Prime Time: Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς, με φόρα

Reading time5 λ

Καταιγιστική δράση με σούπερ προτάσεις για ποντάρισμα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Ολοκληρώνεται απόψε η 4η αγωνιστική του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League, ενώ παράλληλα διεξάγονται εντυπωσιακά ματς στην Λατινική Αμερική. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για τον 4ο όμιλο του UEFA Europa League, Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε. Η Ουνιόν Βερολίνου έχει την ποιότητα να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο γκρουπ, αλλά στην Ευρώπη παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Η Μάλμε έχει υποστεί τρεις ήττες με τελευταία αυτή από την Ουνιόν Βερολίνου με 1-0 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Για τον 6ο όμιλο, Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς. Η Λάτσιο βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της με ρεκόρ 3-1-0, προέρχεται από νίκη με 4-0 επί της Φιορεντίνα για τη Serie A. Ήταν το 3ο σερί ματς της με το ίδιο αποτέλεσμα στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν νίκες με 4-0 επί της Κρεμονέζε και της Σπέτσια. Σε καλή κατάσταση και η Στουρμ Γκρατς. Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Για τον 8ο όμιλο, διεξάγονται τα ματς Φερεντσβάρος-Ερυθρός Αστέρας και Τράμπζονσπορ-Μονακό. Η Φερεντσβάρος που έχει ρεκόρ 2-0-1 στο γκρουπ και βρίσκεται στην πρώτη θέση θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης στους «16». Βέβαια, να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Ερυθρός Αστέρας τη νίκησε με 4-1. Στο άλλο ματς, η Μονακό των έξι βαθμών σε τρεις αγωνιστικές ψάχνει θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, ενώ η Τράμπζονσπορ αναζητά αντίδραση μετά την ήττα της με 3-1 στο Πριγκιπάτο.

ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Στο UEFA Europa Conference League οι προβολείς είναι στραμμένοι στο Γουέστ Χαμ-Άντερλεχτ για το δεύτερο όμιλο. Η Γουέστ Χαμ έχει 3/3 και ψάχνει την πρόκριση στους «16». Την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε με 1-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Στο έτερο ματς του γκρουπ, κοντράρονται Στεάουα Βουκουρεστίου-Σίλκεμποργκ.

Για τον 4ο όμιλο, Νις-Σλοβάτσκο. Η Νις μετά τη νίκη της με 1-0 επί της τσεχικής ομάδας την περασμένη αγωνιστική αναζητά το δύο στα δύο στα μεταξύ τους παιχνίδια ώστε να παραμείνει στο κόλπο της εξασφάλισης της πρωτιάς στο γκρουπ και το απευθείας εισιτήριο για τους «16».

Για τον 6ο όμιλο, Σάμροκ Ρόβερς-Μόλντε αναμετριούνται σε κρίσιμο ματς για τις ελπίδες τους να συνεχίσουν στο θεσμό, ενώ για τον 8ο στο Ζαλγκίρις-Πιούνικ, η Πιούνικ ψάχνει την 3η νίκη της σε τέσσερις αγωνιστικές.

Δυνατό ματς γίνεται και στη Segunda Division της Ισπανίας, Γρανάδα-Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι δύο ομάδες κάνουν όνειρα να παλέψουν για την άνοδο. Έπειτα, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Λατινική Αμερική με το κουπόνι να προσφέρει συναρπαστικά παιχνίδια και σπουδαίες επιλογές για στοίχημα.

Εξαιρετικές αναμετρήσεις διεξάγονται στην Liga Profesional της Αργεντινής, την Primera Division της Ουρουγουάης, την Primera A της Κολομβίας και την Liga MX, όπου θα βρείτε πληθώρα ευκαιριών για ποντάρισμα.

22:00 Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε                          UEFA Europa League

22:00 Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς                             UEFA Europa League

22:00 Φερεντσβάρος-Ερυθρός Αστέρας              UEFA Europa League

22:00 Τράμπζονσπορ-Μονακό                             UEFA Europa League

22:00 Στεάουα Βουκ.-Σίλκεμποργκ                     UEFA Europa Conference League

22:00 Γουέστ ΧαμΆντερλεχτ                              UEFA Europa Conference League

22:00 ΝιςΣλοβάτσκο                                          UEFA Europa Conference League

22:00 Σάμροκ ΡόβερςΜόλντε                             UEFA Europa Conference League

22:00 Ζαλκγίρις ΒίλνιουςΠιούνικ                      UEFA Europa Conference League

22:00 ΓρανάδαΣπόρτινγκ Χιχόν                         Segunda Division

22:30 Βέλεζ ΣάρσφιλντΤαγέρες                          Liga Profesional Αργεντινής

23:10 Ντεπόρτες Τολίμα-Αλιάνσα Πετρολέρα    Primera A Κολομβίας

01:00 Γοδόι Κρουζ-Αρχεντίνος Τζούνιορς          Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Λανούς-Πατρονάτο                                    Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Άλμπιον FC-Νασιονάλ                               Primera Division Ουρουγουάης

03:06 Τολούκα-Σάντος Λαγκούνα                        Liga MX

03:30 Ατλέτικο Τουκουμάν-Ροζάριο Σεντράλ      Liga Profesional Αργεντινής

03:30 Νιούελς Ολντ Μπόις-Τίγκρε                      Liga Profesional Αργεντινής

04:05 Όνσε Κάλδας-Ατλέτικο Νασιονάλ             Primera A Κολομβίας

05:06 Τίγκρες-Πατσούκα                                    Liga MX