Άρσεναλ-Αϊντχόφεν, τελικός πρωτιάς

Reading time4 λ

Η σπουδαία μονομαχία της Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα.

Ασταμάτητη είναι η δράση σε όλα τα «μέτωπα» και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η εξ αναβολής αναμέτρηση Άρσεναλ-Αϊντχόφεν για τον πρώτο όμιλο του UEFA Europa League, που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα βρεθεί στο επίκεντρο, αφού είναι πολύ πιθανό να κρίνει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η Άρσεναλ, η οποία έχει το απόλυτο ως τώρα μετά από τρεις αγώνες στο γκρουπ, αφού πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μπόντο Γκλιμτ, μπορεί να «καθαρίσει» ουσιαστικά την πρώτη θέση αν πάρει κι αυτό το τρίποντο. Είναι… φουριόζα, αφού μετρά επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία αυτή στο Λιντς για την Premier League. Από την πλευρά της, η Αϊντχόφεν θα προσπαθήσει να κάνει… προσπέραση. Διέλυσε τη Ζυρίχη και την Ουτρέχτη, σημειώνοντας 11 γκολ και συνολικά μετρά τέσσερις σερί επιτυχίες. Το παρελθόν θέλει αήττητη την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όμως, έχει κερδίσει μονάχα μία από τις τρεις εντός έδρας συναντήσεις με την Αϊντχόφεν.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ

Στην αγγλική Premier League υπάρχει απόψε το σημαντικό ματς Φούλαμ-Άστον Βίλα. Αμφότερες ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρία ανεπιτυχή ματς στο πρωτάθλημα αγγλίασ, με τους φιλοξενούμενους Χωριάτες να βρίσκονται σε σαφώς πιο δύσκολη θέση και την καρέκλα του Στίβεν Τζέραρντ να τρίζει.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις υπάρχουν και στην ισπανική La Liga. Ξεχωρίζει το Οσασούνα-Εσπανιόλ, με τη γηπεδούχο να κάνει «κοιλιά», όπως φάνηκε και στην ήττα από τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Εσπανιόλ «ανασαίνει» καλύτερα μετά τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ. Μάχη της ουράς το Αλμερία-Τζιρόνα.

Η πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε παιχνίδια. Κυριαρχεί το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τριτώσει τις νίκες της στην «Αγιά Σοφιά» και να συνεχίσει στο κυνήγι του τροπαίου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, είναι ανταγωνιστικός, αν και είναι «πληγωμένος» από τον τρόπο που απώλεσε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.

Αξιόλογο είναι και το ματς Κηφισιά-ΟΦΗ. Η Κηφισιά έχει υψηλές βλέψεις στην Betsson Super League 2 και φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη, όπως έγινε πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ΟΦΗ, όμως, έχει παράδοση στο Κύπελλο, ενώ αποδεικνύεται ανθεκτικός σε διαδοχικά δύσκολα ματς στη Super League.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν και στο Coppa Italia, όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους Κρεμονέζε-Μόντενα και Σαμπντόρια-Άσκολι. Οι οικοδέσποινες, που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της Serie A, να ψάχνουν… διέξοδο μέσω του Κυπέλλου, όμως τόσο η Μόντενα, όσο και η Άσκολι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις πρόσφατες επιτυχίες τους στη Serie B.

15:00   Κηφισιά-ΟΦΗ                                              Κύπελλο Ελλάδας

16:00   Άγιος Νικόλαος-Αλμυρός Γαζίου               Κύπελλο Ελλάδας

16:00   Ιωνικός Ιωνίας-Απόλλων Παραλιμνίου     Κύπελλο Ελλάδας

16:00   Πανελευσινιακός-Απόλλων Πόντου           Κύπελλο Ελλάδας

16:00   Κρεμονέζε-Μόντενα                                    Coppa Italia

19:00   ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα                                     Κύπελλο Ελλάδας

19:00   Σαμπντόρια-Άσκολι                                    Coppa Italia

20:00   Άρσεναλ-Αϊντχόφεν                                     UEFA Europa League

20:00   Αλμερία-Τζιρόνα                                         La Liga Ισπανίας

21:00   Οσασούνα-Εσπανιόλ                                    La Liga Ισπανίας

21:30   ΦούλαμΆστον Βίλα                                    Premier League Αγγλίας