Game Time: Ζόρικο το Ζουβεντούδε-Φλαμένγκο

Reading time3 λ

Η Φλαμένγκο πάντα δυσκολεύεται στην έδρα της Ζουβεντούδε και δημιουργεί ευκαιρίες για ποντάρισμα.

17:00   Ζουβεντούδε-Φλαμένγκο     Serie A Βραζιλίας

Η Ζουβεντούδε έφυγε με βαθμό από την έδρα της Αμέρικα Μινέιρο (1-1). Βελτιώνει τη βαθμολογική της θέση, αφού μάζεψε 4 βαθμούς στα 2 τελευταία ματς, ενώ δεν έχει ηττηθεί στο σπίτι της από τη Φλαμένγκο εδώ και 24 χρόνια.

Η πρωταθλήτρια Φλαμένγκο νίκησε τη Φορταλέζα (2-1). Βέβαια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποκτήσει απόλυτη συνέπεια, έχει ηττηθεί στη μοναδική της έξοδο, ενώ έχει ακόμα καίριες απουσίες λόγω του Κόπα Αμέρικα.

19:00   Ολλανδία-Τσεχία      Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Ολλανδία κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τη Βόρεια Μακεδονία (3-0) και ολοκλήρωσε με το απόλυτο των επιτυχιών τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο, στον οποίο ήταν πρώτη και καλύτερη. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ δεν προχώρησε σε ευρύ ροτέισον, αφού προτίμησε τα βασικά όπλα του να διατηρήσουν τον πολύ καλό ρυθμό τους. Βέβαια, αυτή τη φορά οι Ολλανδοί δεν παίζουν στο άντρο τους, αλλά στη Βουδαπέστη, ενώ είναι δεδομένο ότι δε δοκιμάστηκαν και πολύ στη φάση των ομίλων, όπου εμφάνισαν αμυντικές αρρυθμίες.

Η Τσεχία πλήρωσε τη νωθρή παρουσία της, χάνοντας από την Αγγλία (0-1), με συνέπεια να υποχωρήσει στην τρίτη θέση του τέταρτου γκρουπ. Οι Τσέχοι μοιάζουν αρκετά εξαρτημένοι από τις διαθέσεις του Σικ και δε βρήκαν άλλες επιθετικές λύσεις, ενώ δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι τα «μετόπισθεν» τους έχουν ιδιαίτερα μεγάλες αντοχές σε συνθήκες πίεσης. Ωστόσο, έχουν σύμμαχο το παρελθόν. Δεν έχουν ηττηθεί από την Ολλανδία από το 2005, ενώ την είχαν κερδίσει στην τελευταία τους συνάντηση σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το 2004 (3-2).

19:15   Φουλάντ-Σεπαχάν     Pro League Ιράν

Η Φουλάντ επιβλήθηκε της Ναφτ Μασζέντ Σολεϊμάν (2-0) και συνεχίζει να ελπίζει για την τρίτη θέση. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της στα 4 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος από το Νοέμβριο του 2019.

Η πρωτοπόρος Σεπαχάν είχε διαλύσει την Μες Ναφσανζάν (5-1) πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Είναι αήττητη στα 12 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ μετρά 6 διαδοχικά διπλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

20:00   ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Τορπέντο Ζόντινο      Premier League Λευκορωσίας

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ συνέτριψε την Μπαρανόβιτσι (6-1) για το Κύπελλο και επιδιώξει να επιστρέψει για τα καλά στη μάχη της κορυφής, από την οποία απέχει 7 βαθμούς. Μετρά 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κερδίσει και 9 εφετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Τορπέντο Ζόντινο κέρδισε τη Σπούτνικ (2-0), αλλά ακόμα βρίσκεται μακριά από την τρίτη θέση. Μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ δεν έχει κερδίσει στο Μπορίσοφ από το 2016.

22:30   Ατλάντα Γιουνάιτεντ-Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ     MLS

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Νιου Γιορκ Σίτι (0-1) και απομακρύνεται από την οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας. Δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία ματς, αλλά δεν έχει ηττηθεί στους 4 μέχρι τώρα εντός έδρας αγώνες της.

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ προσπάθησε, αλλά έχασε από τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον (2-3). Μετρά μόνο ήττες στις 4 εξόδους της στο πρωτάθλημα, αλλά είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.