Europa League play-offs (22/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time6 λ

Στο Europa League τα play – offs έχουν μεγάλες μάχες με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές.

Το Europa League εισέρχεται στη φάση των play – offs με δυνατές μάχες από τις οποίες θα βγουν και οι τελευταίες 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην League Phase της διοργάνωσης. Πέραν της προσπάθεια του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, υπάρχουν κι άλλες σπουδαίες σειρές που υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Europa League τα play – offs έχουν συγκλονιστικές αποδόσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώσουν τα ματς Λουγκάνο – Μπεσίκτας, Ντιναμό Μινσκ – Άντερλεχτ, Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ – Άγιαξ και Μπράγκα Ραπίντ Βιέννης. Τα διπλά των Μπεσίκτας, Άντερλεχτ και Άγιαξ πληρώνουν 2,08**, 1,37** και 1,83**, αντίστοιχα. Ο άσος της Μπράγκα δίνεται στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

EUROPA LEAGUE PLAY – OFFS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Με το Europa League να χαρίζει δυνατά ματς στα play – offs τα προγνωστικά έχουν κατεύθυνση όσον αφορά στα φαβορί, που είναι ομάδες με καλά στατιστικά και παράδοση στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε ότι οι σειρές ενδεχομένως να κριθούν στην παράταση και στα πέναλτι. Εκείνες που θα περάσουν θα παίξουν στην League Phase του θεσμού κι εκείνες που θα αποκλειστούν θα μεταφερθούν στο Conference League.

21:30 Λουγκάνο – Μπεσίκτας

Στην ουδέτερη «Stockhorn Arena» της Τουν στην Ελβετία, σε κοντινή απόσταση από τη φυσική της έδρα, η Λουγκάνο υποδέχεται την Μπεσίκτας για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play – offs του Europa League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Ο άσος της Λουγκάνο προσφέρεται στο 3,26** και το διπλό της Μπεσίκτας στο 2,08** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Λουγκάνο και την Μπεσίκτας;

  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν στους ομίλους του Conference League και καθεμία ομάδα νίκησε στην έδρα της άλλης. Η Λουγκάνο επιβλήθηκε με 2-0 στην Τουρκία και η Μπεσίκτας με 3-2 στην Ελβετία.

Η Λουγκάνο είναι μια σταθερή ομάδα που εδώ και χρόνια έχει τον ίδιο προπονητή, τον Ματία Κρότσι – Τόρτι και μια προσεγμένη μεταγραφική πολιτική. Αυτή τη σεζόν, άρχισε το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τα προκριματικά του Champions League όπου αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 6-4 από την Φενέρμπαχτσε. Στην προηγούμενη φάση του Europa League ξεπέρασε την Παρτιζάν με συνολικό σκορ 3-2.

Η Μπεσίκτας κάνει καινούρια αρχή υπό τον κόουτς Τζοβάνι φαν Μπρόνκχορστ. Προχώρησε σε μεταγραφές που μεταξύ ποσών αγοράς και συμβολαίων ξεπερνούν τα 20 εκατ. Ευρώ και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ Τουρκίας διαλύοντας με 5-0 τη Γαλατασαράι κι έχει γράψει 2/2 στο πρωτάθλημα της χώρας της.

21:45 Ντιναμό Μινσκ – Άντερλεχτ

Στο ουδέτερο «Mezokovesdi Varosi Stadion» στην Ουγγαρία, η Ντιναμό Μινσκ αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play – offs του Europa League. Η Ντιναμό Μινσκ θέλει να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια φιλόδοξη Άντερλχτ. Ο άσος της Ντιναμό Μινσκ ανέρχεται στο 7,85** και το διπλό της Άντερλεχτ το συναντάμε στο 1,37** στην πλατφόρμα της Betsson.

H Ντιναμό Μινσκ είναι μια σταθερή ομάδα με αξιόλογο ρόστερ. Αυτή τη σεζόν άρχισε στα προκριματικά του Champions League όπου ξεπέρασε την Πιούνικ (1-0 συνολικό σκορ), ενώ αποκλείστηκε από την Λουντογκόρετς (2-1 συνολικό σκορ). Στα προκριματικά του Europa League έβγαλε νοκ άουτ την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (3-2 συνολικό σκορ).

Η Άντερλεχτ παίζει στο Europa League έπειτα από 6 χρόνια και θέλει να τα πάει καλά. Εδώ και χρόνια έχει τον Μπράιαν Ρίμερ στον πάγκο της κι έκανε αξιόλογες μεταγραφές που ελπίζει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Στο πρωτάθλημα Βελγίου μπήκε δυνατά με 3 νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Το στοίχημα στο Europa League είναι συναρπαστικό και η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής της League Phase αυξάνει τον ανταγωνισμό για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση συλλόγων στην Ευρώπη, που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και χαρίζει πλούσιο θέαμα. Και φυσικά, η συμμετοχή του Ολυμπιακού ανεβάζει το ενδιαφέρον.

EUROPA LEAGUE PLAY – OFFS ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα Europa League play – offs αποτελούν μεγάλο στοίχημα για πολλά κλαμπ. Κι όχι μονάχα σε αγωνιστικό επίπεδο. Τα χρηματικά έπαθλα είναι αυξημένα και οι ομάδες θέλουν τα χρήματα, αλλά και το πρεστίζ που δίνουν οι επιτυχίες στη διοργάνωση.

21:45 Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ – Άγιαξ

Στο «Stadion Miejski» η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ φιλοξενεί τον Άγιαξ για την πρώτη μονομαχία τους στο πλαίσιο των play – offs του Europa League. Η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ ξέρει πως είναι το αουτσάιντερ, αλλά βασίζεται στην έδρα της, ενώ για τον Άγιαξ η πρόκριση στην League Phase αποτελεί προτεραιότητα. Ο άσος της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ προσφέρεται στο 3,95** και το διπλό του Άγιαξ στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ ποντάρει στη σταθερότητά της και στο ότι είναι μια ομάδα που παίζει χρόνια μαζί κι έχει αναπτύξει αυτοματισμούς, διαθέτει διακριτούς ρόλους και ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Αυτή τη σεζόν άρχισε στα προκριματικά του Champions League. Ξεπέρασε την Πανεβέζις με 7-1 συνολικό σκορ, αλλά αποκλείστηκε από την Μπόντο Γκλιμτ με 5-1 συνολικό σκορ.

Ο Άγιαξ έχει γυρίσει σελίδα και προσπαθεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός και να διεκδικεί τίτλους εντός κι εκτός συνόρων. Προσέλαβε τον κόουτς Φραντσέσκο Φαριόλι και δεν έκανε πολλές μεταγραφές. Παρόλο που το ρόστερ του αποδυναμώθηκε ξεπέρασε τη Βοϊβοντίνα με 4-1 συνολικό σκορ και τον Παναθηναϊκό με 13-12 στα πέναλτι (1-1 τα δύο 90λεπτα και η παράταση). Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, πάντως, δεν τα πάει πολύ καλά αν κι αυτή την περίοδο η απόλυτη προτεραιότητα είναι η Ευρώπη.

22:30 Μπράγκα – Ραπίντ Βιέννης

Στο «Estadio Municipal» η Μπράγκα κοντράρεται με τη Ραπίντ Βιέννης για τη φάση των play – offs του Europa League. Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει φιλοδοξία για να περάσει στον επόμενο γύρο. Η Ραπίντ Βιέννης επίσης είναι έτοιμη για την πρόκληση. Ο άσος της Μπράγκα δίνεται στο 1,59** και το διπλό της Ραπίντ Βιέννης  φτάνει στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

H Μπράγκα στις αρχές Ιουλίου προσέλαβε προπονητή τον Ντανιέλ Σόουζα, αλλά έπειτα από 41 ημέρες τον απέλυσε και προσέλαβε τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που στο παρελθόν δούλεψε με επιτυχία στο κλαμπ. Η Μπράγκα στις προηγούμενες φάσεις απέκλεισε τη Μακάμπι Πετάχ Τικβά με συνολικό σκορ 7-0 και τη Σερβέτ με συνολικό σκορ 2-1. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας δεν τα πάει καλά.

Η Ραπίντ Βιέννης είναι πιο σταθερή, αλλά φυσικά στα χαρτιά δεν έχει και την ίδια ποιότητα με την Μπράγκα. Πάντως, στην ως τώρα πορεία της στην προκριματική διαδικασία του Europa League εντυπωσιάζει. Απέκλεισε τη Βίσλα Κρακοβίας με 8-2 συνολικό σκορ κι έπειτα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Τράμπζονσπορ με δύο νίκες και συνολικό σκορ 3-0. Στο πρωτάθλημα Αυστρίας έχει 2-1-0.

Αποτελέσματα Europa League – Play – offs

Πρώτοι αγώνες

  • ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0
  • Ντιναμό Μινσκ – Άντερλεχτ 0-1
  • Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ – Άγιαξ 1-4
  • Λουντογκόρετς – Πέτροκουμπ Ιντσέστι 4-0
  • Λουγκάνο – Μπεσίκτας 3-3
  • ΛΑΣΚ Λίντσερ – FCSB 1-1
  • RFS – ΑΠΟΕΛ 2-1
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάτσκα Τόπολα 3-0
  • Φερεντσβάρος – Μπόρατς Μπάνια Λούκα 0-0
  • Μόλντε – Έλφσμπουργκ 0-1
  • Μπράγκα – Ραπίντ Βιέννης 2-1
  • Βικτόρια Πλζεν – Χαρτς 1-0

Δεύτεροι αγώνες

  • Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ 0-2
  • Άντερλεχτ – Ντιναμό Μινσκ 1-0
  • Άγιαξ – Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ 3-0
  • Πέτροκουμπ Ιντσέστι – Λουντογκόρετς 1-2
  • Μπεσίκτας – Λουγκάνο 5-1
  • FCSB – ΛΑΣΚ Λίντσερ 1-0
  • ΑΠΟΕΛ – RFS 2-4 πέν. (2-1 κ.α., παρ.)
  • Μπάτσκα Τόπολα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-5
  • Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Φερεντσβάρος 2-3 πέν. (0-0 κ.α., 1-1 παρ.)
  • Έλφσμποργκ – Μόλντε 4-2 πέν. (0-1 κ.α., παρ.)
  • Ραπίντ Βιέννης – Μπράγκα 2-2
  • Χαρτς – Βικτόρια Πλζεν 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ