Game Time: Διαφορά ισχύος στο Ελσίνκι-Ούλου

Reading time2 λ

Μεγάλη διαφορά μοιάζει να χωρίζει Ελσίνκι και Ούλου κάτι που δημιουργεί προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

18:00   Αλ Μάσρι-Βάντι Ντέγκλα    Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Μάσρι έπεσε θύμα ανατροπής απέναντι στη Ζάμαλεκ (2-3) κι έχασε ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Απώλεσε ένα μίνι αήττητο σερί 4 αγώνων, ενώ έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Βάντι Ντέγκλα ηττήθηκε από την Ελ Γκεΐς (0-1) και παραμένει σε δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής. Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων και τις 5 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει κερδίσει στους 6 τελευταίους αγώνες με την Αλ Μάσρι.

18:00   Ζαλγκίρις Βίλνιους-Ζαλγκίρις Κάουνας     A Lyga Λιθουανίας

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους συνέτριψε την Μπάγκα για το Κύπελλο (5-0). Μετρά 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει τις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις και ψάχνει το τρίποντο για να βρεθεί αυτή στο δεύτερο σκαλοπάτι.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε το ντέρμπι κορυφής με τη Σούντουβα (1-0) και πλέον απέχει 3 βαθμούς από την πρώτη θέση. Προέρχεται από 3 σερί νίκες, όμως έχει ηττηθεί και στις 4 τελευταίες συναντήσεις με τη Ζαλγκίρις Βίλνιους.

18:00   Ελσίνκι-Ούλου          Veikkausliga Φινλανδίας

Η Ελσίνκι επιβλήθηκε της Σεϊναγιόεν (2-0), παραμένει αήττητη και στην κορυφή. Διατηρεί το αήττητο της έδρας της στο πρωτάθλημα από τις 27 Οκτωβρίου 2019.

Η νεοφώτιστη Ούλου ηττήθηκε από τη ΧΙΦΚ (1-2) κι ακόμα δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει βαθμούς στη Veikkausliga. Έχει δεχτεί 9 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ενώ δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει στο Ελσίνκι.

20:00  Άαρχους-Άαλμποργκ                   Superliga Δανίας

Η Άαρχους υπέστη βαριά ήττα από τη Μίντιλαντ (0-4) στην τελευταία αγωνιστική των play-off. Δέχτηκε 6 τέρματα στις 2 σερί ήττες που έχει καταγράψει, ενώ έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 7 εντός έδρας παιχνίδια της από τον Μάρτη και μετά.

Η Άαλμποργκ συνέτριψε τη Σοντερίσκε (4-0) στην εκπνοή των play-out. Έρχεται στη μάχη ευρωπαϊκής εξόδου όντας αήττητη στα 3 τελευταίες αγωνιστικές, αλλά δεν έχει νικήσει την Άαρχους στις 2 εφετινές αναμετρήσεις τους.

22:00   Μπραζίλ Ντε Πελότας-Λοντρίνα     Serie B Βραζιλίας

Η Μπραζίλ Ντε Πελότας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 25 Απριλίου, χάνοντας από την Ζουβεντούδε (1-2) για το πολιτειακό πρωτάθλημα Γκαούτσο, στο οποίο απογοήτευσε. Δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα και ποντάρει στην εντός έδρας ανθεκτικότητά της.

Η νεοφώτιστη Λοντρίνα κέρδισε την Σιανόρτε (3-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πολιτειακού πρωταθλήματος Παραναένσε. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία ματς, έχει ενισχυθεί στην προσπάθεια να σταθεί στη Serie B, αλλά δεν έχει νικήσει στην Πελότας εδώ και μια πενταετία.