Νάπολι-Σπαρτάκ, συνέχεια στις επιτυχίες

Reading time3 λ

Επιλογές για στοίχημα που συναρπάζουν στο UEFA Europa League και στο UEFA Europa Conference League

Ο 3ος όμιλος του UEFA Europa League είναι από αυτούς που μπορούμε ν’ αποκαλέσουμε «φιλέτo». Καλές ομάδες με ευρωπαϊκές παραστάσεις και «δυνατές» αναμετρήσεις που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε απλά, combo και ειδικά στοιχήματα τόσο πριν την έναρξη των αγώνων όσο και στο live.

Το μεγάλο ματς του γκρουπ είναι το Νάπολι-Σπαρτάκ Μόσχας στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η Νάπολι στην πρώτη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λέστερ. Τώρα, θέλει να εκμεταλλευτεί το δικό της γήπεδο και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 6/6 στη Serie A. Αποτελεσματική και στις δύο περιοχές, ξέρει πως απόψε είναι το φαβορί, αλλά ο στόχος της είναι να το αποδείξει στο γήπεδο. Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Προσπαθεί να βασιστεί στην άμυνά της μα έχει κενά, όπως φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα της με 1-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας στην πρεμιέρα.

Το άλλο ματς του ομίλου: Λέγκια Βαρσοβίας-Λέστερ. Η Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. «Μαχητικό» σύνολο που φιλοδοξεί να νικήσει την Κυπελλούχο Αγγλίας, η οποία με τη σειρά της αν και ενδιαφέρεται για την Ευρώπη δεν την έχει ως την απόλυτη προτεραιότητά της.

19:45 Νάπολι-Σπαρτάκ Μόσχας UEFA Europa League

19:45 Λέγκια Βαρσοβίας-Λέστερ UEFA Europa League

Στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου, Λιόν-Μπρόντμπι με τη γαλλική ομάδα ν’ αναζητά τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μετά από το 2-0 επί των Ρέιντζερς στη Σκωτία, πάντως, είχε κάποιες ασταθείς εμφανίσεις, αλλά σε γενικές γραμμές προσαρμόζεται ολοένα και καλύτερα στις απαιτήσεις του προπονητή Πέτερ Μπος. Η Μπρόντμπι είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά οπότε η αναμέτρησή τους υπόσχεται θέαμα. Επίσης, δεν μπορεί να την υποτιμήσει και κανείς όπως έδειξε και στο 0-0 που πήρε από την Σπάρτα Πράγας εντός έδρας. Στο άλλο ματς του γκρουπ, Σπάρτα Πράγας-Ρέιντζερς. Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη και αμφότερες βρίσκονται αξιόλογη αγωνιστική φόρμα, αλλά έχουν… προηγούμενα από την περασμένη διοργάνωση και το παιχνίδι αναμένεται να έχει ιδιαίτερο πάθος και ένταση.

19:45 Λιόν-Μπρόντμπι UEFA Europa League

19:45 Σπάρτα Πράγας-Ρέιντζερς UEFA Europa League

Στο UEFA Europa Conference League, τώρα, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης: ΛΑΣΚ Λιντς-Μακάμπι Τελ Αβίβ. Προπορεύονται στη βαθμολογία έχοντας νικήσει τα παιχνίδια τους για την πρώτη αγωνιστική. Είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες του γκρουπ και η έκβαση του αγώνα μπορεί να παίξει ρόλο στο αν κάποια από τις δύο τελικά θα κατακτήσει την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην επόμενη φάση. Στο άλλο ματς του γκρουπ: Αλασκέρτ-Ελσίνκι.

Για τον 3ο όμιλο: Ζόρια Λούχανσκ-Ρόμα. Η Ζόρια Λούχανσκ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ όπως καταγράφηκε και στην ήττα της με 3-1 από την Μπόντο/Γκλιμτ, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω της. Η Ρόμα, αν και έχει δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, έχει υποστεί δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στο τελευταίο ματς της έχασε με 3-2 από την Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης κι ο στόχος της είναι μια γρήγορη επιστροφή στις νίκες ώστε να επικρατήσει ηρεμία τόσο εντός όσο και στον περίγυρό της. Τον όμιλο «κλείνει» το ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Μπόντο/Γκλιμτ.

19: 45 ΛΑΣΚ Λιντς-Μακάμπι Τελ Αβίβ UEFA Europa Conference League

19:45 Αλασκέρτ-Ελσίνκι UEFA Europa Conference League

19:45 Ζόρια Λούχανσκ-Ρόμα UEFA Europa Conference League

19:45 ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Μπόντο/Γκλιμτ UEFA Europa Conference League