Game Time: Αναμνήσεις στο Κροατία-Τσεχία

Reading time3 λ

Αναμνήσεις ξυπνά το ματς της Κροατίας με την Τσεχία, που είναι πλούσιο σε επιλογές για ποντάρισμα.

16:00   Σουηδία-Σλοβακία    Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Σουηδία κατάφερε να εγκλωβίσει την Ισπανία και να αποσπάσει μια πολύτιμη ισοπαλία (0-0). Πλέον, η ομάδα του Γιάνε Άντερσον έχει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση, αναζητώντας τη νίκη που θα τη φέρει στο χρυσό όριο των 4 βαθμών. Παραμένει αήττητη στα 6 παιχνίδια της μέσα στο 2021, ενώ αναμένεται να έχει και καλύτερο δημιουργικό πρόσωπο με την πιθανή επιστροφή του μέσου Κουλουσέφσκι της Γιουβέντους, που βρισκόταν σε καραντίνα, λόγω κορωνοϊού.

Η Σλοβακία εξέπληξε, επικρατώντας της Πολωνίας (2-1). Κατάφερε να μπλοκάρει τα όπλα των αντιπάλων και να είναι ιδιαίτερα απειλητική, ενώ φυσικά αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στα τελευταία 28 λεπτά. Επίσης αήττητο μέσα στο 2021, το συγκρότημα του Στέφαν Τάρκοβιτς θα βρεθεί με το ενάμιση πόδι στους 16 αν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι Σλοβάκοι δεν έχουν καταφέρει ποτέ στην ιστορία τους να κερδίσουν τη Σουηδία.

18:00   Ελσίνκι-Ίλβες            Veikkausliga Φινλανδίας

Η Ελσίνκι πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μάριενχαμν (1-0), παραμένει στην κορυφή, έχοντας πλέον διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες της. Φυσικά, εξακολουθεί να είναι αήττητη στις 8 πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχει κερδίσει και τα 3 εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ίλβες υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τη Σεϊναγιόεν (0-1) και υποχωρεί βαθμολογικά. Απέτυχε να νικήσει στις 3 τελευταίες εξόδους της, ενώ μετρά 3 σερί ήττες κόντρα στην Ελσίνκι, ανεξαρτήτως έδρας.

19:00   Κροατία-Τσεχία        Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Κροατία ηττήθηκε από την Αγγλία (0-1), σκορπίζοντας απογοήτευση με την εμφάνισή της. Η άκρως συντηρητική λογική του Ζλάτκο Ντάλιτς ουσιαστικά την αφόπλισε, το έλλειμμα αμυντικής συνοχής και ταχύτητας ήταν εμφανές, ενώ φάνηκε μονοδιάστατη, περιμένοντας ιδέες μονάχα από τον σπουδαίο Μόντριτς. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια νέας αποτυχίας, αν θέλει να βρεθεί στην επόμενη φάση και φαίνεται ότι θα ρισκάρει περισσότερο, έχοντας έναν κανονικό στράικερ στην αρχική της ενδεκάδα, τον Πέτκοβιτς.

Η Τσεχία πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Σκωτία (2-0). Χρειάστηκαν βέβαια, τα μαγικά του Σικ στην επίθεση, ο οποίος σημείωσε ένα από τα ομορφότερα γκολ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (το δεύτερο) με ένα σουτ σχεδόν από τα 50 μέτρα. Βέβαια, οι αρρυθμίες στην άμυνα παραμένουν έντονες, όμως οι Τσέχοι έχουν την πολυτέλεια να παίζουν για δύο αποτελέσματα. Μια ισοπαλία θα τους βόλευε, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν νικήσει ποτέ την Κροατία.

20:00   Βάντι Ντέγκλα-Ελ Γκούνα   Premier League Αιγύπτου

Η Βάντι Ντέγκλα απέσπασε ισοπαλία από την Αλ Μάσρι (2-2) και φάνηκε ότι η αλλαγή προπονητή, με την επιστροφή του Αμπντέλ Μπακί Γκαμάλ, έφερε άνεμο αλλαγής. Βέβαια, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και αγνοεί τη νίκη στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Ελ Γκούνα τσίμπησε βαθμό από την πρωτοπόρο Ζάμαλεκ (0-0) και είναι άνετη βαθμολογικά. Δεν έχει ηττηθεί στα 3 τελευταία ματς, στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ μετρά 3 διαδοχικές νίκες επί της Βάντι Ντέγκλα.

21:45   Ντάνταλκ-Λόνγκφορντ         Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντάνταλκ υπέστη κάζο κόντρα στη Γουότερφορντ (1-3) και παραμένει στην ντροπιαστική 8η θέση. Βέβαια, η επιστροφή του Βίνι Περθ στον πάγκο της, με τον οποία κέρδισε το νταμπλ το 2019 θα αλλάξει την ψυχολογία της.

Η Λόνγκφορντ έχασε και από τη Σεντ Πάτρικς (1-3) και εξακολουθεί να βρίσκεται στο βυθό της βαθμολογίας. Μετρά 5 σερί ήττες, ενώ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη από την πρεμιέρα, φτάνοντας τα 13 ματς δίχως τρίποντο.