ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας, επιχείρηση ανατροπή

Reading time6 λ

Η καθοριστική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι.

Το κυρίως μέρος των επαναληπτικών της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League κυριαρχούν στο αποψινό πρόγραμμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η μεγάλη αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας, που θα αρχίσει στις 20:30, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τον «δικέφαλο του βορρά» να ψάχνει την ανατροπή.

Η ήττα με 2-0 πριν μια εβδομάδα στη βουλγαρική πρωτεύουσα, έχει φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ποντάρει στην ισχύ της Τούμπας ώστε ν’ ανατρέψει την κατάσταση, ενώ έχει οδηγό τα περσινά προκριματικά, όταν και «τούμπαρε» την κατάσταση με την Μποέμιανς. Η Λέφσκι Σόφιας, βέβαια, απέδειξε ότι είναι πιο έτοιμη, διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά και την πρώτη φορά που αντιμετώπισε ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ίσχυε το ίδιο. Το μακρινό 1987 είχε αποκλειστεί από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Κυπελλούχων αν και είχε επικρατήσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι η ομάδα  που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Χάμρουν Σπάρτανς-Βελέζ Μόσταρ, όπου οι Μαλτέζοι έχουν προβάδισμα, αφού κέρδισαν με 1-0 στο Σαράγεβο τη Βελέζ Μόσταρ.

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει και στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζίρα, καθώς η νικήτρια θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον επόμενο γύρο. Η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει, αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε με 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν. Κάτι που ισχύει και στο Σλάβια Πράγας-Σεντ Τζόζεφς, από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Η Σλάβια Πράγας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, θριάμβευσε με 4-0 στο Γιβραλτάρ και η αποψινή ρεβάνς έχει τυπική διαδικασία.

Από τις σημαντικές μάχες της βραδιάς είναι αυτή του ζευγαριού Μακάμπι Νετάνια-Μπασάκσεχιρ. Οι Ισραηλινοί έφυγαν με το ισόπαλο 1-1 από την Κωνσταντινούπολη πριν από επτά βράδια και ελπίζουν σε υπέρβαση, αν και η πιο έμπειρη Μπασάκσεχιρ έχει ακόμα τον πρώτο λόγο. Αμφίρροπη είναι και η κόντρα Βίκινγκ-Σπάρτα Πράγας. Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ματς στην τσεχική πρωτεύουσα και η πιο έτοιμη Βίκινγκ θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, που έχει περισσότερα… χιλιόμετρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα είναι ανοιχτά και στο Ραντνίτσκι-Γκζίρα, έπειτα από το ισόπαλο 2-2 στη Μάλτα.

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Από μηδενική βάση ξεκινά η υπόθεση πρόκριση και στο Λέχια Γκντανσκ-Ραπίντ Βιέννης. «Λευκή» ισοπαλία είχαμε την περασμένη εβδομάδα στη Βιέννη και όλα θα κριθούν επί πολωνικού εδάφους. Ίδιο σκηνικό και στο Μπρόντμπι-Πογκόν Στσετσίν, αφού είχαμε «μοιρασιά» με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι. Όλα παίζονται σήμερα και στο Μιλσάμι-Κουόπιο. Η Μιλσάμι εξέπληξε, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από την πρωτοπόρο του φινλανδικού πρωταθλήματος, Κουόπιο, που στηρίζει πολλά στη σαφώς μεγαλύτερη ετοιμότητά της. Απρόσμενα… δραματικό και το Ντρίτα-Αντβέρπ, αφού οι Κοσοβάροι έφυγαν με το ισόπαλο 0-0 από την Αμβέρσα.

Προσπάθεια ανατροπής θα επιχειρήσει στο Στεάουα-Σαμπουρτάλο η οικοδέσποινα. Η Στεάουα, που έχει νέο προπονητή τον Νικολάε Ντίκα, έπειτα από την παραίτηση του Τόνι Πετρέα, θέλει να «διαγράψει» την ήττα με 1-0 στη Γεωργία. Στο σκανδιναβικό ντέρμπι Λίλεστρομ-Σεϊναγιόεν, μοιάζει να υπάρχει φαβορί. Ιδίως μετά την επικράτηση της Λίλεστρομ με 1-0 στη Φινλανδία. Στο Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Σέπσι, η κυπελλούχος Ρουμανίας ταξίδεψε στη Σλοβενία έχοντας σημαντικό αβαντάζ μετά τη νίκη με 3-1 στην έδρα της. Όσο για το Τούζλα Σίτι-Άλκμααρ, η ολλανδική ομάδα καλείται να υπερασπιστεί την επικράτηση με 1-0, που ήρθε με… ιδρώτα.

19:00   Μιλσάμι-Κουόπιο                                         UEFA Europa Conference League

19:45   Μακάμπι Νετάνια-Μπασάκσεχιρ               UEFA Europa Conference League

20:00   Βίκινγκ-Σπάρτα Πράγας                               UEFA Europa Conference League

20:00   Λίλεστρομ-Σεϊναγιόεν                                   UEFA Europa Conference League

20:00   Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Σέπσι                      UEFA Europa Conference League

20:00   Ραντνίτσκι-Γκζίρα                                          UEFA Europa Conference League

20:00   Σλάβια Πράγας-Σεντ Τζόζεφς                       UEFA Europa Conference League

20:30   Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζίρα                                UEFA Europa Conference League

20:30   ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας                                  UEFA Europa Conference League

20:30   Στεάουα-Σαμπουρτάλο                                  UEFA Europa Conference League

20:45   Λέχια Γκντανσκ-Ραπίντ Βιέννης                    UEFA Europa Conference League

21:00   Μπρόντμπι-Πογκόν Στσετσίν                        UEFA Europa Conference League

21:00   Ντρίτα-Αντβέρπ                                             UEFA Europa Conference League

21:00   Χάμρουν Σπάρτανς-Βελέζ Μόσταρ               UEFA Europa Conference League

21:45   Τούζλα Σίτι-Άλκμααρ                                    UEFA Europa Conference League