Game Time: Η παράδοση στο ΑΪΚ-Μάλμε

Reading time3 λ

Η μάχη των ισχυρών, ΑΪΚ και Μάλμε έχει μονόπλευρη παράδοση κι σημαντικό ενδιαφέρον για live στοίχημα.

15:30  Φορτούνα Σιτάρντ-Φίτεσε                              Eredivisie Ολλανδίας

Η Φορτούνα Σιτάρντ ηττήθηκε στο Άλκμααρ (0-1) κι έχασε οριστικά τις ελπίδες για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά play-off. Νίκησε σε μόλις 2 από τους 6 τελευταίους αγώνες, κερδίζοντας 1 από τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Φίτεσε υπέστη βαριά ήττα από τη Σπάρτα Ρότερνταμ (0-3) και διατηρεί λίγες πιθανότητες για απευθείας έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, αυτή ήταν η πρώτη της αποτυχία τις τελευταίες 9 αγωνιστικές, ενώ μετρά 3 σερί νίκες επί της Φορτούνα.

19:30  ΑΪΚ-Μάλμε                                                       Allsvenskan Σουηδίας

Η ΑΪΚ έχασε στο Νόρκεπινγκ (0-2) και παραμένει ασταθής. Ωστόσο, μετρά μόνο νίκες στα 3 εφετινά εντός έδρας ματς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Η Μάλμε δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε της Βάργμπεγκς (3-2) και πλησιάζει την κορυφή. Της λείπει η σταθερότητας στις εμφανίσεις, όμως, δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία στα τελευταία 11 ματς με την ΑΪΚ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

21:45  Λειψία-Ντόρτμουντ                                          DFB Pokal Γερμανίας

Η Λειψία ηττήθηκε στο Ντόρτμουντ (2-3) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Διεκδικεί τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας της, αλλά έχει κερδίσει μόλις τους 2 από τους 5 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων.

Η Ντόρτμουντ μπήκε στην τετράδα της Bundesliga με την επικράτηση επί της Λειψίας. Μετρά 5 διαδοχικές νίκες σε όλους τους θεσμούς, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις 7 τελευταίες συναντήσεις με τη Λειψία, σημειώνοντας 5 νίκες.

22:15  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ             Premier League Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από τη Λέστερ (1-2), παίζοντας με εναλλακτική σύνθεση. Εσπασε ένα αήττητο σερί της 14 αγώνων, ενώ δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο πέρα από το γόητρο.

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Σαουθάμπτον (2-0) και θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την τετράδα. Δεν έχει χάσει στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος, είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εξόδους της, αλλά δεν έχει νίκη στο Μάντσεστερ από το 2014.

23:00  Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης                                 La Liga Ισπανίας

Η Γρανάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπέτις (1-2) και οι πιθανότητες ευρωπαϊκής εξόδου μειώθηκαν δραματικά. Μετρά 3 ήττες και μόλις 1 νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έσωσε την ισοπαλία κόντρα στη Σεβίλλη (2-2) κι έχασε ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Παραμένει, όμως, γερά στη διεκδίκηση του τίτλου, παραμένει αήττητη στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει να επιδείξει 11 διαδοχικές νίκες επί της Γρανάδα.