τον χαφ Ρίος.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος D:

1η αγωνιστική

  • Κολομβία – Παραγουάη 2-1
  • Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 0-0

2η αγωνιστική

  • Κολομβία – Κόστα Ρίκα 3-0
  • Παραγουάη – Βραζιλία 1-4

3η αγωνιστική

  • Κόστα Ρίκα – Παραγουάη 2-1
  • Βραζιλία – Κολομβία 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ