Game Time: Διαφορά φόρμας στο Μιάλμπι-Χάκεν

Reading time2 λ

Σε διαφορετικό αγωνιστικό δρόμο βρίσκονται Μιάλμπι και Χάκεν, δημιουργώντας στοιχηματικό ενδιαφέρον.

15:00   Τσανγκτσούν Γιατάι-Σαγκάη Σενχούα       Super League Κίνας

Η Τσανγκτσούν Γιατάι έμεινε ισόπαλη με τη Σαγκάη Πορτ (0-0). Είναι αήττητη στις  4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά στα 3 τελευταία ματς δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Σαγκάη Σενχούα έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Χεμπέι (1-1). Διατηρεί το αήττητό της στους 4 πρώτους αγώνες της σεζόν, έχοντας βρει δίστυα σε όλους, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία ματς με την Τσανγκτσούν Γιατάι.

19:30   Τσιταντέλα-Μόντσα Serie Β Ιταλίας

Η Τσιταντέλα έκαμψε την αντίσταση της Μπρέσια (1-0) στον πρώτο γύρο των play-off και τώρα αναζητά προβάδισμα πρόκρισης στους διπλούς αγώνες των ημιτελικών, όντας αήττητη στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μόντσα δεν κατάφερε να φτάσει στην απευθείας άνοδο, χάνοντας εντός έδρας από την Μπρέσια (0-2), ωστόσο κέρδισε στις 2 τελευταίες εξόδους της, ενώ είναι 14 χρόνια αήττητη κόντρα στην Τσιταντέλα, ανεξαρτήτως έδρας.

19:30   Μιάλμπι-Χάκεν         Allsvenskan Σουηδίας

Η Μιάλμπι έφυγε με βαθμό από την έδρα της Χάλμσταντ (1-1). Έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 3 αγώνων έπειτα από το κακό της ξεκίνημα, ενώ παραμένει αήττητη στις 3 μέχρι τώρα εντός έδρας αναμετρήσεις της, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Η Χάκεν υπέστη οδυνηρή ανατροπή από την Έρεμπρο (2-3). Παραμένει ουραγός, δίχως νίκη μέχρι τώρα, έχοντας δεχτεί γκολ και στις 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

20:00   Οβιέδο-Μάλαγα        Segunda Division Ισπανίας

Η Οβιέδο πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Σαμπαντέλ (2-1) και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Έχει μεταπτώσεις, αλλά μετρά μόλις 1 ήττα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές.

Η Μάλαγα έμεινε ισόπαλη με τη Μαγιόρκα (1-1) και δεν φαίνεται να έχει ουσιαστικό κίνητρο στο υπόλοιπο της σεζόν. Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία ματς, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ στην ιστορία της τρίποντο στο Οβιέδο.

22:15   Μπάρνσλεϊ-Σουόνσι Championship Αγγλίας

Η Μπάρνσλεϊ ήρθε ισόπαλη με την πρωταθλήτρια Νόριτς (2-2) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα όπου μετρά μόλις 1 ήττα στα 10 τελευταία ματς.

Η Σουόνσι έχασε στο Γουότφορντ (0-2) κατά την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου. Πέτυχε μόλις 1 νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες, όμως δεν έχει ηττηθεί από την Μπάρνσλεϊ εδώ και 38 χρόνια, επικρατώντας και στα 2 εφετινά παιχνίδια.