Prime Time: Γιουβέντους-Ναντ, ισχυρό φαβορί

Reading time5 λ

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεσπόζουν στο κουπόνι και προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για στοιχημα

Το βραδινό κουπόνι είναι γεμάτο από σπουδαίες αναμετρήσεις για το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο έξτρα νοκ άουτ γύρος του UEFA Europa League, όπου αναμετριούνται ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του UEFA Champions League μ’ εκείνες που ήρθαν δεύτερες στους ομίλους του UEFA Europa League, προσφέρει συναρπαστικά ματς.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Γιουβέντους-Ναντ που διεξάγεται στο «Allianz Stadium». Η Γιουβέντους προέρχεται από τρεις σερί επιτυχίες κρατώντας, μάλιστα, το μηδέν στην άμυνά της. Σιγά σιγά δείχνει να ξεπερνάει το σοκ της βαριάς τιμωρίας που της επιβλήθηκε στη Serie A (αφαίρεση 15 βαθμών) και παίζει καλύτερα, ενώ είναι αποτελεσματική και στις δύο περιοχές. Σαφώς και είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη, ενώ πλέον η διοργάνωση αποκτά μεγαλύτερο ειδικό βάρος στα πλάνα της καθώς είναι ο πιο εύκολος δρόμος για να βγει ξανά στο UEFA Champions League. Η Ναντ είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που βασίζεται στην άμυνά της και εκτός έδρας εντυπωσιάζει μιας και είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (5-1-0).

Έπειτα, οι αγώνες Λεβερκούζεν-Μονακό, Σεβίλλη-Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μίντιλαντ υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Όλες τους παίζουν επιθετικά και με το μυαλό στο αντίπαλο τέρμα οπότε αναμένονται ανοικτά ματς με αυξημένες πιθανότητες να χαρίσουν ανεπανάληπτο θέαμα.

Η ΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΝΑΤΑΣΗ

Έξτρα νοκ άουτ γύρος διεξάγεται και στο UEFA Europa Conference League με τις τρίτες των ομίλων του UEFA Europa League και τις δεύτερες των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ξεχωρίζει το ματς Λάτσιο-Κλουζ. Η Λάτσιο μπορεί το τελευταίο διάστημα να διαγράφει πτωτική πορεία, αλλά διαθέτει πολύ καλό ρόστερ για το επίπεδο του θεσμού και θεωρητικά έχει το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται και στους αγώνες: ΑΕΚ Λάρνακας-Ντνίπρο-1, Λουντογκόρετς-Άντερλεχτ και Σέριφ Τίρασπολ-Παρτιζάν.

Το κουπόνι περιέχει και εντυπωσιακά ματς από την Λατινική Αμερική αρχίζοντας με το Κουρικό Ουνίδο-Ντεπόρτες Κοπιαπό για το Campeonato Betsson Χιλής, ενώ συναρπάζουν και οι αγώνες για το Copa Libertadores, την Primera A Κολομβίας και την Liga MX και ξεχωρίζει το ντέρμπι Κορίνθιανς-Παλμέιρας για το Campeonato Paulista.

Στο NBA, λίγο πριν από το All-Star Game σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα δυνατά ματς Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς, με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει δύσκολη αποστολή, καθώς και το Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Κλίπερς.

22:00   Λεβερκούζεν-Μονακό                                   UEFA Europa League

22:00   Γιουβέντους-Ναντ                                         UEFA Europa League

22:00   Σεβίλλη-Αϊντχόφεν                                        UEFA Europa League

22:00   Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μίντιλαντ                UEFA Europa League

22:00   ΑΕΚ Λ.-Ντνίπρο-1                                        UEFA Europa Conference League

22:00   ΛάτσιοΚλουζ                                                UEFA Europa Conference League

22:00   ΛουντογκόρετςΆντερλεχτ                            UEFA Europa Conference League

22:00   Σέριφ ΤίρασπολΠαρτιζάν                           UEFA Europa Conference League

01:30   Κουρικό ΟυνίδοΝτεπόρτες Κοπιαπό         Campeonato Betsson Χιλής

02:00   ΣαμόραΜπόστον Ρίβερ                               Copa Libertadores

02:30   ΚορίνθιανςΠαλμέιρας                                 Campeonato Paulista

02:30   Σικάγο ΜπούλςΜιλγουόκι Μπάκς             NBA

03:00   Ατλέτικο ΝασιονάλΠερέιρα                                   Primera A Κολομβίας

03:00   Μινεσότα ΤίμπεργουλβςΟυάσιγκτον Γουίζαρντς NBA

05:00   ΜαζατλάνΠατσούκα                                                Liga MX

05:00   Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Κλίπερς             NBA