Game Time: Λίνκολν-Τομπόλ, για την ανατροπή

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα έχει η Betsson στο ματς της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με την Τομπόλ Κοστανάι.

19:00   Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Τομπόλ Κοστανάι     UEFA Europa Conference League

Η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς ηττήθηκε στην πρώτη αναμέτρηση στο Καζακστάν (0-2) και τώρα θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Όπλο της ο συνθετικός χλοοτάπητας του «Βικτόρια», όπου λίγο έλειψε να «τουμπάρει» το ματς με τη Σκούπι στα προκριματικά του UEFA Champions League (νίκησε με 2-0).

Η Τομπόλ Κοστανάι υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μακτααράλ στο Κύπελλο (1-4). Στο Γιβραλτάρ, βέβαια, ταξίδεψε με σημαντικό αβαντάζ πρόκρισης, όμως, έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη στις 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις της μέσα στο 2022.

20:00   Έργκριτε-Βαστέρας                                  Superettan Σουηδίας

Η Έργκριτε συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στην Μπρομαποϊκάρνα (1-1) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Εμφανίζει ελαφρά βελτίωση, αφού έχει χάσει μόλις 1 από τα 6 τελευταία ματς, ενώ είναι αήττητη στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Βαστέρας πανηγύρισε μια εμφατική νίκη επί της Λαντσκρόνα (3-0) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Άφησε πίσω το σερί 2 ηττών, αλλά εξακολουθεί να δυσκολεύεται μακριά από τη βάση της, όπου μετρά 2 νίκες και 4 ήττες σε 7 παιχνίδια.

20:00   ΈστερΕσκιλστούνα                                  Superettan Σουηδίας

Η Έστερ «έσωσε» την ισοπαλία κόντρα στην Έστερσουντ (1-1), αλλά βρίσκεται πλέον στην όγδοη θέση. Συνεχίζεται η «καθίζησή» της, αφού μπορεί να έχει μόλις 1 ήττα στα 4 τελευταία ματς, ωστόσο, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε αυτό το διάστημα.

Η Εσκιλστούνα έκαμψε στο… παρά ένα την αντίσταση της Τρέλεμποργκ (1-0) και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα. Είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες μάζεψε 7 βαθμούς, όμως, απέτυχε να κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της.

20:15   Δε Νιου ΣεντςΒίκινγκουρ Ρέικιαβικ      UEFA Europa Conference League

Η Δε Νιού Σεντς έχασε στο Ρέικαβικ από τη Βίκινγκουρ (0-2) και πλέον χρειάζεται μια μεγάλη υπέρβαση για να προκριθεί. Ποντάρει όμως, στην έδρα της, όπου είναι αήττητη εδώ και μια τριετία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας 5 σερί νίκες.

Η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ έχει βάλει «υποθήκη» πρόκρισης με την επικράτηση στον πρώτο αγώνα. Βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό μονοπάτι, όντας αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες έχει σημειώσει 11 γκολ.

21:00   ΜπαλκάνιΛα Φιορίτα                             UEFA Europa Conference League

Η Μπαλκάνι επιβλήθηκε άνετα της Λα Φιορίτα στον πρώτο αγώνα στο Σαν Μαρίνο (4-0) και είναι ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μοιάζει μεγάλη, ενώ ακόμη δεν έχει ηττηθεί σε 90λεπτο στη μικρή παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Λα Φιορίτα μοιάζει αδύνατο να μπορέσει να ανατρέψει τη βαριά ήττα του πρώτου ματς. Οι αγωνιστικές αδυναμίες της παραμένουν τεράστιες, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στα 22 ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας, στα οποία έχει πανηγυρίσει μονάχα 2 ισοπαλίες.