Game Time: Μετρά η φόρμα στο Μπραν-Λίλεστρομ

Reading time2 λ

Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται από την Μπραν βρίσκεται η Λίλεστρομ και προσφέρει επιλογές για ποντάρισμα.

18:20   Περσέπολις-Γκολ Γκοχάρ    Pro League Ιράν

Η Περσέπολις πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μες Ραφσαντζάν (1-0), όμως, παραμένει μόνη στην κορυφή. Είναι αήττητη στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 5 νίκες, ενώ έχει κερδίσει και τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Γκολ Γκοχάρ ηττήθηκε από την Εστεγκάλ (0-2) και οι ελπίδες της για την τρίτη θέση εξαντλούνται. Μετρά 2 σερί ήττες δίχως να σκοράρει, ενώ έχασε και στις 3 τελευταίες εξόδους της, έχοντας μηδενικό ενεργητικό.

18:30   ΓΙΠΠΟ-Γκνίνσταν   Ykkonen Φινλανδίας

Η ΓΙΠΠΟ υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Μίκελιν (1-4) και πλησιάζει το «βυθό» της δεύτερης κατηγορίας. Παραμένει δίχως νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες της, ενώ κέρδισε μόλις 1 από τα 4 εφετινά ματς στο σπίτι της.

Η Γκνίνσταν επικράτησε στην Κόκκολα (2-0) και παραμένει στην έκτη θέση. Προέρχεται από διαδοχικές εκτός έδρας επιτυχίες, ενώ συνολικά έχει πάρει 10 βαθμούς στις 4 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες είναι αήττητη.

20:00   Φλόρα-Πάιντε           Meistriliiga Εσθονίας

Η Φλόρα επιβλήθηκε της Νόμε Κάλιου (1-0) και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετρά 5 διαδοχικές νίκες στις οποίες δε δέχτηκε γκολ, ενώ συνολικά έχει να επιδείξει 9 σερί τρίποντα.

Η Πάιντε σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ταμέκα (1-0) και μοιάζει πλέον διεκδικήτρια του τίτλου. Κέρδισε και τις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της, ωστόσο δεν έχει νικήσει τη Φλόρα στα 21 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 18 ήττες.

21:00   Μπραν-Λίλεστρομ    Eliteserien Νορβηγίας

Η Μπραν πάλεψε, αλλά έχασε από τη Χάουγκεσουντ (0-1) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός. Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει σε 10 αγώνες, την οποία πέτυχε στην έδρα της, στην οποία –κατά τα άλλα- μετρά 3 ήττες.

Η Λίλεστρομ έκαμψε την αντίσταση της Ρόζενμποργκ (2-0) κι αναρριχάται στη βαθμολογία. Έχει καταγράψει 3 σερί νίκες, έχει διακόψει την εκτός έδρας κακοδαιμονία της, αλλά στο Μπέργκεν έχει να κερδίσει από το 2016.

22:30   Πόντε Πρέτα-CSA Αλαγκοάνο        Serie B Βραζιλίας

Η Πόντε Πρέτα απέσπασε βαθμό από την Μπρασίλ Ντε Πελότας (1-1), όμως παραμένει τελευταία, δίχως να έχει πανηγυρίσει νίκη. Εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, αν και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στη δεύτερη κατηγορία (μόλις 3 γκολ).

Η CSA Αλαγκοάνο πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Κρουζέιρο (2-1) κι απομακρύνθηκε από την ουρά. Είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες, όμως έχει ηττηθεί στις 2 μέχρι τώρα εκτός έδρας αποστολές της, δίχως να καταφέρει να σκοράρει.