Game Time: Άρης Λεμεσού-Νέφτσι, ιδανικό ποδαρικό

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ματς του Άρη Λεμεσού με τη Νέφτσι.

20:00   Βόρσκλα ΠολτάβαΑΪΚ Στοκχόλμης    UEFA Europa Conference League

Η Βόρσκλα Πολτάβα παίζει μετά από επτά ολόκληρους μήνες επίσημο παιχνίδι, όντας γηπεδούχος στην Τέλε2 Αρένα της Στοκχόλμης. Διατήρησε αρκετά από τα σημαντικά στελέχη της, έκανε κινήσεις ενίσχυσης, ενώ στο τελευταίο φιλικό της νίκησε τη πολωνική Λεγκιονόβια (7-0).

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης έκαμψε την αντίσταση της Κάλμαρ (1-0) και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή του σουηδικού πρωταθλήματος. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 3 αγώνων δίχως νίκη, ενώ είναι αήττητη στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:30   Άρης ΛεμεσούΝέφτσι                           UEFA Europa Conference League

Ο Άρης Λεμεσού κάνει ποδαρικό στην Ευρώπη, αφού κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. Έχει προχωρήσει σε μια ενδεκάδα μεταγραφών, αλλά στη διάρκεια της προετοιμασίας εμφάνισε μεταπτώσεις. Νίκησε την ουκρανική Ντνίπρο-1 στο τελευταίο τεστ (1-0).

Η Νέφτσι ξεκινά μια νέα σελίδα. Έχει νέο προπονητή τον Ρουμάνο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, έκανε ποιοτικές προσθήκες στη διάρκεια του καλοκαιρινού παζαριού, ωστόσο εμφάνισε σημαντικές επιθετικές δυσκολίες στα φιλικά. Στην πρόβα τζενεράλε έφερε ισοπαλία με την τουρκική Γκαζιαντέπ (0-0).

20:45   ΜπασάκσεχιρΜακάμπι Νετάνια          UEFA Europa Conference League

Η Μπασάκσεχιρ εκκινεί τη σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες. Αυτό φανερώνουν οι εννέα μεταγραφές που έκανε, με κορυφαίες αυτές των πολύπειρων Μπίγλια και Οζίλ. Ήταν αήττητη στα 4 φιλικά που έδωσε, δίχως να δεχτεί γκολ. Στο τελευταίο κέρδισε την Κόνιασπορ (1-0).

Η Μακάμπι Νετάνια νίκησε στα πέναλτι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-0 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Toto Cup. Μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά συνολικά μοιάζει αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

21:00   ΣέπσιΟλίμπια Λιουμπλιάνας                UEFA Europa Conference League

Η Σέπσι απέσπασε ισοπαλία από την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα (2-2), αν και βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη. Είναι ιδιαίτερα θετικό το ξεκίνημά της, αφού δεν έχει ηττηθεί στα 2 πρώτα παιχνίδια όπου αντιμετώπισε «θηρία» του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, εμφανίζοντας επιθετική ευχέρεια.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Μούρα (2-0) στην πρεμιέρα του σλοβένικου πρωταθλήματος. Οι αναταράξεις που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν έχουν καλυφθεί από τα θετικά αποτελέσματα, αφού είναι αήττητη στα 3 πρώτα επίσημα ματς.

21:45   ΜάδεργουελΣλίγκο Ρόβερς                  UEFA Europa Conference League

Η Μάδεργουελ θα κυνηγήσει μια ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή, που την έφερε στην πέμπτη θέση της Σκωτίας. Λίγες, αλλά καλές οι προσθήκες της στη διάρκεια του καλοκαιριού, νίκησε και στα 2 φιλικά που έχει δώσει ως τώρα. Επιβλήθηκε της Πάρτικ Θιστλ στο τελευταίο (1-0).

Η Σλίγκο Ρόβερς υπέστη εντός έδρας… σοκ από τη Γιού Σι Ντι (0-2) πλέον απέχει δέκα βαθμούς από την τριάδα στην Ιρλανδία. Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, όμως, παραμένει αήττητη στις 3 τελευταίες εξόδους της, ενώ είναι πιο έτοιμη, κάτι που φάνηκε στον προηγούμενο γύρο όταν απέκλεισε την Μπάλα Τάουν.