Χαρτς-ΠΑΟΚ, με σούπερ προγνωστικά για το διπλό

Reading time4 λ

Χαρτς-ΠΑΟΚ παίζουν στα playoffs του Conference League με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Συνεχίζεται η δράση στα playoffs του Conference League και σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι το Χαρτς-ΠΑΟΚ (24/8) στο «Tynecastle Park». Οι δύο ομάδες διψούν για ευρωπαϊκές επιτυχίες και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βρεθούν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στο Χαρτς – ΠΑΟΚ το στοίχημα της ελληνικής ομάδας είναι να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Το διπλό προσφέρεται στο 2,40** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ η νίκη των Σκωτσέζων δίνεται στο 2,85**.

ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η Χαρτς κι ο ΠΑΟΚ δεν έχουν αναμετρηθεί άλλη φορά στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει πλούσιο υλικό για την ανάλυσή τους και πως να προσεγγίσουν το ματς. Άλλωστε, στο Χαρτς-ΠΑΟΚ οι προβλέψεις παρουσιάζουν ομάδες που βρίσκονται κοντά σε δυναμικότητα. Η Χαρτς έχει ήδη δώσει πέντε επίσημα παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν. Έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 4-0 της Πάρτικ Θιστλ για το League Cup Σκωτίας παρά τις αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα προκειμένου να δώσει… ανάσες σε ορισμένους βασικούς της.

Έφτασε στα playoffs του Conference League αποκλείοντας τη Ρόζενμποργκ σε συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Έχασε με 2-1 στο πρώτο ματς, αλλά κατάφερε και επικράτησε με 3-1 στο δεύτερο και πήρε εκείνη το εισιτήριο. Η Χαρτς έχει δείξει πολλές επιθετικές αρετές κι αυτό αποτελεί μια κατεύθυνση στο conference league στοιχημα. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ η επιλογή του Over 2,5 γκολ δίνεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει πολύ καλά στα πρώτα βήματα της νέας σεζόν παρά τις αμφιβολίες που περιτριγυρίζουν την ανταγωνιστικότητα του ρόστερ του. Σε πέντε επίσημα ματς έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, μετράει δέκα γκολ υπέρ και μόλις ένα κατά, ενώ κράτησε την εστία του ανέπαφη σε τέσσερις περιπτώσεις! Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα playoffs αφού προηγουμένως έβγαλε νοκ άουτ με συνολικό σκορ 4-1 την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και με 3-0 την Χάιντουκ Σπλιτ. Πολύ καλός ήταν, παρά τις αλλαγές του, και στην πρεμιέρα της Super League όπου επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης.

ΧΑΡΤΣ-ΠΑΟΚ, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Στο Χαρτς-ΠΑΟΚ τα προγνωστικά δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και από τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ναι μεν «έγραψε» το πρώτο 90λεπτο του ο χαφ Οζντόεφ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί καθώς προέκυψε θέμα με την βίζα του. Εκτός αποστολής μένουν οι τραυματίες Σαμάτα και Φελίπε Σοάρες και ο τιμωρημένος μπακ Μπάμπα Ραχμάν, ενώ πλέον υπολογίζονται ο χαφ Τσιγγάρας και ο σέντερ μπακ Τροστ-Εκόνγκ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Έτσι, οι διαθέσιμες επιλογές του Λουτσέσκου είναι περιορισμένες με τον ΠΑΟΚ να αναζητά στο μεταγραφικό «παζάρι» να ενισχύσει το ρόστερ του.

Όπως και να έχει, όμως, ο ΠΑΟΚ μοιάζει έτοιμος για την πρόκληση του αγώνα στη Σκωτία. «Έχει μεγάλη σημασία το παιχνίδι στη Σκωτία. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με διαφορετική δυσκολία και θα χρειαστούμε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

17:00   Αστάνα-Παρτιζάν Τιράνων  Conference League

17:00   Τομπόλ Κοστανάι-Βικτόρια Πλζεν Conference League

18:00   Στρούγκα Τριμ-Μπρέινταμπλικ     Conference League

19:00   Ζαλγκίρις Βίλνιους-Φερεντσβάρος Conference League

19:30   Νόρντζελαντ-Παρτιζάν         Conference League

20:00   Λέφσκι Σόφιας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης  Conference League

20:00   Μακάμπι Τελ Αβίβ-Τσέλιε  Conference League

20:00   Ντιναμό-Κιέβου-Μπεσίκτας            Conference League

20:00   Ραπίντ Βιέννης-Φιορεντίνα  Conference League

20:00   Σέπσι-Μπόντο Γκλιμτ          Conference League

20:00   Φαρούλ-Ελσίνκι        Conference League

20:00   Φενέρμπαχτσε-Τβέντε          Conference League

21:00   Γάνδη-ΑΠΟΕΛ          Conference League

21:00   Γκενκ-Ντεμιρσπόρ   Conference League

21:00   Λιλ-Ριέκα       Conference League

21:00   Μίντιλαντ-Λέγκια Βαρσοβίας         Conference League

21:30   Μπαλκάνι-Μπάτε Μπορίσοφ          Conference League

21:30   Οσασούνα-Κλαμπ Μπριζ     Conference League

21:45   Άλκμααρ-Μπραν      Conference League

21:45   Χαρτς-ΠΑΟΚ            Conference League

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |