Game Time: Κρίσιμη αλλαγή στο Τρανμίρ-Μόρκαμ

Reading time2 λ

Με υπηρεσιακό προπονητή υποδέχεται η Τρανμίρ τη Μόρκαμ, δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

18:00   Βικτόρια Πλζεν-Σλάβια Πράγας     Κύπελλο Τσεχίας

H Βικτόρια Πλζεν ηττήθηκε στο Παρντουμπίτσε (0-3) και η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί τη βασική ελπίδα της για ευρωπαϊκή έξοδο. Παραμένει χωρίς νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες, στους οποίους δέχτηκε 14 γκολ.

Η εστεμμένη πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας ήρθε ισόπαλη με την Κάρβινα (1-1), έχοντας ρίξει το βάρος στην κατάκτηση του νταμπλ. Είναι αήττητη εντός των συνόρων από την 1η Μαρτίου 2020, ενώ είναι αήττητη στα 6 τελευταία ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

19:30   Λέτσε-Βενέτσια         Serie B Ιταλίας

Η Λέτσε ηττήθηκε στην έδρα της Βενέτσια (0-1) και πλέον χρειάζεται νίκη με ένα γκολ διαφορά για να προκριθεί στον τελικό. Δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία παιχνίδια της, ενώ απέτυχε να πανηγυρίσει στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Μετά τη νίκη της Δευτέρας, η Βενέτσια καλείται να μην ηττηθεί, ώστε να περάσει αυτή στον τελικό των play-off. Είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ έχει χάσει σε μόλις 1 από τις 10 τελευταίες εξόδους της.

20:00   Τρανμίρ-Μόρκαμ      League Two Αγγλίας

Η Τρανμίρ ήρθε ισόπαλη με την Κόλτσεστερ (0-0) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Απέλυσε τον Κιθ Χιλ και θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Ίαν Ντάους. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μόρκαμ επιβλήθηκε της Μπράντφορντ (2-0). Εισέρχεται στα play-off μετρώντας 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς, έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές, ενώ φέτος νίκησε στο Πρέντον Παρκ.

22:30   Ράγιο Βαγιεκάνο-Οβιέδο      Segunda Division Ισπανίας

Η Ράγιο Βαγιεκάνο νίκησε στη Φουενλαμπράδα (2-1) και παραμένει στο κυνήγι μιας θέσης στα play-off. Αυτή ήταν η πρώτη της επιτυχία μετά από ένα δυσμενές σερί 5 αγώνων, όμως δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Οβιέδο υπέταξε τη Μάλαγα (1-0) και ξεμπέρδεψε οριστικά με τις περιπέτειες. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια, έχασε σε μόλις 1 από τις 7 τελευταίες εξόδους της, ενώ έμεινε όρθια στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Βαγιέκας.

03:00   Ολίμπια Ασουνσιόν-Ιντερνασιονάλ Copa Libertadores

Η Ολίμπια Ασουνσιόν έχασε από τη Νασιονάλ (1-2) και απώλεσε τις ελπίδες τίτλου στην Απερτούρα της Παραγουάης. Μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς, όμως είναι αήττητη στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες και με νίκη αποκτά πλεονέκτημα πρόκρισης.

Η Ιντερνασιονάλ ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκρέμιο (1-2) στον πρώτο τελικό του πολιτειακού πρωταθλήματος Γκαούτσο της Βραζιλίας. Έχει ηττηθεί στις 3 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της, αλλά με θετικό αποτέλεσμα θα έχει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση.