Prime Time: Νάπολι-Λέγκια, σε… πτήση

Reading time2 λ

Συναρπαστικές προσφορές για ποντάρισμα στο UEFA Europa League και στο UEFA Europa Conference League

Η ευρωπαϊκή βραδιά αναμένεται εντυπωσιακή με τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League να δίνουν αίγλη στο κουπόνι. Παράλληλα, προσφέρουν και εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson. Θα βρείτε αμέτρητες ευκαιρίες τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων όσο και στο live.

Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια είναι αυτό του 3ου ομίλου του UEFA Europa League: Νάπολι-Λέγκια Βαρσοβίας. Η Νάπολι, η οποία… πετάει στη Serie A με οκτώ νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές επιδιώκει να «απογειωθεί» και στην Ευρώπη. Έπειτα από δύο ματς έχει μόλις ένα βαθμό και θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρμα και την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία στο θεσμό. Η πολωνική ομάδα, πάντως, αποτελεί την έκπληξη του γκρουπ ως τώρα μια και έχει 2/2 επικρατώντας με 1-0 ποιοτικότερων ομάδων όπως είναι η Σπαρτάκ Μόσχας και η Λέστερ.

Συναρπάζουν και τα ματς του πρώτου ομίλου: Σπάρτα Πράγας-Λιόν και Ρέιντζερς-Μπρόντμπι. Η Λιόν επισκέπτεται την Τσεχία έχοντας πάρει τα πάνω της μετά από τη νίκη της με 2-0 εναντίον της Μονακό για την Ligue 1. Έχει το απόλυτο έπειτα από δύο αγωνιστικές και στόχος της είναι να δρομολογήσει την πρόκρισή στους «16». Οι Ρέιντζερς και η Μπρόντμπι, στο μεταξύ ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, «μάχη» αναμένεται στο Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατασαράι. Όσον αφορά στο UEFA Europa Conference League, ξεχωρίζει ο αγώνας του 3ου ομίλου: ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ζόρια Λούχανσκ.

Το κουπόνι έχει να προσφέρει κι άλλα καλά. Αναμετρήσεις από τη Segunda Division της Ισπανίας, την Primera Division της Χιλής, την Primera A της Κολομβίας και τη Serie A της Βραζιλίας. Στο μεταξύ, σούπερ επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζει το Ταγέρες-Ρίβερ Πλέιτ για την Liga Profesional της Αργεντινής.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, το Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε για τη Euroleague, αποτελεί το… ζέσταμα πριν από τα σπουδαία ματς του NBA: Ατλάντα Χοκς-Ντάλας Μάβερικς και Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς. Στο πρώτο, η «μονομαχία» Τρέι Γιάνγκ – Λούκα Ντόντσιτς κλέβει την παράσταση, ενώ στο δεύτερο συναντιούνται δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην Ανατολή.

22:00 Ρέιντζερς-Μπρόντμπι UEFA Europa League

22:00 Σπάρτα Πράγας-Λιόν UEFA Europa League

22:00 Νάπολι-Λέγκια Βαρσοβίας UEFA Europa League

22:00 Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατασαράι UEFA Europa League

22:00 ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ζόρια Λούχανσκ UEFA Europa Conference League

22:00 Μιραντές-Τζιρόνα Segunda Division

22:00 Οβιέδο-Μπούργος Segunda Division

22:00 Αντοφαγάστα-Ουνιόν Εσπανιόλα Primera Division Chile

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε Euroleague

22:45 Νιούελς Ολντ Μπόις-Αλδοσίβι Liga Profesional Argentina

00:30 Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε-Παλεστίνο Primera Division Chile

01:00 Ιντεπεντιέντε-Σαρμιέντο Liga Profesional Argentina

02:00 Ιντερνασιονάλ-Μπραγκαντίνο Serie A Brasil

02:00 Όνσε Κάλδας-Λα Εκιδάδ Primera A Colombia

02:30 Ατλάντα Χοκς-Ντάλας Μάβερικς NBA

03:00 Ουνιόν Λα Καλέρα-Κομπρεσάλ Primera Division Chile

03:00 Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς NBA

03:15 Ταγέρες-Ρίβερ Πλέιτ Liga Profesional Argentina

05:00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA