Prime Time: Σάντα Κλάρα-Σκούπι με άξιο φαβορί

Reading time2 λ

Κορυφαίες προσφορές για στοίχημα στο βραδινό κουπόνι σε πολλές διοργανώσεις

Ο β’ προκριματικός γύρος του Europa Conference League ολοκληρώνεται απόψε και στο κουπόνι παρουσιάζονται ευκαιρίες για ποντάρισμα στα ματς της διοργάνωσης. Το Σάντα Κλάρα-Σκούπι, το Όσιγιεκ-Πόγκον Στσέτσιν και το Βλάζνια-ΑΕΛ απορροφούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για στοίχημα πριν τα μεσάνυχτα.

Η Σάντα Κλάρα είναι ένα άξιο φαβορί στην αναμέτρησή της με την Σκούπι. Η ομάδα από την Πορτογαλία νίκησε στο πρώτο ματς με 3-0 και απέδειξε πως σ’ αυτή την φάση της διοργάνωσης η εμπειρία δεν είναι και το πιο σημαντικό προσόν ιδίως αν μια ομάδα έχει μεγαλύτερη ποιότητα σε σύγκριση με την αντίπαλό της. Είναι στο χέρι της να «σφραγίσει» την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η Όσιγιεκ, από τη μεριά της, ξέρει πως είναι το φαβορί, αλλά και πως θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Πόγκον Στσέτσιν, μετά το 0-0 του α’ ματς την περασμένη εβδομάδα. Η ΑΕΛ, πάλι, έχει το προβάδισμα με 1-0 εναντίον της Βλάζνια μα θα πρέπει να δείξει το «μέταλλό» της σ’ ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο.

Δράση, όμως, δεν υπάρχει μονάχα στην Ευρώπη. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού διεξάγονται συναρπαστικά παιχνίδια με «δυνατές» επιλογές για ποντάρισμα. Στο κουπόνι φιλοξενούνται τρία ματς από την Liga Profesional Argentina, τα: Αρσενάλ Σαραντί-Αρχεντίνος Τζούνιορς, Χιμνάσια Λα Πλάτα-Ροσάριο Σεντράλ και Νιούελς Ολντ Μπόις-Εστουδιάντες. Καθώς είναι εμβόλιμη η αγωνιστική και μόλις η 3η του πρωταθλήματος, όλα είναι αμφίρροπα και με την κούραση να παίζει ρόλο. Στη Βραζιλία, για το Copa do Brasil, το Κύπελλο, δύο ματς: Φορταλέζα-CRB και Φλαμένγκο-ABC με τις Φορταλέζα και Φλαμένγκο να έχουν τον πρώτο λόγο. Κλείνουμε με τα ημιτελικά του Gold Cup: Κατάρ-Η.Π.Α. και Μεξικό-Καναδάς. Δύο «ανοιχτά» παιχνίδια που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.

22:00 Όσιγιεκ-Πόγκον Στσέτσιν Europa Conference League

22:00 Βλάζνια-ΑΕΛ Europa Conference League

22:30 Αρσενάλ Σαραντί-Αρχεντίνος Τζ. Liga Profesional Argentina

22:30 Φορταλέζα-CRB Copa do Brasil

23:00 Σάντα Κλάρα-Σκούπι Europa Conference League

00:45 Χιμνάσια Λα Πλάτα-Ροσάριο Σεντράλ Liga Profesional Argentina

02:00 Φλαμένγκο-ABC Copa do Brasil

02:30 Κατάρ-Η.Π.Α. Gold Cup

03:00 Νιούελς Ολντ Μπόις-Εστουδιάντες Liga Profesional Argentina

05:00 Μεξικό-Καναδάς Gold Cup