Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ, κόντρα στην παράδοση

Reading time5 λ

Καθοριστική και με σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του UEFA Europa League και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Τα βλέμματα στρέφονται στον έβδομο όμιλο, όπου στις 19:45 κοντράρονται Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, αλλά να έχουν απέναντί τους το… φάντασμα της παράδοσης.

Μετά την ήττα στις καθυστερήσεις από τη Ναντ (1-2) στη πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός καλείται να αξιοποιήσει την έδρα του, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Βέβαια, εξακολουθεί να μην είναι σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, όπως φανέρωσε η ισοπαλία με τον Βόλο στη Super League, ενώ απέναντί του έχει μια Φράιμπουργκ, που κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική την Καραμπάγκ (2-1), ενώ παραμένει δεύτερη στη γερμανική Bundesliga, παρότι έμεινε στην ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ. Χώρια ότι οι Ερυθρόλευκοι μετρούν εννέα διαδοχικές ήττες κόντρα σε γερμανικές ομάδες. Στο άλλο ματς του γκρουπ αναμετρώνται Καραμπάγκ-Ναντ. Ισχυρή στο σπίτι της η Καραμπάγκ, θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στη Ναντ, η οποία θα επιδιώξει να κάνει βήμα προς την επόμενη φάση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Η προσοχή κατευθύνεται και στον πέμπτο όμιλο και ειδικά στο ματς Σέριφ Τίρασπολ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπειτα από την εντός έδρας αποτυχία στην πρεμιέρα με τη Σοσιεδάδ (0-1), οι Κόκκινοι Διάβολοι καλούνται να αντιδράσουν. Η Σέριφ Τίρασπολ, όμως, έδειξε τα… δόντια της, αφού θριάμβευσε επί της Ομόνοιας στη Λευκωσία (3-0). Σημαντική είναι και η μονομαχία Σοσιεδάδ-Ομόνοια. Τη δεύτερη επιτυχία, έπειτα από εκείνη στο Μάντσεστερ, κυνηγά η Σοσιεδάδ, να αμβλύνει τις κακές εντυπώσεις της βαριάς ήττας από τη Σέριφ Τίρασπολ θα προσπαθήσει η Ομόνοια.

Για  το πρώτο γκρουπ συγκρούονται Μπόντο Γκλιμτ-Ζυρίχη. Η πανίσχυρη στην έδρα της η Μπόντο Γκλιμτ, έχει έναν βαθμό στο σακούλι της, μετά από την ισοπαλία στο Αϊντχόφεν (1-1). Την ίδια στιγμή, η Ζυρίχη παραμένει προβληματική, ενώ στην πρώτη αγωνιστική έχασε από την Άρσεναλ (1-2). Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας Άρσεναλ-Αϊντχόφεν έχει αναβληθεί, λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σπουδαία παιχνίδια έχουμε και στον τρίτο όμιλο. Κυριαρχεί το Μπέτις-Λουντογκόρετς. Νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής οι δύο ομάδες, αφού η Μπέτις πέρασε νικηφόρα από το Ελσίνκι (2-0), ενώ η Λουντογκόρετς πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Ρόμα (2-1). Όποια επικρατήσει θα κάνει άλμα πρόκρισης. Την ίδια στιγμή συγκρούονται Ρόμα-Ελσίνκι, που θέλουν να… ξορκίσουν τις αποτυχίες της πρεμιέρας και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης των δύο πρώτων θέσεων.

19:45   ΚαραμπάγκΝαντ                                        UEFA Europa League

19:45   ΜίντιλαντΛάτσιο                                        UEFA Europa League

19:45   ΜονακόΦερεντσβάρος                               UEFA Europa League

19:45   Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ                         UEFA Europa League

19:45   Σέριφ Τίρασπολ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ UEFA Europa League

19:45   Σοσιεδάδ-Ομόνοια                                       UEFA Europa League

19:45   Τραμπζονσπορ-Ερυθρός Αστέρας             UEFA Europa League

19:45   Φέγενορντ-Στουρμ Γκρατς                         UEFA Europa League

22:00   Μπέτις-Λουντογκόρετς                               UEFA Europa League

22:00   Μπόντο Γκλιμτ-Ζυρίχη                               UEFA Europa League

22:00   Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου                      UEFA Europa League

22:00   Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ Λάρνακας               UEFA Europa League

22:00   Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Μάλμε                        UEFA Europa League

22:00   Ρεν-Φενέρμπαχτσε                                       UEFA Europa League

22:00   Ρόμα-Ελσίνκι                                               UEFA Europa League