Γαλλία-Πολωνία (25/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Γαλλία – Πολωνία σκορ 1-1

Στο Euro 2024 καθώς οι όμιλοι ο ένας μετά τον άλλον έριχναν την αυλαία τους, στο 4ο γκρουπ η Γαλλία έπαιξε με τη βαθμολογικά αδιάφορη Πολωνία κι έμεινε στο 1-1. Έχοντας τον Κιλιάν Εμπαπέ στη σύνθεσή της, η Γαλλία ήταν απογοητευτική. Πρακτικά δεν απείλησε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μπήκε αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά και προηγήθηκε στο 56′ με πέναλτι του σούπερσταρ της. Ωστόσο, η άμυνά της εμφάνισε κενά και η Πολωνία ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του δικού της ηγέτη, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στο 79′. Οι Γάλλοι τερμάτισαν δεύτεροι, ενώ η Πολωνία ήταν ήδη αποκλεισμένη.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Στο «BVB Stadion Dortmund» του Ντόρτμουντ η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (25/06/2024) για την 3η αγωνιστική του 4ου γκρουπ στο πλαίσιο της της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Γαλλία θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και την εμπειρία της για να φτάσει στη νίκη. Η Πολωνία, από τη μεριά της, ψάχνει να δείξει πως μπορεί να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Γαλλία – Πολωνία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής με τους «μπλε» να βρίσκονται στην θέση του οδηγού: Ο άσος της Γαλλίας προσφέρεται στο 1,24** και το διπλό της Πολωνίας το συναντάμε στο 13,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Γαλλία – Πολωνία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Δεν είναι μονάχα το στάτους της Γαλλίας, τα στατιστικά και η παράδοσή της, αλλά και η ποιότητα που έχει καθώς και η εμπειρία της σε μεγάλα τουρνουά. Η Πολωνία αποδέχεται το ρόλο του αουτσάιντερ και θα παίξει για να διαψεύσει τις προβλέψεις.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γαλλία και την Πολωνία;

  • 9 νίκες η Γαλλία
  • 5 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Πολωνία
  • 30-17 γκολ υπέρ της Γαλλίας

Η Γαλλία θέλει να ολοκληρώσει με νίκη την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ποιότητά της είναι δεδομένη, αλλά ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της είναι πως πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ σε κάθε ματς. Εξάλλου, λογαριάζεται ως μια από τις μεγάλες διεκδικήτριες του τίτλου. Στο μεταξύ, ο κόουτς του Ντιντιέ Ντεσάν δεν περιμένει ματς που να μοιάζει μ’ εκείνο ανάμεσα στις δύο ομάδες στους «16» του Μουντιάλ 2022 όπου η Γαλλία νίκησε με 3-1. Η Γαλλία μετά το 1-0 επί της Αυστρίας και το 0-0 με την Ολλανδία, θα περάσει στους «16» αν αποφύγει την ήττα απέναντι στην Πολωνία ή αν η Αυστρία δε νικήσει την Ολλανδία. Θα τερματίσει πρώτη αν νικήσει και δεν το κάνει η Ολλανδία. Αν νικήσουν ή φέρουν ισοπαλίες αμφότερες τότε όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους για το ποια θα είναι πρώτη και ποια δεύτερη. Αν πάλι χάσουν, τότε τα κριτήρια ισοβαθμίας θα υποδείξουν ποια θα είναι δεύτερη και ποια τρίτη.

Η Πολωνία, από τη μεριά της, θέλει να σταθεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Έχοντας περάσει πολλά από την προηγούμενη φορά που αντιμετώπισε με τη Γαλλία – αλλαγή δύο τεχνικών, μερική ανανέωση του ρόστερ – η Πολωνία επιθυμεί να δείξει την πρόοδο που έχει κάνει και πως μπορεί να πετύχει μια έκπληξη στο πλαίσιο ενός πολύ δύσκολου ομίλου, ίσως του πιο δύσκολου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Πολωνία, μετά τις ήττες με 2-1 από την Ολλανδία και με 3-1 από την Αυστρία, έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στο Euro 2024 το στοίχημα είναι συναρπαστικό. Με ορίζοντα τα νοκ άουτ όλες οι ομάδες προσπαθούν να κλείσουν ιδανικά για εκείνες την φάση των ομίλων με αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση για να πάρουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Γαλλία και Πολωνία έχουν δυνατές επιθετικές επιλογές και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τη διαφορά. Να σημειώσουμε πως το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ οι αποδόσεις για να κερδίσει η Γαλλία το Euro 2024 βρίσκονται στο 5,00** .

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Γαλλία – Πολωνία καθώς στο Euro 2024 οι όμιλοι φτάνουν στο φινάλε τους. Η επιλογή να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ της Γαλλίας ο επόμενος σκόρερ (1) προσφέρεται στο 4,10** (από 3,40), ενώ στο 3,10** (από 2,82) τοποθετείται το Over 10,5 κόρνερ. Στο 2,80** (από 2,54) βρίσκεται το Over 3,5 γκολ και στο 2,85** (από 2,60) το Over 26,5 συνολικά σουτ, να δοθεί πέναλτι στο 3,05** (από 2,77), να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης η Πολωνία στο 5,05** (από 4,60) και ακριβές σκορ 2-0 στο 6,80** (από 6,20).

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γαλλία – Πολωνία το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την καλύτερη δυνατή προσέγγιση της αναμέτρησης. Γι’ αυτό και οι ενδεκάδες θα έχουν σημαντικό ρόλο τόσο για τη Γαλλία όσο και για την Πολωνία. Στο μεταξύ, αμφότερες νιώθουν καλύτερα όταν έχουν χώρο για να τρέξουν, οπότε θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τέτοιο ρυθμό στο ματς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Γαλλία είναι πιθανό να έχει στη διάθεσή της τον σούπερσταρ της Κιλιάν Εμπαπέ που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Η Πολωνία, πάλι, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεσή της, αν και ο στράικερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είναι στο μάξιμουμ.

Πιθανή ενδεκάδα Γαλλίας (4-2-3-1): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τεό Ερναντέζ – Καντέ, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Τιράμ – Εμπαπέ/Ζιρού.

Πιθανή ενδεκάδα Πολωνίας (3-5-2): Στσέζνι – Μπέντναρεκ, Νταβίντοβιτς, Κίβιορ – Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι, Σλις, Πιοτρόφσκι, Ζαλέφσκι – Πιόντεκ, Μπούκσα/Λεβαντόφκι.

Euro 2024 – 4ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Πολωνία – Ολλανδία (16/6) 1-2
  • Αυστρία – Γαλλία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Πολωνία – Αυστρία (21/6) 1-3
  • Ολλανδία – Γαλλία (21/6) 0-0

3η αγωνιστική

  • Ολλανδία – Αυστρία (25/6) 2-3
  • Γαλλία – Πολωνία (25/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ