Game Time: Μπότεφ-ΑΠΟΕΛ, κόντρα στο παρελθόν

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι της Μπότεφ Πλόβντιβ με τον ΑΠΟΕΛ, η Betsson παρέχει σημαντικές προσφορές για στοίχημα.

18:00   Φένιξ-Μοντεβιδέο Γουόντερερς             Primera Division Ουρουγουάης

Η Φένιξ επικράτησε εκτός έδρας της Ρεντίστας (1-0) κι έσπασε το… ρόδι στον Ενδιάμεσο Γύρο. Βρέθηκε στην πέμπτη θέση του πρώτου ομίλου, ωστόσο αναζητά την πρώτη εντός έδρας επιτυχία της, αφού στα 2 προηγούμενα δεν σκόραρε καν.

Η Μοντεβιδέο Γουόντερερς απώλεσε στο φινάλε τη νίκη στο… θρίλερ με την Πενιαρόλ (3-3), Εξακολουθεί, όμως, να βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ, όντας αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές, στις οποίες έχει σημειώσει 3 νίκες.

20:00   Μπότεφ ΠλόβντιβΑΠΟΕΛ                    UEFA Europa Conference League

Η Μπότεφ Πλόβντιβ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπότεφ Βράτσα (2-3). Παραμένει δίχως βαθμό μετά από τις 2 πρώτες αγωνιστικές στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας σημαντικά αμυντικά ζητήματα, ενώ πλέον υπάρχει πίεση.

Ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι, αφού έφυγαν 14 ποδοσφαιριστές ενώ έχουν έρθει 11 καινούριοι. Στα 4 φιλικά που έδωσε έμεινε αήττητος, αλλά σημείωσε μόλις 1 νίκη κι εμφάνισε αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι. Το παρελθόν δεν ευνοεί, αφού δεν έχει νικήσει βουλγαρική ομάδα σε 4 απόπειρες.

20:00   Σαν Λορέντσο-Ουνιόν Σάντα Φε           Liga Profesional Αργεντινής

Η Σαν Λορέντσο έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Μπάνφιλντ (1-1). Εξακολουθεί να βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή, εμφανίζει μεταπτώσεις, αλλά είναι αήττητη στα 4 εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ουνιόν Σάντα Φε συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στην Ουρακάν (0-0), παίζοντας με παίκτη λιγότερο στα τελευταία 18 λεπτά. Αν και ένατη, απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή, αφού δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, στα οποία πανηγύρισε 3 νίκες.

21:00   ΒίκινγκουρΝτουνάισκα Στρέντα         UEFA Europa Conference League

Η Βίκινγκουρ προκρίθηκε πανηγυρικά, αφού κέρδισε και στο Γιβραλτάρ τη Γιουρόπα (2-1). Η εκπρόσωπος των Νησιών Φερόε είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, στα οποία σημείωσε 10 νίκες, ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της εδώ και 4 μήνες.

Η Ντουνάισκα Στρέντα μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, αφού επικράτησε της Λιπτόβσκι Μίκουλας (2-1), ανατρέποντας το σκορ. Έχει κερδίσει και τα 3 επίσημα ματς, αφού στον προηγούμενο γύρο «υπέταξε» την Κλίφτονβιλ, δίχως να «ιδρώσει».

21:45   Χιμπέρνιαν-Μόρτον                                League Cup Σκωτίας

Η Χιμπέρνιαν πέτυχε εμφατική εκτός έδρας νίκη επί της Μπόνιριγκ Ρόουζ (4-1) και ανέβηκε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου. Πήρε το… αίμα της πίσω για την ήττα από τη Φόλκερκ και θα κυνηγήσει το τρίποντο, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή, που δίνει το εισιτήριο για τους «16», με όπλο την έδρα, όπου διατηρεί –από πέρυσι- ένα αήττητο σερί 7 αγώνων.

Η Μόρτον ηττήθηκε από την Κλάιντ (0-2) και παραμένει ουραγός του γκρουπ. Δίχως νίκη και με μόλις 1 βαθμό μετά από 3 παιχνίδια, μοιάζουν μονάχα θεωρητικές οι ελπίδες της για πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που απέχει μια κατηγορία από τη σπουδαία αντίπαλό της.