Game Time: Ανόρθωση-Ραπίντ, για το θαύμα

Reading time3 λ

Ένα θαύμα ψάχνει η Ανόρθωση κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης και δημιουργεί προϋποθέσεις για live στοίχημα.

19:00   Ελσίνκι-Νέφτσι Μπακού                               UEFA Europa League

Η Ελσίνκι επιβλήθηκε της Κότκα (1-0), παραμένει πρώτη στο φινλανδικό πρωτάθλημα και τώρα θέλει να χτίσει πάνω στο ισόπαλο 2-2 του Μπακού. Όπλο της η έδρα, όπου είναι αήττητη στα 10 φετινά παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 7 νίκες.

Η Νέφτσι Μπακού διέσωσε στο τέλος την ισοπαλία στο πρώτο ματς. Έχει μόνο τα 5 ευρωπαϊκά ματς στα πόδια της, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 3 τελευταία, έχει παραβιαστεί η εστία της σε όλα, ενώ συνολικά μετρά 9 διαδοχικούς αγώνες στην Ευρώπη στους οποίους δε διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

20:00   Ανόρθωση-Ραπίντ Βιέννης                            UEFA Europa League

Η Ανόρθωση γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στη Βιέννη και πλέον καλείται να ψάξει ένα θαύμα για να προκριθεί στα πλέι-οφ. Ωστόσο, ο Τιμούρ Κετσπάγια ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές και ποντάρει στη… θερμή ατμόσφαιρα του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η Ραπίντ Βιέννης θριάμβευσε επί της Βολφσμπέργκερ (3-0) και δείχνει να έχει… αναγεννηθεί. Σκοράρει πλέον με μεγάλη ευχέρεια, χάρη στον κεφάτο Ταξιάρχη Φούντα, έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα της άμυνας, αλλά οι εκτός έδρας επιδόσεις της παραμένουν προβληματικές, ενώ δεν έχει νίκη σε 3 επισκέψεις στην Κύπρο.

20:00   Ζαλγκίρις Βίλνιους-Μούρα                           UEFA Europa League

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους κέρδισε την Μπάνγκα (3-0) και παραμένει μόνη πρώτη στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Άντεξε και απέσπασε ισοπαλία 0-0 στη Σλοβενία και πλέον ποντάρει στον παράγοντα έδρα, όπου ηττήθηκε σε μόλις 1 από τα 9 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Η Μούρα κόλλησε στην ισοπαλία με την Αλουμίνι (0-0) κι ακόμα δεν έχει τρίποντο στο σλοβένικο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα 5 εκ των οποίων παραβιάστηκε η εστία της, ενώ είχε αποκλειστεί από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους το 1995, χάνοντας στη Λιθουανία.

21:00   Σεντ Τζόνστον-Γαλατάσαραϊ                        UEFA Europa League

Η Σεντ Τζόνστον απώλεσε στο φινάλε τη νίκη με τη Μάδεργουελ (1-1). Μετρά 3 ισοπαλίες στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια της, αλλά με το 1-1 στην Κωνσταντινούπολη έχει βάλει βάσεις πρόκρισης, αφού έχει χάσει μόλις 2 από τα 11 εντός έδρας ματς της μέσα στο 2021.

Η Γαλατάσαραϊ γλίτωσε την ήττα στο πρώτο ματς, αλλά ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα επιδείξει τη σαφή ποιοτική υπεροχή της. Βέβαια, ακόμα δεν έχει νίκη στα 3 φετινά παιχνίδια της, όλα στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ δεν έχει κερδίσει στις 2 επισκέψεις της στη Σκωτία.

21:45   Σέλτικ-Γιάμπλονετς                                       UEFA Europa League

Η Σέλτικ συνέτριψε την Νταντί (6-0), σημειώνοντας την πρώτη της επιτυχία στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, που έχει τεράστιο αβαντάζ μετά από τη νίκη με 4-2 στην Τσεχία, μοιάζει να έχει λυθεί ψυχολογικά, έχοντας σημειώσει 10 γκολ μέσα σε διάστημα 4 ημερών.

Η Γιάμπλονετς πληγώθηκε στις καθυστερήσεις από την Μποέμιανς 1905 (2-2) και υποχώρησε κι άλλο στην τσέχικη λίγκα. Χωρίς νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, στους οποίους δέχτηκε 9 τέρματα, ενώ έχει μόλις 1 νίκη στις 7 τελευταίες ευρωπαϊκές εξόδους της.