Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ, βήμα πρόκρισης

Reading time5 λ

Μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές προσφορές για ποντάρισμα υπάρχουν στο ματς της Λέφσκι Σόφιας με τον ΠΑΟΚ.

Στροφή στους αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League κάνουμε σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η αναμέτρηση Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στις 20:00, συγκεντρώνει τα βλέμματα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ψάχνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Με οδηγό την εντυπωσιακή πορεία της περασμένης σεζόν, στην οποία έφτασε ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης ταξίδεψε στη βουλγαρική πρωτεύουσα ο ΠΑΟΚ. Με πολλές προσθήκες κατά το καλοκαιρινό παζάρι, όπως αυτές των Κοτάρσκι, Κάργα, Σοάρες, Αντρέ Ρικάρντο, Τιάγκο Ντάντας, Νάρει, Κουαλιάτα και Μπράντον Τόμας, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου κοντράρεται με την κυπελλούχο Βουλγαρίας, που προέρχεται από εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Σπάρτακ Βάρνα για το εγχώριο πρωτάθλημα. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ-Χάμρουν Σπάρτανς.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Μια ώρα αργότερα έχουμε το παιχνίδι Άρης-Γκόμελ. Με μεγάλες φιλοδοξίες εκκινούν τη σεζόν οι Κίτρινοι. Πραγματοποίησαν εξαιρετικές μεταγραφές όπως αυτές των Ζερβινιό, Γκρέι, Καμάτσο, Οντουμπάγιο και νέα πρόσωπα τους Σεΐκ, Μαζικού, Νταμπό, Πέερσμαν, το συγκρότημα του Χερμάν Μπούργος θέλει να πάρει προβάδισμα στην προσπάθεια να ξεπεράσει το εμπόδιο της κυπελλούχου Λευκορωσίας Γκόμελ, η οποία είναι πιο έτοιμη, αλλά υπέστη βαριά εντός έδρας από τη Μινσκ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν ο Άρης καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο, θα βρει απέναντί του την ομάδα που θα επικρατήσει στη μάχη  Ζίρα-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει και το ζευγάρι Σεντ Τζόζεφς-Σλάβια Πράγας, αφού όποια ομάδα προκριθεί θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, αφού η ομάδα από το Γιβραλτάρ δύσκολα θα αντισταθεί στην ισχυρότατη Σλάβια Πράγας, η οποία έφτασε ως τα προημιτελικά την περασμένη σεζόν. Από τις πιο σπουδαίες μάχες της βραδιάς θα γίνει στο Πογκόν Στσετσίν-Μπρόντμπι. Αμφότερες εκκίνησαν με θετικό τρόπο στις εγχώριες λίγκες. Η Πογκόν Στσετσίν κέρδισε τη Βίτζεβ Λοτζ στην Πολωνία, ενώ η Μπρόντμπι «λύγισε» την Άαρχους στη Δανία. Σημαντική είναι και η μονομαχία Ραπίντ Βιέννης-Λέχια Γκντανσκ. Η αυστριακή Ραπίντ Βιέννης έχει πάντα ευρωπαϊκές βλέψεις, αλλά η πολωνική Λέχια Γκντανσκ, που απέκλεισε την Ακαντέμιγια Πάντεφ στον προηγούμενο γύρο, δεν αποτελεί την ευκολότερη αντίπαλο.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Τα σκανδιναβικά ντέρμπι Μόλντε-Έλφσμποργκ και Σεϊναγιόεν-Λίλεστρομ θα βρεθούν επίσης σε πρώτο πλάνο. Το δίδυμο της κορυφής στη Νορβηγία, Μόλντε και Λίλεστρομ, βρίσκει απέναντί του την αξιόλογη σουηδική Έλφσμποργκ και την ανεβασμένη φινλανδική Σεϊναγιόεν. Από το μονοπάτι των πρωταθλητών, ξεχωρίζει το Λεχ Πόζναν-Ντιναμό Μπατούμι. Σε κρίση η Λεχ Πόζναν, «πληγωμένη» η Ντιναμό Μπατούμι από τον τρόπο που αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Λεπτές ισορροπίες μοιάζουν να υπάρχουν στο ζευγάρι Σπάρτα Πράγας-Βίκινγκ, ενώ στο Λιεπάγια-Γιούνγκ Μπόις, οι φιλοξενούμενοι Ελβετοί καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητά τους. Μάχη θα γίνει, επίσης, στο Ριέκα-Τζουργκάρντεν. Η Ριέκα, που έχει ως στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους συναντά την πρωτοπόρο του σουηδικού πρωταθλήματος, Τζουργκάρντεν, η οποία βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση. Οι προβολείς πηγαίνουν και στο Άλκμααρ-Τούζλα Σίτι, όπου η ολλανδική Άλκμααρ έχει -στη θεωρία- τον πρώτο λόγο.

17:00   Λιεπάγια-Γιούνγκ Μπόις                        UEFA Europa Conference League

19:00   Ζίρα-Μακάμπι Τελ Αβίβ                        UEFA Europa Conference League

19:00   Λεχ Πόζναν-Ντιναμό Μπατούμι            UEFA Europa Conference League

19:00   Μόλντε-Έλφσμποργκ                             UEFA Europa Conference League

19:00   Πογκόν Στσετσίν-Μπρόντμπι                 UEFA Europa Conference League

19:00   Σαμπουρτάλο-Στεάουα                           UEFA Europa Conference League

19:00   Σεϊναγιόεν-Λίλεστρομ                            UEFA Europa Conference League

20:00   Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ                          UEFA Europa Conference League

20:00   Ραπίντ Βιέννης-Λέχια Γκντανσκ             UEFA Europa Conference League

20:00   Σεντ Τζόζεφς-Σλάβια Πράγας                 UEFA Europa Conference League

20:00   Σπάρτα Πράγας-Βίκινγκ                         UEFA Europa Conference League

21:00   Άρης-Γκόμελ                                          UEFA Europa Conference League

21:00   Βελέζ Μόσταρ-Χάμρουν Σπάρτανς       UEFA Europa Conference League

21:30   Άλκμααρ-Τούζλα Σίτι                             UEFA Europa Conference League

21:30   Ριέκα-Τζουργκάρντεν                             UEFA Europa Conference League