Game Time: Παρελθόν στο Τουλούζ-Γκρενόμπλ

Reading time2 λ

Η εξαιρετική παράδοση της Τουλούζ κόντρα στην Γκρενόμπλ αυξάνει το ενδιαφέρον για ποντάρισμα.

18:15   Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ-Ντιναμό Μινσκ         Premier League Λευκορωσίας

Η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ νίκησε τη Νέμαν Γκρόντνο (2-1) και παραμένει στην κορυφή, συνεχίζοντας την άπταιστη διαδρομή της. Μετρά 6 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, με απολογισμό 17 τερμάτων.

Η Ντιναμό Μινσκ επιβλήθηκε της Σμόργκον (2-0) κι απέχει 7 βαθμούς από το ρετιρέ. Προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες, είναι αήττητη στις 4 μέχρι τώρα εξόδους της, ενώ έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο Σολιγκόρσκ.

19:45   Σεντ Πάτρικς-Μποέμιανς    Premier Division Ιρλανδίας

Η Σεντ Πάτρικς ηττήθηκε από την Ντροχέντα (1-3) και πλέον βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ πλέον δε διατηρεί το αήττητο της έδρας.

Η Μποέμιανς νίκησε την Λόνγκφορντ (2-0) και αρχίζει να αναρριχάται βαθμολογικά. Δεν έχει χάσει στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ είναι αήττητη στο Ρίτσμοντ Παρκ από το 2016.

20:00   Σμούχα-Ελ Εντάγκ Ελ Χαρμπί        Premier League Αιγύπτου

Η Σμούχα έμεινε ισόπαλη με την Κλεοπάτρα Κεράμικα (1-1) κι έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Είναι αήττητη στην έδρα της μέσα στο 2021, μετρώντας 2 νίκες σε 8 αγώνες.

Η Ελ Εντάγκ Ελ Χαρμπί, που έχει να παίξει από τις 8 Μαΐου, ήρθε ισόπαλη με την Αλ Μοκαβλούν (1-1) και παραμένει ουραγός. Αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία ματς, ενώ δεν κέρδισε στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές.

21:45   Τουλούζ-Γκρενόμπλ Ligue 2 Γαλλίας

Η Τουλούζ απέσπασε ισοπαλία στη Δουνκέρκη (3-3), έχοντας απολέσει την απευθείας άνοδο. Εισέρχεται στα play-off όντας αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει χάσει στο σπίτι της από τις 7 Νοεμβρίου.

Η Γκρενόμπλ κέρδισε την Παρί (1-0) στην πρώτη φάση των αγώνων κατάταξης. Συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς ήττα, όμως, δε νίκησε στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς, ενώ έχει ηττηθεί και τις 7 φορές που επισκέφτηκε την Τουλούζ.

22:00   Λεβάντε-Κάντιθ        La Liga Ισπανίας

Η Λεβάντε ηττήθηκε από τη Χετάφε (1-2). Παραμένει χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, δεν έχει πανηγύρισε νίκη στα 7 τελευταία ματς, ενώ αγνοεί το τρίποντο στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Κάντιθ έχασε από την Έλτσε (1-3), μετρώντας πλέον 2 σερί ήττες. Έχει χάσει σε μόλις 1 από τις 4 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Λεβάντε σε ματς πρωταθλήματος εδώ και 40 χρόνια.