Game Time: Γρίφος το Λίλεστρομ-Ρόζενμποργκ

Reading time2 λ

Η φόρμα και το παρελθόν των Λίλεστρομ και Ρόζενμποργκ δημιουργούν απορίες και ευκαιρίες πονταρίσματος.

18:00   Γκαζλ Ελ Μεχαλά-Αλ Ιτιχάντ          Premier League Αιγύπτου

Η Γκαζλ Ελ Μεχαλά ηττήθηκε από την Ισμαΐλι (1-3) και συνεχίζει την καθοδική πορεία της. Συμπλήρωσε 6 αγώνες δίχως νίκη, αλλά έχει χάσει μόλις 1 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Αλ Ιτιχάντ κέρδισε την Μισρ Λελ Μακάσα (2-1) και διατηρεί ακόμα αμυδρές ελπίδες για την τριάδα. Νίκησε στους 2 τελευταίους αγώνες, ενώ δεν έχει χάσει από την Γκαζλ Ελ Μεχαλά εδώ και 12 χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας.

18:00   Ριτεριάι-Σούντουβα  A Lyga Λιθουανίας

Η Ριτεριάι απέσπασε ισοπαλία από την Πανεβέζις (1-1) και απομακρύνεται σταθερά από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένει αήττητη με στους 3 αγώνες με τον Βάλντας Τράκις στον πάγκο, αλλά νίκησε σε μόλις 1 από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Σούντουβα επικράτησε της Νεβέζις στο Κύπελλο (2-0), ενώ έχει την ευκαιρία να βρεθεί –έστω και προσωρινά- στην κορυφή. Ωστόσο, δεν έχει νικήσει στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ απέτυχε να κερδίσει στις 3 τελευταίες εξόδους της.

20:00   Φλόρα Ταλίν-Νόμε Κάλιου  Meistriliiga Εσθονίας

Η Φλόρα Ταλίν ξεπέρασε το εμπόδιο της Ταμμέκα (3-0) και πλέον της δίνεται η ευκαιρία να πατήσει στην πρώτη θέση. Μετρά 8 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν έχει ηττηθεί από τον Ιούλιο του 2020.

Η Νόμε Κάλιου έκαμψε την αντίσταση της Κουρεσάαρε (2-0) και παραμένει σε διαρκή άνοδο. Είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες, δεν έχει χάσει στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές, όμως απέτυχε να νικήσει στα 6 τελευταία ματς με τη Φλόρα Ταλίν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

21:00   Λίλεστρομ-Ρόζενμποργκ      Eliteserien Νορβηγίας

Η Λίλεστρομ πέτυχε σπουδαία νίκη στο Τρόμσο (2-1) και απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρά 2 σερί νίκες, ενώ κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ρόζενμποργκ υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Σάρπσμποργκ (0-1) κι έχασε περαιτέρω έδαφος στη μάχη της κορυφής. Έχει χάσει και στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, έχει δεχτεί γκολ και στις 7 τελευταίες υποχρεώσεις της, αλλά είναι 13 χρόνια αήττητη κόντρα στη Λίλεστρομ.

21:45   Γουότερφορντ-Σεντ Πάτρικς           Premier Division Ιρλανδίας

Η Γουότερφορντ κέρδισε το ντέρμπι των ουραγών με τη Λόνγκφορντ (2-1) και πήρε βαθιά ανάσα. Ωστόσο, μετρά 5 διαδοχικές ήττες στην έδρα της, με συνολικό σκορ 2-17!

Η Σεντ Πάτρικς κέρδισε εύκολα τη Φιν Χαρπς (4-1) και ανέβηκε στην πρώτη θέση. Μέσα στον Ιούνιο σημείωσε 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, διαθέτοντας πλέον τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.