Game Time: Γκζίρα-Ατλέτικ Εσκάλντες, σέντρα

Reading time3 λ

Αξιόλογες προσφορές για ποντάρισμα παρέχει η Betsson για το ματς της Γκζίρα με την Ατλέτικ Εσκάλντες.

13:00   Ουλσάν-Γκανγκβόν                        K League 1 Νότιας Κορέας

Η Ουλσάν «υπέκυψε» στην Ποχάνγκ Στίλερς (0-2) και είδε τη διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται στους 5 βαθμούς. Η πρωτοπόρος εμφανίζει αστάθεια εσχάτως, αφού έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Γκανγκβόν πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σεονγκνάμ (2-0) και πήρε μια τεράστια βαθμολογική ανάσα. Έχει καταγράψει 2 σερί επιτυχίες, οι οποίες ανόρθωσαν για τα καλά την ψυχολογία της, αλλά έχει μια ολόκληρη δεκαετία να νικήσει την Ουλσάν.

20:00   Γκζίρα-Ατλέτικ Εσκάλντες        UEFA Europa Conference League

Η Γκζίρα τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα της Μάλτας και κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήρθε ισόπαλη στο μοναδικό φιλικό της με τη Χιμπέρνιανς (2-2) και αναζητεί την πρώτη της επιτυχία στις διεθνείς διοργανώσεις μετά από μια τριετία.

Η Ατλέτικ Εσκάλντες κατάκτησε το Κύπελλο της Ανδόρας, στην παρθενική επιτυχία της 20χρονης ιστορίας της. Έχει νέο προπονητή τον Φέντε Μπεσόνε, αλλά μακριά από τη βάση της δεν έχει πανηγυρίσει νίκη από τα τέλη Φεβρουαρίου.

20:00   Σεντ ΤζόζεφςΛάρνε                     UEFA Europa Conference League

Η Σεντ Τζόζεφς βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του πρωταθλήματος στο Γιβραλτάρ και για έκτη διαδοχική σεζόν βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με νέο προπονητή τον Αμπραχάμ Πας, προσδοκά μετά από τρία χρόνια την επιστροφή στις διεθνείς νίκες.

Η Λάρνε ήταν η νικήτρια των πλέι-οφ στην Premiership της Βόρειας Ιρλανδίας και για δεύτερη φορά στην ιστορίας της παίζει στην Ευρώπη. Έπαιξε 3 δυνατά φιλικά, νίκησε μονάχα τη Δε Νιού Σεντς (2-0) στο τελευταίο τεστ και στοχεύει σε κάτι παραπάνω από την περσινή καλή παρουσία, όταν έφτασε ως τον τρίτο προκριματικό γύρο.

20:00   Έργκριτε-Έρεμπρο                       Superettan Σουηδίας

Η Έργκριτε περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Γιόνσεπινγκ (2-2), αν και πήρε δύο φορές το προβάδισμα. Παραμένει ουραγός, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη μετά από 11 αναμετρήσεις, αλλά οι 3 διαδοχικές ισοπαλίες αφήνουν ένα μικρό περιθώριο αισιοδοξίας.

Η Έρεμπρο έχασε εκτός έδρας από τη Λαντσκρόνα (1-2) και έχασε έδαφος στη μάχη για την άνοδο. Οι 2 σερί ήττες την έχουν φέρει 7 βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα, που αποτελεί τον στόχο της, αλλά δεν έχει ηττηθεί στο Γκέτεμποργκ από την Έργκριτε εδώ και 19 χρόνια.

20:00   Χάλμσταντ-Γιόνσεπινγκ               Superettan Σουηδίας

Η Χάλμσταντ έπεσε θύμα οδυνηρής ανατροπής απέναντι στην Τρέλεμποργκ (1-2) και πλέον υποχώρησε από την κορυφή. Δεν κατάφερε να κερδίσει στους 2 τελευταίους αγώνες, εμφανίζει κάμψη, αλλά διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Γιόνσεπινγκ «έσωσε» τον βαθμό απέναντι στην Έργκριτε (2-2), όπου βρέθηκε δις πίσω στο σκορ. Ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, αφού απέτυχε να κερδίσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ έχει τη χειρότερη αμυντική επίδοση.