Game Time: ΠΑΟΚ-Λίνκολν, ξέσπασμα πρόκρισης

Reading time6 λ

Πληθώρα προσφορών για live στοίχημα υπάρχει στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

Η παρθενική φάση ομίλων του UEFA Europa Conference League ολοκληρώνεται απόψε, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, κλέβει την παράσταση και θα καθορίσει αν οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση το τελευταίο διάστημα, αναζητεί ένα ξέσπασμα και μια επικράτηση με πολλά γκολ διαφορά, ώστε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου και να πάρει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο άλλο ματς Κοπεγχάγη-Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η Κοπεγχάγη έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά και την παρουσία στους 16 του θεσμού, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι αυτή που καίγεται για τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι. Έχει αβαντάζ ενός τέρματος έναντι του ΠΑΟΚ στη συνολική διαφορά τερμάτων, η οποία αποτελεί το κριτήριο ισοβαθμίας. Όμως, είναι πιθανό η απλή επικράτηση να μην της φτάνει, δεδομένης της ποιοτικής διαφοράς του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ.

Από εκεί και πέρα, οι προβολείς πηγαίνουν στον δεύτερο όμιλο, όπου «παίζεται» η δεύτερη θέση. Στο Παρτιζάν-Ανόρθωση κρίνεται ουσιαστικά το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Η νικήτρια προκρίνεται, με την Παρτιζάν να βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Ανόρθωση καλείται να επικρατήσει, ενώ έχει το βλέμμα και στο Γάνδη-Φλόρα Ταλλίν, όπου ευελπιστεί ότι η Γάνδη, που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, θα «κόψει» βαθμούς από τη Φλόρα Ταλλίν. Η πρωταθλήτρια Εσθονίας θα περάσει αν κερδίσει και ταυτόχρονα η Ανόρθωση πάρει το τρίποντο στο Βελιγράδι, με τις νίκες των δύο ομάδων να έχουν ίδια διαφορά τερμάτων.

Στο τρίτο γκρουπ, η πρωτιά είναι το διακύβευμα και θα καθοριστεί από τα ματς Ζόρια Λουχάνσκ-Μπόντο Γκλιμτ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ρόμα. Η πρώτη Μπόντο Γκλιμτ χρειάζεται ίδιο αποτέλεσμα με τη Ρόμα για να παραμείνει στην κορυφή. Κάτι που θα συμβεί και σε περίπτωση δικής της ήττας και ισοπαλίας των Ρωμαίων, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία. Στον τέταρτο όμιλο υπάρχει μάχη για τη δεύτερη θέση, που θα καθοριστεί από τα παιχνίδια Άλκμααρ-Ράντερς και Κλουζ-Γιάμπλονετς. Απέναντι στην Άλκμααρ που είναι ήδη πρώτη, η Ράντερς αναζητεί τη νίκη που θα τη διατηρήσει δεύτερη. Η Γιάμπλονετς προσεύχεται για «γκέλα» των Δανών και δική της νίκη επί της αποκλεισμένης Κλουζ. Αν η Ράντερς χάσει και η Γιάμπλονετς φέρει ισοπαλία, η τσεχική ομάδα θα… αρπάξει την πρόκριση σε περίπτωση που πρώτη ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά.

Η δεύτερη θέση κρίνεται και στο πέμπτο γκρουπ, μέσω της μονομαχίας Ουνιόν Βερολίνου-Σλάβια Πράγας. Η Ουνιόν Βερολίνου προκρίνεται μόνο μέσω νίκης, ενώ η Σλάβια Πράγας, που έχει βαθμολογικό αβαντάζ ενός πόντου, έχει σύμμαχο την ισοπαλία. Δίχως ενδιαφέρον το Φέγενορντ-Μακάμπι Χάιφα, αφού η Φέγενορντ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Στον έβδομο όμιλο, αναζητείται η κάτοχος του δεύτερου εισιτηρίου. Καθοριστικά τα Τότεναμ-Ρεν και Φίτεσε-Μούρα. Η Τότεναμ καλείται να κερδίσει τη Ρεν που έχει «καθαρίσει» τη δεύτερη θέση, αλλά και να διατηρήσει το +2 στη συνολική διαφορά τερμάτων από τη Φίτεσε. Η ολλανδική ομάδα φιλοξενεί την αποκλεισμένη Μούρα και θέλει νίκη με τρία γκολ παραπάνω απ’ όσα επικρατήσουν τα Σπιρούνια.

Στον όγδοο όμιλο, ξεχωρίζει το Βασιλεία-Καραμπάγκ, που θα διευθετήσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης για την απευθείας πρόκριση στους 16. Η νικήτρια θα πάρει την πρωτιά, με την ισοπαλία να ευνοεί τη Βασιλεία λόγω καλύτερης επίθεσης. Όσο για το πρώτο γκρουπ, τα πάντα έχουν κριθεί. Έτσι, τα ματς ΛΑΣΚ Λιντζ-Ελσίνκι και Αλασκέρτ-Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζονται για την… τιμή των όπλων, αφού η ΛΑΣΚ Λιντζ είναι πρώτη και η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεύτερη.

19:45   Αλασκέρτ-Μακάμπι Τελ Αβίβ                    UEFA Europa Conference League

19:45   Άλκμααρ-Ράντερς                                       UEFA Europa Conference League

19:45   Γάνδη-Φλόρα Ταλλίν                                  UEFA Europa Conference League

19:45   Ζόρια Λουχάνσκ-Μπόντο Γκλιμτ               UEFA Europa Conference League

19:45   Κλουζ-Γιάμπλονετς                                     UEFA Europa Conference League

19:45   ΛΑΣΚ Λιντζ-Ελσίνκι                                  UEFA Europa Conference League

19:45   Παρτιζάν-Ανόρθωση                                   UEFA Europa Conference League

19:45   ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ρόμα                                  UEFA Europa Conference League

22:00   Βασιλεία-Καραμπάγκ                                  UEFA Europa Conference League

22:00   Κοπεγχάγη-Σλόβαν Μπρατισλάβας             UEFA Europa Conference League

22:00   Ομόνοια-Καϊράτ Αλμάτι                             UEFA Europa Conference League

22:00   Ουνιόν Βερολίνου-Σλάβια Πράγας             UEFA Europa Conference League

22:00   ΠΑΟΚ-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς                         UEFA Europa Conference League

22:00   Τότεναμ-Ρεν                                                UEFA Europa Conference League

22:00   Φέγενορντ-Μακάμπι Χάιφα                        UEFA Europa Conference League

22:00   Φίτεσε-Μούρα                                             UEFA Europa Conference League