Game Time: Με παράδοση το Λιεπάγια-Ρίγα

Reading time3 λ

Η Ρίγα διατηρεί σπουδαίο παρελθόν κόντρα στη Λιεπάγια και δημιουργεί επιλογές για ποντάρισμα.

17:00  Σαμγκουράλι-Σαμπούρταλο                               Erovnuli Liga Γεωργίας

Η Σαμγκουράλι πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας (2-1) και φαίνεται να μπαίνει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, όμως έχει μόλις 1 νίκη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Σαμπούρταλο έχασε από τη Λοκομοτίβ Τιφλίδας (1-2), έπεσε από την πρώτη τριάδα και διέκοψε ένα σερί 4 αγώνων δίχως ήττα, στους οποίους δεν είχε δεχτεί γκολ. Ωστόσο, έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 7 τελευταίες εξόδους της.

19:00  Αγγλία-Γερμανία                                                 Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Με την επικράτηση επί της Τσεχίας (1-0), η Αγγλία κατέκτησε την πρώτη θέση του τετάρτου ομίλου. Βέβαια, δεν ήταν ιδανική η εικόνα της στην πρώτη φάση και η επιθετική της δυστοκία είναι εμφανής. Τα μεγάλα της όπλα, όπως ο Κέιν, είναι μπλοκαρισμένα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού μέσου Μάουντ (όπως και του αμυντικού Τσίλγουελ), λόγω καραντίνας. Ωστόσο, έχει πάρει άριστα ως τώρα στο ανασταλτικό σκέλος, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της. Πλέον, καλείται να νικήσει τα… φαντάσματα σε αυτό το ματς, που μοιάζει ως το πιο δύσκολο στο δρόμο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η Γερμανία είδε το… Χάρο με τα μάτια της, αλλά πήρε τον πολύτιμο βαθμό απέναντι στην Ουγγαρία (2-2) και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση. Τα Πάντσερ προβληματίζουν πολύ με τις έντονες αμυντικές αρρυθμίες τους ως τώρα στη διοργάνωση. Όμως, ο Γιόακιμ Λεβ προειδοποίησε ότι το τα συγκρότημά του θα είναι εντυπωσιακά βελτιωμένο, τώρα που βρέθηκε στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Κάτι που συνηθίζουν οι Γερμανοί στις μεγάλες διοργανώσεις. Άλλωστε, η επιθετική τους μηχανή λειτούργησε καλά στα παιχνίδια με Πορτογάλους και Ούγγρους, ενώ στα μεγάλα ραντεβού με την Αγγλία παραδοσιακά έχουν το πάνω χέρι.

19:00  Λιεπάγια-Ρίγα                                                      Virsliga Λετονίας

Η Λιεπάγια έκαμψε την αντίσταση της Μέτα (2-0), ωστόσο είναι ακόμα αρκετά μακριά από την τρίτη θέση. Πάντως, είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δε δέχτηκε γκολ στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ρίγα πέτυχε εκπληκτική ανατροπή επί της Νόα Τζούρμαλα (2-1), σκοράροντας στο 89ο και το 94ο λεπτό) και πλέον έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Βέβαια, έχει νικήσει σε μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, αλλά είναι αήττητη στους 12 τελευταίους αγώνες με τη Λιεπάγια.

21:00  Σουντ Αμέρικα-Προγκρέσο                               Apertura Ουρουγουάης

Η Σουντ Αμέρικα ηττήθηκε στο φινάλε από τη Σέρο Λάργκο (1-2) και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν έχει νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε μόλις 2 γκολ.

Η Προγκρέσο απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό από την Ντεπορτίβο Μαλδονάδο (1-1). Παρότι ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 7 πρώτες αγωνιστικές, εμφανίζει βελτίωση, κυρίως ανασταλτικά, ενώ είναι αήττητη στις 3 τελευταίες συναντήσεις με τη Σουντ Αμέρικα.

21:15  Ντιφαά Ελ Τζαντίντα-Μουλούντια Ουΐντα      Botola Pro Μαρόκου

Η Ντιφαά Ελ Τζαντίντα υπέκυψε στη Ράζα Καζαμπλάνκα (0-2) και πλέον ζυγώνει την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια, όμως, είναι αήττητη στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Μουλούντια Ουΐντα πήρε σημαντική ισοπαλία από την Ιτιχάντ Ταγγέρης (0-0) και διατηρείται στη μάχη για την τρίτη θέση. Όμως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 3 τελευταία ματς, ηττήθηκε στις 2 τελευταίες εξόδους της και δεν ευνοείται από το παρελθόν στην Ελ Τζαντίντα.