Game Time: Τίρανα-Ζρίνσκι, πληγωμένες

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο ματς των Τιράνων με τη Ζρίνσκι.

20:00   Νόρμπι-Γιόνσεπινγκ                          Superettan Σουηδίας

Η Νόρμπι πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Βαστέρας (1-0) και βρέθηκε 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η έδρα είναι αυτή που της δίνει ώθηση εσχάτως, αφού κέρδισε και τα 2 τελευταία παιχνίδια της εκεί, δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Γιόνσεπινγκ «λύγισε» την Έστερσουντ (1-0), πήρε ανάσα, αλλά παραμένει στη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Τερμάτισε ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη, ωστόσο δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς.

21:00   ΤίραναΖρίνσκι                                  UEFA Europa Conference League

Τα Τίρανα έχασαν κι εντός έδρας από την Ντιντελάνζ (1-2) και αποχαιρέτησαν το UEFA Champions League. Προβληματική η παρουσία τους και στα 2 πρώτα ματς της σεζόν, στα οποία ηττήθηκαν, τόσο παραγωγικά, όσο και ανασταλτικά.

Η Ζρίνσι «πληγώθηκε» λόγω ενός αυτογκόλ στη Μολδαβία από τη Σέριφ Τίρασπολ (0-1)  κι έτσι έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν ήταν κακή η παρουσία της, αλλά σε κανένα από τα 2 παιχνίδια δεν κατάφερε να σκοράρει.

21:00   ΧιμπέρνιανςΛεβάντια                       UEFA Europa Conference League

Η Χιμπέρνιανς περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σάμροκ Ρόβερς (0-0) κι αποκλείστηκε από το UEFA Champions League, λόγω της ήττας στο πρώτο ματς (0-3). Φάνηκε «λίγη» στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά είναι πιο δραστήρια στην έδρα της.

Η Λεβάντια πέτυχε εμφατική εκτός έδρας νίκη επί της Ταμέκα (3-0), στο ντεμπούτο του Ιβάν Στόικοβιτς στον πάγκο της. Δείχνει να έχει… ανανήψει μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ στο προκριματικό τουρνουά του UEFA Champions League, μετρώντας 3 αγώνες δίχως ήττα.

21:45   Λα ΦιορίταΜπαλκάνι                      UEFA Europa Conference League

Η Λα Φιορίτα έχασε από την Ίντερ Ντ’ Εσκάλντες (1-2) στο προκριματικό τουρνουά του UEFA Champions League. Ανίσχυρη η πρωταθλήτρια Σαν Μαρίνο, ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 21 ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας της.

Η Μπαλκάνι έχασε στην παράταση από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους (0-1) και έμεινε εκτός συνέχειας στο UEFA Champions League. Αδικείται από την εξέλιξη, αφού ήταν θετική η εικόνα της, ωστόσο ήταν περιορισμένη η επιθετική της δραστηριότητα.

21:45   Έλγκιν-Σεντ Τζόνστον                       League Cup Σκωτίας

Η Έλγκιν γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Άναν Αθλέτικ (0-4). Αυτή ήταν η δεύτερη αποτυχία της στον έκτο όμιλο, στον οποίο είναι ουραγός, δίχως να έχει καταφέρει να σκοράρει. Βέβαια, ελπίζει να έχει καλύτερη τύχη στο παρθενικό εντός έδρας παιχνίδι της στη σεζόν.

Η Σεντ Τζόνστον έχασε στα πέναλτι από την Κουίν οφ Σάουθ (2-2 η κανονική διάρκεια). Κάτι που της είχε συμβεί και στην πρεμιέρα με την Άναν Αθλέτικ. Η νικήτρια του θεσμού το 2021 βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να επιβεβαιώσει την ποιοτική υπεροχή έναντι των γηπεδούχων που βρίσκονται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα.