Europa League προκριματικά (25/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time6 λ

Στο Europa League τα προκριματικά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και υπάρχουν ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Η δράση στο Europa League συνεχίζεται με το β’ προκριματικό γύρο και το ενδιαφέρον εκτοξεύεται καθώς συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλοβντίβ. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις που υπόσχονται πλούσιο θέαμα μιας και ρίχνονται στη μάχη σημαντικά ευρωπαϊκά κλαμπ που φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά στον θεσμό. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα τους αγώνες της διοργάνωσης σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Europa League τα προκριματικά προσφέρουν άκρως ελκυστικές αποδόσεις και στους εννιά αγώνες αυτής της φάσης. Πέραν του Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλοβντίβ υπάρχουν σούπερ ευκαιρίες και στα ματς: Άγιαξ – Βοϊβοντίνα, Ρουζομπέροκ – Τράμπζονσπορ, Βίσλα Κρακοβίας – Ραπίντ Βιέννης, Κιλμάρνοκ – Σερκλ Μπριζ, Μόλντε – Σίλκεμποργκ, Κόρβινουλ Χουνεντοάρα – Ριέκα, Μπράγκα – Μακάμπι Πετάχ Τικβά και Σέριφ Τιρασπόλ – Έλφσμποργκ. Επίσης, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

EUROPA LEAGUE ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Europa League τα προκριματικά έχουν δυνατά προγνωστικά. Σε αυτή την φάση μπαίνουν ομάδες με κορυφαία στατιστικά και μεγάλη παράδοση, που ψάχνουν να κάνουν το επόμενο βήμα και ορισμένες μάλιστα νιώθουν ικανές για να διεκδικήσουν ακόμη και το τρόπαιο. Βέβαια, να σημειώσουμε πως όσες αποκλειστούν θα μεταφερθούν στο Conference League.

19:30 Ρουζομπέροκ – Τράμπζονσπορ

Στο «Stadion pod Cebratom» η Ρουζομπέροκ φιλοξενεί την Τράμπζονσπορ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. H Ρουζομπέροκ είναι η κάτοχος του Κυπέλλου Σλοβακίας, ενώ η Τράμπζονσπορ τερμάτισε 3η την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα Τουρκίας και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο της χώρας. Ο άσος της Ρουζομπέροκ προσφέρεται στο 4,93** και το διπλό της Τράμπζονσπορ βρίσκεται χαμηλότερα στο 1,54** στην πλατφόρμα της Betsson. Η νικήτρια του ζευγαριού θα παίξει με τη νικήτρια του Βίσλα Κρακοβίας – Αούστρια Βιέννης. Η ηττημένη πάει στο Conference League.

Η Ρουζομπέροκ άρχισε το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον πρώτο προκριματικό γύρο και ξεπέρασε την Τομπόλ Κοστανάι. Στο α’ ματς νίκησε με 5-2 εντός έδρας, ενώ ηττήθηκε με 1-0 στη δεύτερη συνάντησή τους. H Τράμπζονσπορ, από τη μεριά της, έχει ήδη κάνει μεταγραφές 6 εκατ. Ευρώ και πέραν του αμυντικού Μενιέ δεν έχασε άλλο σημαντικό παίκτη. Αυτή τη σεζόν θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Τουρκία κι Ευρώπη και θέλει να δείξει τις διαθέσεις από την αρχή κιόλας καθώς αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

21:30 Άγιαξ – Βοϊβοντίνα

Στη «Johan Cruyff Arena» του Άμστερνταμ, ο Άγιαξ καλωσορίζει τη Βοϊβοντίνα για το πρώτο ματς ανάμεσά τους και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Η Βοϊβοντίνα, πάλι, νιώθει ικανή να κάνει την έκπληξη με δεδομένο πως ο αντίπαλός της βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Ο άσος του Άγιαξ δίνεται στο 1,10** και το διπλό της Βοϊβοντίνα φτάνει στο 18,37** στην πλατφόρμα της Betsson. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει με όποια περάσει από το Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλοβντίβ. Εκείνη που θα αποκλειστεί συνεχίζει στο Conference League.

Ο Άγιαξ έπειτα από την κακή σεζόν του την περασμένη αγωνιστική περίοδο προσέλαβε τον Φραντσέσκο Φαριόλι που έκανε πολύ καλή δουλειά στη Νις. Στο μεταγραφικό παζάρι δεν έκανε ιδιαίτερες κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει την ποιότητα του ρόστερ του με τον Φαριόλι να πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών που ανήκουν στο κλαμπ. Κι αυτό φάνηκε και στα φιλικά όπου νίκησε στα τέσσερα τελευταία συμπεριλαμβανομένης της νίκης με 1-0 επί του Ολυμπιακού. Όσο για τη Βοϊβοντίνα, εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Σερβίας με νίκη 3-1 επί της Οντζάτσι.

Το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ εκτοξεύεται με το δεύτερο προκριματικό γύρο να υποδέχεται μεγάλες ομάδες και σπουδαίες αναμετρήσεις, που θα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Στα μακροχρόνια συναντάμε την επιλογή να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην League Phase του Europa League, με το ναι στο 4,00** και το όχι 1,22** στην πλατφόρμα της Betsson.

EUROPA LEAGUE ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Europa League τα προκριματικά αποτελούν μεγάλο στοίχημα για τους συλλόγους που συμμετέχουν στον θεσμό. Τα χρηματικά έπαθλα είναι διόλου ευκαταφρόνητα και φυσικά υπάρχει και το πρεστίζ, αλλά και η αγωνιστική πρόοδος των ομάδων. Με τη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια να είναι πολύ υψηλού επιπέδου, οι ομάδες βλέπουν πολύ ελκυστικό το ενδεχόμενο μιας μακράς πορείας.

21:30 Κιλμάρνοκ – Σερκλ Μπριζ

Στο «Rugby Park» η Κιλμάρνοκ αναμετριέται με τη Σερκλ Μπριζ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. H Κιλμάρνοκ παίζει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019-20 και θέλει να περάσει τουλάχιστον ένα γύρο. Η Σερκλ Μπριζ, πάλι, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από τη σεζόν 2010-11. Ο άσος της Κιλμάρνοκ πληρώνει 3,95** και το διπλό της Σερκλ Μπριζ τοποθετείται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του Μόλντε – Σίλκεμποργκ. Η ηττημένη μεταφέρεται στο Conference League.

Η Κιλμάρνοκ εδώ και δύο χρόνια έχει ένα αρκετά στέρεο πρότζεκτ κι έκανε δύο καλές μεταγραφές προκειμένου να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την πρόκρισή της στον επόμενο προκριματικό γύρο. H Σερκλ Μπριζ επίσης είναι σταθερή και ναι μεν έχασε κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά ανήκοντας στο ίδιο γκρουπ με τη Μονακό διαθέτει πληθώρα τρόπων για να ενισχυθεί και απέκτησε παίκτες που μπορούν να της δώσουν κάτι διαφορετικό.

22:30 Μπράγκα – Μακάμπι Πετάχ Τικβά

Στο «Estadio Municipal» η Μπράγκα κοντράρεται με τη Μακάμπι Πετάχ Τικβά στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και οι Ισραηλινοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την ετοιμότητά τους για να κάνουν τη διαφορά. Ο άσος της Μπράγκα, πάντως, δίνεται σε τιμή φαβορί στο 1,11** και το διπλό της Μακάμπι Πετάχ Τικβά το συναντάμε στο 18,37** στην πλατφόρμα της Betsson. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει με τη Σερβέτ. Η ηττημένη πάει στο Conference League.

Η Μπράγκα από τις αρχές Ιουλίου έχει στον πάγκο της τον Ντανιέλ Σόουζα. Η αγωνιστική φιλοσοφία της δεν αλλάζει και θα συνεχίσει να παίζει επιθετικά, αλλά υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Πούλησε ορισμένους από τους καλύτερους της για 50 εκατ. Ευρώ κι έκανε αγορές για 21,5 εκατ. Ευρώ. Στόχος της είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και πάλι. Η Μακάμπι Πετάχ Τικβά προέρχεται από ήττα με 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισραήλ, αλλά διαθέτει αξιόλογο σύνολο που είναι έτοιμο για την πρόκληση.

Αποτελέσματα Europa League – Β’ προκριματικός γύρος

Πρώτοι αγώνες

  • Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλοβντίβ 2-1
  • Άγιαξ – Βοϊβοντίνα 1-0
  • Ρουζομπέροκ – Τράμπζονσπορ 0-2
  • Βίσλα Κρακοβίας – Ραπίντ Βιέννης 1-2
  • Κιλμάρνοκ – Σερκλ Μπριζ 1-1
  • Μόλντε – Σίλκεμποργκ 3-1
  • Κόρβινουλ Χουνεντοάρα – Ριέκα 0-0
  • Μπράγκα – Μακάμπι Πετάχ Τικβά 2-0
  • Σέριφ Τιρασπόλ – Έλφσμποργκ 0-1

Δεύτεροι αγώνες

  • Βοϊβοντίνα – Άγιαξ 1-3
  • Τράμπζονσπορ – Ρουζομπέροκ 1-0
  • Ραπίντ Βιέννης – Βίσλα Κρακοβίας 6-1
  • Σερκλ Μπριζ – Κιλμάρνοκ 1-0
  • Σίλκεμποργκ – Μόλντε 3-2
  • Ριέκα – Κόρβινουλ Χουνεντοάρα 1-0
  • Μακάμπι Πετάχ Τικβά – Μπράγκα 0-5
  • Μπότεφ Πλοβντίβ – Παναθηναϊκός 0-4
  • Έλφσμποργκ – Σέριφ Τιρασπόλ 2-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ