Game Time: Χαρτς-Φιορεντίνα, σαν τελικός

Reading time4 λ

Πλούσιες επιλογές για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για το παιχνίδι της Χαρτς με τη Φιορεντίνα.

19:45   Λεχ ΠόζνανΧαποέλ Μπεέρ Σεβά          UEFA Europa Conference League

Η Λεχ Πόζναν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας (0-0) και είναι δέκατη στην πολωνική Ekstraklasa. Διατηρεί ένα αήττητο σερί 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχεται από την πρώτη της νίκη στον τρίτο όμιλο, το 4-1 επί της Αούστρια Βιέννης.

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά νίκησε εκτός έδρας τη Μακάμπι Νετάνια (2-1) και βρίσκεται στο τέταρτο σκαλοπάτι τις ισραηλινής Ligat Ha Al. Μετρά 2 σερί επιτυχίες, αλλά έχει μόλις 1 πόντο στη διοργάνωση, αφού έχασε από τη Βιγιαρεάλ εντός (1-2).

19:45   Ντνίπρο 1-Βαντούζ                                 UEFA Europa Conference League

Η Ντνίπρο 1 θριάμβευσε στο Λβιβ (3-0) και είναι δεύτερη στην ουκρανική Premier League, μετρώντας μόνο νίκες. Έχει καταγράψει 3 επιτυχίες στα ισάριθμα τελευταία ματς και στο ουδέτερο Κόζιτσε, ψάχνει το δεύτερο τρίποντο στο πέμπτο γκρουπ, έπειτα από αυτό επί του Απόλλωνα Λεμεσού (3-1).

Η Βαντούζ έχασε εντός έδρας από τη Σταντ Λωζάννης (0-2) και παραμένει προτελευταία στην ελβετική Challenge League. Παραμένει «νωθρή», είναι ουραγός του γκρουπ με 1 βαθμό, αφού ηττήθηκε εύκολα στο Άλκμααρ (1-4).

19:45   ΣίβασπορΜπαλκάνι                              UEFA Europa Conference League

Η Σίβασπορ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χατάισπορ (1-2) και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στην τουρκική Super Lig. Παραμένει του ύψους ή του βάθους, όμως, είναι αήττητη στον έβδομο όμιλο, αφού κέρδισε στο Κλουζ (1-0).

Η Μπαλκάνι επιβλήθηκε της Τζιλάνι (2-0) και είναι δεύτερη στη Superliga του Κοσόβου. Μετρά 3 διαδοχικές νίκες εντός των συνόρων, είναι μαχητική ως τώρα στο γκρουπ, όπου έχασε από τη Σλάβια Πράγας (2-3), αλλά έχει 1 πόντο.

22:00   ΆλκμααρΑπόλλων Λεμεσού                 UEFA Europa Conference League

Η Άλκμααρ πέρασε σαν… σίφουνας από το Γκρόνινγκεν (4-1) και είναι μόνη πρώτη στην ολλανδική Eredivise. Σε εκπληκτική κατάσταση, αήττητη στα 13 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία πέτυχε 11 νίκες, «απόλυτη» στο πέμπτο γκρουπ, αφού κέρδισε και τη Βαντούζ (4-1).

Ο Απόλλων Λεμεσού έμεινε στην ισοπαλία με την Πάφο (1-1) και υποχώρησε στην τρίτη θέση της κυπριακής Α’ Κατηγορίας. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια, μόλις 1 βαθμός η συγκομιδή του στον όμιλο, αφού έχασε από την Ντνίπρο 1 (1-3).

22:00   ΒιγιαρεάλΑούστρια Βιέννης                 UEFA Europa Conference League

Η Βιγιαρεάλ «κόλλησε» στο Κάντιθ (0-0) και βρίσκεται στην όγδοη θέση της ισπανικής La Liga. Αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, έχει το απόλυτο στον τρίτο όμιλο, αφού κέρδισε και τη Χαποέλ Μπεέρ Σεβά (2-1).

Η Αούστρια Βιέννης υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Στουρμ Γκρατς (0-3) και βρέθηκε στην έβδομη θέση της αυστριακής Bundesliga. Εμφανίζει συνεχείς μεταπτώσεις, έχει μονάχα 1 βαθμό στο γκρουπ, αφού έχασε από τη Λεχ Πόζναν (1-4).

22:00   Ρίγας ΣκόλαΜπασάκσεχιρ                   UEFA Europa Conference League

Η Ρίγας Σκόλα διέλυσε τη Μέτα (6-0) και μείωσε στους 4 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή της λετονικής Virsliga. Με 2 σερί νίκες έχει καλή ψυχολογία, έχει μονάχα 1 βαθμό στο πρώτο γκρουπ, αφού έχασε από τη Χαρτς (0-2).

Η Μπασάκσεχιρ κέρδισε εκτός έδρας την Ανκαραγκουτσού (2-1) και είναι πρώτη στην τουρκική Super Lig. Αήττητη στα 15 φετινά παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, πάει για το «3 στα 3» στον όμιλο, όπου κέρδισε πειστικά τη Φιορεντίνα (3-0).

22:00   Σλάβια ΠράγαςΚλουζ                           UEFA Europa Conference League

Η Σλάβια Πράγας νίκησε εμφατικά τη Σλόβαν Λίμπερετς (3-0) και παραμένει δεύτερη στην τσεχική Fortuna Liga. Παίρνει μεγάλη ώθηση από την έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα 9 φετινά της ματς, είναι πρώτη στον έβδομο όμιλο μετά τη νίκη επί της Μπαλκάνι (3-2).

Η Κλουζ κέρδισε στις καθυστερήσεις την Πετρολούλ (1-0) και είναι τέταρτη στη ρουμάνικη Liga I. Κέρδισε τα 2 τελευταία παιχνίδια της, δίχως να δεχτεί γκολ, αλλά ακόμα ψάχνει την πρώτη της επιτυχία στο γκρουπ, αφού έχασε από τη Σίβασπορ (0-1).

22:00   ΧαρτςΦιορεντίνα                                   UEFA Europa Conference League

Η Χαρτς γνώρισε εντός έδρας συντριβή από τη Ρέιντζερς (0-4) και είναι έβδομη στη σκωτσέζικη Premiership. Μετρά 3 σερί ήττες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έβαλε το πρώτο της τρίποντο στον πρώτο όμιλο νικώντας τη Ρίγας Σκόλα (2-0).

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε από την Αταλάντα (0-1) και παραμένει 11η στην ιταλική Serie A. Απέδειξε ξανά ότι υστερεί στις εξόδους της, όπου δεν έχει νίκη φέτος 6 απόπειρες, μετρώντας 1 γκολ, έχει μόλις 1 βαθμό στο γκρουπ, αφού έχασε από την Μπασάκσεχιρ (0-3).