Γάνδη-ΠΑΟΚ, «σφραγίζει» πρόκριση

Reading time2 λ

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις δεσπόζουν στο κουπόνι του στοιχήματος με την ελληνική ομάδα να «βλέπει» τους «8»

Σπουδαία ευρωπαϊκά παιχνίδια περιέχει το αποψινό κουπόνι καθώς ολοκληρώνεται η φάση των «16» στο UEFA Europa League και στο UEFA Europa Conference League. Φυσικά, ξεχωρίζει η «μάχη» Γάνδη-ΠΑΟΚ, με την ελληνική ομάδα να ψάχνει την πρόκριση στους «8». Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Γαλατασαράι-Μπαρτσελόνα 19:45 UEFA Europa League

Απόψε κρίνεται η πρόκριση στους «8» του UEFA Europa League με τα πάντα να είναι ανοικτά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Η Γαλατασαράι θέλει να κάνει την έκπληξη και θα μπει στο ματς με οδηγό την προηγούμενη αναμέτρηση όπου έδειξε πολλά καλά στοιχεία. Επιπλέον, πήρε κουράγιο και από τη νίκη της με 2-1 επί της Μπεσίκτας στο μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Δευτέρα (14/3). Η Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της από την έναρξη της σεζόν και είναι αήττητη μέσα στο 2022. Φιλοδοξεί να φτάσει μακριά στο UEFA Europa League, αλλά ξέρει πως η αποστολή στην «καυτή» έδρα των Τούρκων είναι δύσκολη. Βέβαια, υπάρχει διαφορά ποιότητας και η Μπαρτσελόνα θεωρείται το φαβορί, με το διπλό να δίνεται στο 1,36** στην πλατφόρμα της Betsson.

Λιόν-Πόρτο 22:00 UEFA Europa League

H Λιόν υποδέχεται την Πόρτο για το δεύτερο παιχνίδι τους στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Europa League. Η γαλλική ομάδα έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά από τη νίκη της με 1-0 στην πρώτη συνάντηση, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Η Λιόν στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της στην τρέχουσα σεζόν βγάζει διαφορετικό πρόσωπο από ότι στην Ligue 1. Είναι πιο προσηλωμένη και αποτελεσματική. Ωστόσο, μπαίνει στο ματς με πολλές αμφιβολίες έπειτα από την εντός έδρας ήττα της με 4-2 από τη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτά τα προβλήματα στην άμυνα της αντιπάλου της θέλει να εκμεταλλευτεί η Πόρτο για να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. Το διπλό προσφέρεται στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Γάνδη-ΠΑΟΚ 22:00 UEFA Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ επισκέπτεται την έδρα της Γάνδης με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Η ελληνική ομάδα απέδειξε και στην πρώτη αναμέτρηση όπου επικράτησε με σκορ 1-0 πως το… έχει να περάσει την αντίπαλο της. Βέβαια, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα απουσιών, αλλά όπως είπε υπάρχει υλικό και παίκτες έτοιμοι να παλέψουν για να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη φάση. Η Γάνδη αναζητώντας την ανατροπή θα βγει στην επίθεση και στο ματς της Τούμπας φάνηκε πως η άμυνά της δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Υπό αυτό το πρίσμα μοιάζει με ελκυστικό προορισμό η επιλογή του διπλού που προσφέρεται στο 5,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές